icon

Estetická operácia intímnych partií

8. aug 2025

Zvažujem estetickú úpravu- operaciu tam dolu. Neviem ako sa to presne vola. Nie je to vec, o ktorej by sa hovorilo veľa a neviem teda, či je to bežne resp či to tu budú vedieť dobre urobiť. Bojim sa najviac toho, že mi niečo poškodia a stratím /budem mat zníženú citlivosť ak poškodia nejaké nervové zakončenie.
Máte niektorá skúsenosť s takouto úpravou?

lejllamt
8. aug 2025

@anonym_autor labioplastiku pravdepodobne myslíš...ale skúsenosti nemám ani nikoho nepoznám

pe_mi
8. aug 2025

@anonym_autor ahoj, sestra má labio a je spokojná
Netreba myslieť zle,vždy je riziko
Ja som tiež pri konizácii krčka maternice podpisovala ,že tiež môžu poškodiť....
Ale keď niečo potrebuješ a v tvojom prípade chceš, choď do toho

vorkola
8. aug 2025

Nie, taketo veci netreba. Mozes nieco nachytat, nejaky zapalovy infekt..Nikdy nemas istotu,,,Boh vie ako dodrzuju sterilizaciu..nastrojov..Toto by som si nikdy nedala..Mozes dostat,,hocijaky zapal.,ktory sa moze potiahnut az do podbruska,,a tam organy 1) mocovy mechur, 2),maternica,,a 3)traviaci trakt, Nespekuluj ..choroby sa mozu prejavit az po rokoch

anonym_791111
8. aug 2025

A načo to je dobré? To už fakt ženy vymyslite hocičo 😕

anonym_eb5d08
8. aug 2025

@anonym_autor absolvovala som to zo zdravotných dôvodov, ani som neplatila. Mne ten môj stav spôsoboval zápaly. Bolo to ok, jednodnovka, aj pomerne rýchlo sa to zahojilo. Kvôli estetike by sa mi do toho nechcelo, ale nebola to žiadna dráma. Ešte dodám, že vo FNM Martin a odporúčam.

mondolina
8. aug 2025

@anonym_autor
myslím, že plastika sa týka len pyskov, nie klitorisa. a áno chápem prečo to chceš. ak sa necítiš komfortne choď do toho.

princessivi
8. aug 2025

Myslis labioplastiku, ja by som do toho isla, podla mna budes spokojna. Dokonca tento zakrok je u zien taky ziadany ako facelifting a je coraz ziadanejsi. Jedine, co zeny lutuju je, ze to toho nesli skor. Podla mna je velmi dolezite, aby bol clovek spokojny sam so sebou, psychika zohrava velku rolu vo vsetkom. Pri labioplastike ti nemaju co poskodit, nakolko klitorisu sa ani nedotknu. Na to je iny zakrok redukcia predkozky klitorisu a zeny si to davaju robit, aby mali vacsi pozitok, resp. aby dosiahli vaginalny orgazmus. Avsak aj po labioplastike si zeny pochvaluju… . Myslim, ze napr Dr. Skulavik nema jedinu negativnu recenziu, ale ona je celkom draha. Skus mrknut aj doktorov v CR a hlavne si pozri recenzie. Vela stastia, zijeme len raz 😊

anonym_e1cd8e
8. aug 2025

Ja poviem zase taky triezvejsi nazor,ze dobre si rozmysli ci to naozaj potrebujes.Ako po kazdej operacii aj po tejto ostanu jazvy,castokrat tvrdsie,pevnejsie aj na dotyk.Ak ti pysky sposobuju vazny diskomfort tak nie je o com.Avsak ak to nie je nutne zvaz,lebo ako hovorim,jazvy su jazv je ich vidno,ostane ti to tam dole vraj co viem od gynekologa aj plastic.chirurgicky kt. to robi.

anonym_f75286
9. aug 2025

Ze bohvie ako dodrzuju sterilizaciu nastrojov? No podla lekarskych protkolov napriklad? Co je toto za obavu ved to robia lekari.
A tie komentare tu ze co my zeny este nevymyslime?
Ak mas na to dovod urcite chod do toho, ja mam napr jeden pysk ovela vacsi a dost dlhy/previsajuci (musim si ho do nohaviciek “napravat” a tlaci ma tam), tiez nad tym rozmyslam ale pockam po detoch. Tiez vela zenam sa kvoli tomu tvaru tam dole robia opakovane zapaly a tiez im je to odporucane. Plus po pororoch sa to tam vie rozne pomenit. Klasika zeny tu sa bez rozmyslu a toho aby rozumeli problematike hned obuju co teba co vymyslas…
Straty citlivosti sa neviem preco bojis ved klitoris ti predsa operovat nebudu predpokladam.

anonym_59d37f
9. aug 2025

Tak ja mam tiez nerovnomerne pysky a vacsie, ale teda ja si to uzivam aj tam, su velmi citlive a je to prijemne, ked partner sa tam hra. To mi chcete tvrdit, ze na nich nic necitite a len klitoris je dolezity? Toho sa obava asi autorka, lebo logicky, ano, mozu sa tam nervy poskodit a moze to menej byt citlive, ak teda aj pojde dost tkaniva prec. A do citliveho miesta skalpel. Ja skor uvazujem ale o zmenseni prs a tiez mam obavu, ako to bude vyzerat, jazvy a tiez strata citlivosti, kedze sa musi presuvat aj komplet bradavka, ci ako to. A tiez by som o to nechcela prist. To nie je hlupa otazka.

autor
9. aug 2025
@vorkola

Nie, taketo veci netreba. Mozes nieco nachytat, nejaky zapalovy infekt..Nikdy nemas istotu,,,Boh vie ako dodrzuju sterilizaciu..nastrojov..Toto by som si nikdy nedala..Mozes dostat,,hocijaky zapal.,ktory sa moze potiahnut az do podbruska,,a tam organy 1) mocovy mechur, 2),maternica,,a 3)traviaci trakt, Nespekuluj ..choroby sa mozu prejavit az po rokoch

@vorkola na toto som nemyslela ale skôr z dôvodu, že hygienické a takéto postupy sú podľa mna na dobrej klinike dodržiavané ako pri každej inej operácii . Mám za sebou aj gynekologickú operaciu a táto obava by teda mohla nastat aj tam, labioplastika sa myslím robí lokálne a len vonkajšie časti. Skôr len toho poškodenia sa bojim

autor
9. aug 2025
@anonym_791111

A načo to je dobré? To už fakt ženy vymyslite hocičo 😕

@anonym_791111 niektorým ženám môžu väčšie pysky prekážať aj pri nosení oblečenia, nemám ich zase extrémne veľké ale mávam tento problém že sa mi to zasekne a je to potom nepríjemne

autor
9. aug 2025
@anonym_eb5d08

@anonym_autor absolvovala som to zo zdravotných dôvodov, ani som neplatila. Mne ten môj stav spôsoboval zápaly. Bolo to ok, jednodnovka, aj pomerne rýchlo sa to zahojilo. Kvôli estetike by sa mi do toho nechcelo, ale nebola to žiadna dráma. Ešte dodám, že vo FNM Martin a odporúčam.

@anonym_eb5d08 ďakujem za tip, pozriem si

autor
9. aug 2025
@mondolina

@anonym_autor
myslím, že plastika sa týka len pyskov, nie klitorisa. a áno chápem prečo to chceš. ak sa necítiš komfortne choď do toho.

@mondolina hej len pyskov, možno existuje aj nejaká modelacia iných časti ale ide mi len o toto. Jednak ma to niekedy obmedzuje - rada nosim tanga, legíny a stačí aj keď sedím a mám nohu cez nohu a zavadzia to.. a aj esteticky pretože tým sa že sa ta koza tam takto odiera tak pôsobí škaredo aj stmavnuto
Ale ešte som nerodila neviem či to je problém

autor
9. aug 2025
@princessivi

Myslis labioplastiku, ja by som do toho isla, podla mna budes spokojna. Dokonca tento zakrok je u zien taky ziadany ako facelifting a je coraz ziadanejsi. Jedine, co zeny lutuju je, ze to toho nesli skor. Podla mna je velmi dolezite, aby bol clovek spokojny sam so sebou, psychika zohrava velku rolu vo vsetkom. Pri labioplastike ti nemaju co poskodit, nakolko klitorisu sa ani nedotknu. Na to je iny zakrok redukcia predkozky klitorisu a zeny si to davaju robit, aby mali vacsi pozitok, resp. aby dosiahli vaginalny orgazmus. Avsak aj po labioplastike si zeny pochvaluju… . Myslim, ze napr Dr. Skulavik nema jedinu negativnu recenziu, ale ona je celkom draha. Skus mrknut aj doktorov v CR a hlavne si pozri recenzie. Vela stastia, zijeme len raz 😊

@princessivi ďakujem 🙂 nehľadala by som isto cestičky ako ušetriť a zase nie je to tak drahý zákrok. Lacnejšie ako trebárs urobiť si prsia.a ak to je 1dnovy zákrok, aj take Česko by bolo super. Hej viem že klitoris ide pomimo, no neviem prečo teda pisu že sa môže niečo poškodiť. Ale mne napr nepríde že je to vyhľadávaný zákrok preto sa bojim , že to dr robia málokedy a nemajú take skúsenosti . No možno sa o tom len malo hovorí

autor
9. aug 2025
@anonym_f75286

Ze bohvie ako dodrzuju sterilizaciu nastrojov? No podla lekarskych protkolov napriklad? Co je toto za obavu ved to robia lekari.
A tie komentare tu ze co my zeny este nevymyslime?
Ak mas na to dovod urcite chod do toho, ja mam napr jeden pysk ovela vacsi a dost dlhy/previsajuci (musim si ho do nohaviciek “napravat” a tlaci ma tam), tiez nad tym rozmyslam ale pockam po detoch. Tiez vela zenam sa kvoli tomu tvaru tam dole robia opakovane zapaly a tiez im je to odporucane. Plus po pororoch sa to tam vie rozne pomenit. Klasika zeny tu sa bez rozmyslu a toho aby rozumeli problematike hned obuju co teba co vymyslas…
Straty citlivosti sa neviem preco bojis ved klitoris ti predsa operovat nebudu predpokladam.

@anonym_f75286 tiež nemám deti ešte ale chcela by som to už teraz. Mám tento istý problém že si to musím naprávať a hocikedy sa mi to nepríjemne zasekne, aj vo fitku napr s tým mám problém.

autor
9. aug 2025
@anonym_59d37f

Tak ja mam tiez nerovnomerne pysky a vacsie, ale teda ja si to uzivam aj tam, su velmi citlive a je to prijemne, ked partner sa tam hra. To mi chcete tvrdit, ze na nich nic necitite a len klitoris je dolezity? Toho sa obava asi autorka, lebo logicky, ano, mozu sa tam nervy poskodit a moze to menej byt citlive, ak teda aj pojde dost tkaniva prec. A do citliveho miesta skalpel. Ja skor uvazujem ale o zmenseni prs a tiez mam obavu, ako to bude vyzerat, jazvy a tiez strata citlivosti, kedze sa musi presuvat aj komplet bradavka, ci ako to. A tiez by som o to nechcela prist. To nie je hlupa otazka.

@anonym_59d37f asi si urobím taký test citlivosti 😂lebo normálne neviem teraz, či konkrétne aj na tých pyskoch cítim niečo alebo to ide tak komplexne ten pocit, možno necítim pysk samotný chápeš ako to myslím. A to je to dolezite, lebo ak je citlivosť priamo na nich môže sa to narušiť. Pri prsiach by som sa tohto asi nebála

princessivi
9. aug 2025
@anonym_autor

@princessivi ďakujem 🙂 nehľadala by som isto cestičky ako ušetriť a zase nie je to tak drahý zákrok. Lacnejšie ako trebárs urobiť si prsia.a ak to je 1dnovy zákrok, aj take Česko by bolo super. Hej viem že klitoris ide pomimo, no neviem prečo teda pisu že sa môže niečo poškodiť. Ale mne napr nepríde že je to vyhľadávaný zákrok preto sa bojim , že to dr robia málokedy a nemajú take skúsenosti . No možno sa o tom len malo hovorí

@anonym_autor V zahranici je to vyhladavany zakrok a aj v CR je o to vacsi zaujem ako na SK, preto som ti odporucila pozriet aj CR 😊 pretoze mi pride, ze s tym tam maju viac skusenosti. Ak mas peniazky, tak na tvojom mieste by som isla k Dr. Skulavik, ona pracuje aj v BA aj v Rakusku a je to proficka. Dalej este baby vyhladavaju doktora Koperniecha on pracuje tusim vo Zvolene a Poprade.

anonym_791111
9. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_791111 niektorým ženám môžu väčšie pysky prekážať aj pri nosení oblečenia, nemám ich zase extrémne veľké ale mávam tento problém že sa mi to zasekne a je to potom nepríjemne

@anonym_autor to si mohla hneď takto konkrétne povedat, človek potom môže ináč reagovať. 😉

anonym_f75286
9. aug 2025

A co keby si napriklad ty rovno reagoval normalne a hned neodsudil jej potrebu?? @anonym_791111 ked navyse k tomu ani nemas co povedat, len si si chcel kopnut.

anonym_59ad9d
11. aug 2025
@anonym_autor

@mondolina hej len pyskov, možno existuje aj nejaká modelacia iných časti ale ide mi len o toto. Jednak ma to niekedy obmedzuje - rada nosim tanga, legíny a stačí aj keď sedím a mám nohu cez nohu a zavadzia to.. a aj esteticky pretože tým sa že sa ta koza tam takto odiera tak pôsobí škaredo aj stmavnuto
Ale ešte som nerodila neviem či to je problém

@anonym_autor ja mam dole ako keby dve vajicka ale nikdy som nemala ze mi trčí dole alebo ze mi odstavaju pysky

anonym_9344c5
11. aug 2025
@anonym_59ad9d

@anonym_autor ja mam dole ako keby dve vajicka ale nikdy som nemala ze mi trčí dole alebo ze mi odstavaju pysky

@anonym_59ad9d ake dve vajicka?🧐

anonym_2c75ee
11. aug 2025

Ahoj, ja som bola teraz v lete. Nestratila som žiadnu citlivosť.
ja som sa s tým trápila pomaly celý dospelý život. Stále tam niečo zavadzalo a bolo to treba naprávať. Niekedy aj nepríjemný pocit, či bolesť. O estetickej stránke ani nehovorím 🫣. Sebavedomie bez nohavičiek 0,0 nič. Takže som sa odhodlala a som šťastná, že som sa na to dala.

majka037
13. aug 2025
@anonym_2c75ee

Ahoj, ja som bola teraz v lete. Nestratila som žiadnu citlivosť.
ja som sa s tým trápila pomaly celý dospelý život. Stále tam niečo zavadzalo a bolo to treba naprávať. Niekedy aj nepríjemný pocit, či bolesť. O estetickej stránke ani nehovorím 🫣. Sebavedomie bez nohavičiek 0,0 nič. Takže som sa odhodlala a som šťastná, že som sa na to dala.

@anonym_2c75ee ahoj, prosim kde si na tom bola a kolko ta to vyslo? Vdaka

nana1988
12. okt 2025
@pe_mi

@anonym_autor ahoj, sestra má labio a je spokojná
Netreba myslieť zle,vždy je riziko
Ja som tiež pri konizácii krčka maternice podpisovala ,že tiež môžu poškodiť....
Ale keď niečo potrebuješ a v tvojom prípade chceš, choď do toho

@pe_mi ahoj, u koho bola prosim tvoja sestra?

pe_mi
12. okt 2025
@nana1988

@pe_mi ahoj, u koho bola prosim tvoja sestra?

@nana1988 v Trenčíne ona bola
Meno neviem konkrétne