Čo potrebujete na vykonávanie maderoterapie?
ahojte žienky idem si robit kurz maderoterapie a zaujima ma co treba k samotnemu vykonavaniu? nemam masersky kurz a preto ma zaujima ci nemusi byt aj ten
@janee91 ahoj a ako to chces vykonavat, ako zivnost? Potom musis splnat odbornu sposobilost.
@janetinka27 ano len ide o to ci mi treba len to hygienicke minimum alebo rekvalifikacny kurz samozrejme ze okrem samotnej madero
Ved ano pre boha treba Ti akreditovany kurz ked chces mat zivnost ako som Ti pisala. Neviem preco stale pises o hygienickom minime. Uz si to mohla mat davno vygooglene
@janee91 maserske sluzby su viazanou zivnostou. Musis splnat odbornu sposobilost a na to kurz nepostacuje. Musis absolvovat strednu zdravotnicku skolu v odbore alebo absolvovat lekarsku fakultu, fakultu zdravotnictva alebo zdravotnicku univerzitu alebo absolvovat vysoku skolu telovychoveho smeru.
Ako maser potom si mozes urobit dalsie kurzy ako maderoterapia atd. Ale maderoterapia sa ako zivnost otvorit samostatne neda, iba ako sucast zivnosti maserske sluzby.
Este existuju aj wellness maserske sluzby, kde treba kurz a zivnostensku skusku na ziskanie osvedcenia o profesijnej kvalifikacii, ale to je zas uz ina zivnost.
Informuj sa na zivnostenskom urade
@janee91 viazana zivnost maser wellness pracovnik nemusi mat zdravotnu skolu,tam staci len akreditovany kurz a ako pise posledna pani janetinka27 treba tu platenu zivnostensku skusku,ktoru na SR vydava len ZAMAS vo Vrutkach alebo 5rocnu prax. Kurz robia v ZAMAS tiez a vedia vam poradit aj ine miesta, blizsie kde byvate a potom na tu skusku idete k nim...

Samozrejme musis mat akreditovany kurz
Je dost tazky, sama som ho robila