icon

Botox v čele

Včera o 15:07

Ahojte, dala som si pichnut botox do cela, dnes je to 5ty den. Na oboch stranach mi akokeby seklo sval na cele, pridavam fotku jednej strany. Narovna sa to este?

Botox v čele
lizatko1009
Včera o 15:49

takto to mas bez pohnutia svalu? botox potrebuje do final verzie 2 tyzdne, takze pockaj. prvy x je pichnuty?

autor
Včera o 17:01
@lizatko1009

takto to mas bez pohnutia svalu? botox potrebuje do final verzie 2 tyzdne, takze pockaj. prvy x je pichnuty?

@lizatko1009 nie uz 5ty krat.

lizatko1009
Včera o 19:11
@anonym_autor

@lizatko1009 nie uz 5ty krat.

@anonym_autor ale takto to mas ked hybes s mimikou alebo volne?

autor
Včera o 19:15
@lizatko1009

@anonym_autor ale takto to mas ked hybes s mimikou alebo volne?

@lizatko1009 takto to mam volne, neviem s tym hybat vobec. Mam to aj na druhej strane. Este nikdy som to takto nemala.

lizatko1009
Včera o 20:08

este daj tonu cas do tych 14 dni, inac ak to nepusti a nenapne celo, tak potom už nic, len pockat pokial vyprcha ucinok

autor
Včera o 20:20
@lizatko1009

este daj tonu cas do tych 14 dni, inac ak to nepusti a nenapne celo, tak potom už nic, len pockat pokial vyprcha ucinok

@lizatko1009 len mám taký záhyb zvláštny aj na jednej aj na druhej strane, nevyzerá to dobre. Doki bude chcieť dopichnúť. No uvidíme.

marlent
Včera o 21:03

A dávala si si 3oblasri?
Mne to takto vyzeralo ked som nedala mracivku

autor
Včera o 21:14
@marlent

A dávala si si 3oblasri?
Mne to takto vyzeralo ked som nedala mracivku

@marlent glabelu a celo, stale dve oblasti

spongebob1
Včera o 21:18

@anonym_autor Pokial mi dr.pichne tesne pri vlasovej linii, tak to nemam. Ja mam pichane 3 oblasti, takuto vrasku som mala, ked dr.sa mi snazila zdvihnut obocie. Urcite nemas btx, to uz nikdo nepicha. Vsetci davaju Dysport, ktory je lacnejsi. Ten aj skor zaucinkuje.
Kolko si platila?