icon

Chirurgický zákrok na odstránenie vačkov pod očami

veverina
16. feb 2026

Ahojte,idem si po radu..mam 43 rokov a taketo vačky pod očami ..neverim velmi na zazračnú kozmetiku tak sa idem opýtať či tu niekto v mojom veku riešil vačky chirurgicky,ak áno tak kde/cena? Potešila by ma aj Vaša foto pred a po zakroku..pytam sa preto lebo sa v tychto veciach nevyznam,nebola som nikdy ani len na kozmetike,chodim bez make-upu(len špirála),čiže som skor za prirodzenosť ale tieto vačky sa stále zhoršujú...tak toto jediné zvažujem

Chirurgický zákrok na odstránenie vačkov pod očami
crazy_cat_lady
16. feb 2026

Pripajam sa, mam rovnaky problem, akurat o par rokov menej a tiez neviem, co s tym 🙂

veverina
autor
16. feb 2026
@crazy_cat_lady

Pripajam sa, mam rovnaky problem, akurat o par rokov menej a tiez neviem, co s tym 🙂

@crazy_cat_lady skusila som asi pred rokom že si tam budem davat opunciovy olej,kamilkovy olej,proste na noc to premastit ale sa mi zda ze to je ešte horšie..ta koža je z tych olejov akurat taka makšia a to nie je velka vyhra

anonym_a3080d
16. feb 2026

Operacia spodnych viecok, treba poguglit. Odstrani sa tuk, aj prebytocna koza, steh sa vedie popod viecko, tak ze ho nevidno. Robi sa v lokalke (opich injekciou), trva to tak 1-2 hodiny, par dni az tyzden opuchnute oci.

sovica
16. feb 2026

@veverina Pridaj sa do skupiny: Plastická chirurgia a estetická dermatológia: Rady, skúsenosti, referencie, tam ti kočky poradia. Blefaroplastike dolných viečok sa asi nevyhneš. V skupine zadaj otázku alebo si tam hoď do lupy "blefaroplastika" a vyhodí ti kopec diskusií a fotiek.
https://www.modrykonik.sk/group/7291/
Odporúčam aj skupinu na FB: Blefaroplastika (operace očních víček) - výměna zkušeností, poradna

veverina
autor
17. feb 2026
@sovica

@veverina Pridaj sa do skupiny: Plastická chirurgia a estetická dermatológia: Rady, skúsenosti, referencie, tam ti kočky poradia. Blefaroplastike dolných viečok sa asi nevyhneš. V skupine zadaj otázku alebo si tam hoď do lupy "blefaroplastika" a vyhodí ti kopec diskusií a fotiek.
https://www.modrykonik.sk/group/7291/
Odporúčam aj skupinu na FB: Blefaroplastika (operace očních víček) - výměna zkušeností, poradna

@sovica vďaka

anonym_15915f
22. feb 2026

Ja mam aj vacky, aj kruhy... rozmýšľala som nad týmto "zazrakom", ktorý mi bol odporuceny. Ma niekto skusenosti?