Chirurgický zákrok - odstránenie akné vo vlasoch
Zdravím mám otázku roky má trapilo akné vo vlasoch ktoré som sa rozhodol chirurgický odstrániť nakoľko mi s tým nič nepomohlo bol som u niekoľkých odbornikoch ale pokažde len nejaké mastičky a antibiotiká ktoré nepomáhali nikdy ani žiadny odber ani nič podobné aby som prešiel k veci mal som už takú hrudku na hlave po akné ktorá mala vo zvyku sa zapáliť keď som bol dlho na slnku a s času načas aj sama od seba potom mi to navrelo a vytekalo preto to rozhodnutie no bol som nedávno na plastickej chirurgii kde mi odrezali polovicu hlavy aj keď dohodnuté som mal iba tú jednu danú vec a bolo to aj na výmennom lístku ktorý som im doniesol ale zrejme sa mi rozhodli odstrániť aj čierne bodky ktoré boli v okolí a išlo o upchaté vlasové folikuli ktoré už sa mi viac menej čistili to ložisko čo som potreboval odstrániť malo 2 CM zhruba a bolo umiestnené na pravej strane ako býva ostrovček vo vlasoch no keď som si teraz dával dole obväz zistil som že mám narezanu polovicu hlavy je to tak v poriadku? Musel ma tak doktor narezať aby mi to vedel natiahnuť a zašiť nakoľko to ložisko odstraňoval? Alebo sa svojvoľne len rozhodol odstrániť mi aj tie čierne bodky chirurgicky? Posielam foto ďakujem za odpovede nakoľko mi príde že to ložisko po odstránení zhruba 2-3 CM by sa malo dať zošit aj bez toho aby mi polovicu hlavy rozrezali

Daj tomu čas, keď sa to zahojí, bude to vyzerať dobre. Určite ti nevyrezoval čierne bodky, ale zjazvene tkanivo.
podla mna to mohlo byt pod kozou vacsie + musia brat aurcity lem okolo, predpokladam, ze to posle na histologiu. Mozno to potreboval aby sa to riadne dalo zasit a nemal si tam potom jamu.. ono najlepsie je vzdy sa opytat... pojdes na kontrolu spytaj sa. Ale teda narezal to poriadne..
podla mna to mohlo byt pod kozou vacsie + musia brat aurcity lem okolo, predpokladam, ze to posle na histologiu. Mozno to potreboval aby sa to riadne dalo zasit a nemal si tam potom jamu.. ono najlepsie je vzdy sa opytat... pojdes na kontrolu spytaj sa. Ale teda narezal to poriadne..
@anonym_4235e3 ďakujem za rady
Daj tomu čas, keď sa to zahojí, bude to vyzerať dobre. Určite ti nevyrezoval čierne bodky, ale zjazvene tkanivo.
@aurelia2000 ďakujem
@anonym_4235e3 no práve to ma trocha zarazilo lebo som čakal že mi vyreže tie 2-3 CM a nie že budem mať obrezanu polovicu hlavy xD