icon

Čo potrebujete na vykonávanie maderoterapie?

janee91
13. jan 2025

ahojte žienky idem si robit kurz maderoterapie a zaujima ma co treba k samotnemu vykonavaniu? nemam masersky kurz a preto ma zaujima ci nemusi byt aj ten

ivik4
13. jan 2025

Samozrejme musis mat akreditovany kurz
Je dost tazky, sama som ho robila

janee91
autor
13. jan 2025

@ivik4 takze okrem kurzu maderoterapie potrebujem aj masersky?

janee91
autor
13. jan 2025

@ivik4 ide o to ze mi kamaratka vravela ze mi staci este hygienicke minimum

janetinka27
13. jan 2025

@janee91 ahoj a ako to chces vykonavat, ako zivnost? Potom musis splnat odbornu sposobilost.

janee91
autor
13. jan 2025

@janetinka27 ano len ide o to ci mi treba len to hygienicke minimum alebo rekvalifikacny kurz samozrejme ze okrem samotnej madero

ivik4
13. jan 2025

Ved ano pre boha treba Ti akreditovany kurz ked chces mat zivnost ako som Ti pisala. Neviem preco stale pises o hygienickom minime. Uz si to mohla mat davno vygooglene

janee91
autor
13. jan 2025

@ivik4 praveze mi na to google neodpovedal

janetinka27
13. jan 2025

@janee91 maserske sluzby su viazanou zivnostou. Musis splnat odbornu sposobilost a na to kurz nepostacuje. Musis absolvovat strednu zdravotnicku skolu v odbore alebo absolvovat lekarsku fakultu, fakultu zdravotnictva alebo zdravotnicku univerzitu alebo absolvovat vysoku skolu telovychoveho smeru.

Ako maser potom si mozes urobit dalsie kurzy ako maderoterapia atd. Ale maderoterapia sa ako zivnost otvorit samostatne neda, iba ako sucast zivnosti maserske sluzby.
Este existuju aj wellness maserske sluzby, kde treba kurz a zivnostensku skusku na ziskanie osvedcenia o profesijnej kvalifikacii, ale to je zas uz ina zivnost.
Informuj sa na zivnostenskom urade

ywett007
17. apr 2025

@janee91 viazana zivnost maser wellness pracovnik nemusi mat zdravotnu skolu,tam staci len akreditovany kurz a ako pise posledna pani janetinka27 treba tu platenu zivnostensku skusku,ktoru na SR vydava len ZAMAS vo Vrutkach alebo 5rocnu prax. Kurz robia v ZAMAS tiez a vedia vam poradit aj ine miesta, blizsie kde byvate a potom na tu skusku idete k nim...