Čo robiť a nerobiť po vyplnení pier kyselinou?
Ahojte, chcela by som sa spýtať som jeden deň po vyplnení Pier kyselinou. Čo môžem a nemôžem robiť? Vtedy mám ešte opuchnuté, môžem ich už masírovať lebo tam cítim hrudky? Ďakujem za pomoc
@kristinka92 cítim v miestach kde doktor pichal také tvrdšie, masírovať 3x pri aplikácii.
@kristinka92 tak z vnútra úst nie zvonka
Tvrdšie to byt môže z podrazdenia ihlou ale vyslovene by si nemala citit “guličku” z toho materiálu
prosim ta... informacne.. dovod, preco si si to dala robit? Teda, ci sa ti to paci...
@kristinka92 na 6 miestach to je také tvrdšie. Pichal mi to dosť vedľa seba . Tak možno preto
@maialeo Čo je teba do toho? 😀 ocvidne nemáš čo poradit
Tak to bude skôr z tej aplikácie, za pár dni ten najtvrdší opuch prejde, modriny sa vstrebu a uvidis výsledok. Ak by tam ostala hrudka materiálu, zistíš časom. Hlavne teraz pi veľa vody a pozor na silne údery.
@kristinka92 ano ďakujem. Nieje to moja prvá výplň, no toto som ešte nemala, tak ma to trošku postrašilo😄
Aj keby to je hrčka materiálu, nič hrozne sa nedeje. Ja som raz jednu mala od zlej aplikácie od hrozného doktora - doktorka po ňom sa ju snažila najprv roztlacit ale to už veľmi nešlo. Hovorila že sa to dá aj cielene rozpustiť enzýmom, ale nakoniec sme to nechali tak a hrčka sa sama vstrebávala, len to trvalo vyše roka. Našťastie už ju nemám
mna zaujimal dovod... co tak cloveka k tomu vedie... ale podla tvojej odpovede si este aj jednoduchsia.. takze chapem... skareda peknou chcela byt a este aj sprosta zostala... 🙂 vdaka
@maialeo iba človek pod úroveň bude urážať iného človeka, ktorého ani nepozná☺️ Neboj sa o mňa, ja vyzerám dobre. A hlúpeho právnika s xy výhrami na súdoch som teda ešte nevidela ☺️
@maialeo som sa zasmiala na tvojom druhom komentari 😀
Dufam ze si minimalne tak prirodzene pekna ako mas stiplave poznamky. Uplne odveci komentar

Vyslovene hrudky by si nemala citit, skôr rovnomerne vyplnenie, veď preto to lekarka masíruje tesne po aplikácii aby ich pripadne rozmasirovala a aby si to prehmatala,upravila čo je treba.