Jazva po vybratí znamienka
Ahojte, mozno sa opytam somarinu ale bola som na odstraneni znamienka. Mam taku cca 2cm jazvu a na jej konci je nieco male modre. Vyzera to ako kus zo stehu ale neni to drsne na dotyk. A cela ta jazva je jemne do modra ako keby to “nieco islo pozdlz”. A teraz neviem ci to je nieco co tam ostalo a nema tam byt alebo ci to neni nieco co sa dava naschval kvoli hojeniu. Fakt som v tomto mimo, nikdy som nebola na podobnom zakroku a chcem sa najprv opytat tu, ci nemate skusenosti, nie ze pojdem k lekarovi, zaplatim 50€ za vysetrenie a vysmeje ma ze to tak ma byt.
Daj fotku, a posúdime, kopu žien si dáva vyberať aj ja som si dávala viem ako to má vyzerat, ak tam máš modré to tam nemá byt
Pridaj fotku. Bez toho tazko povedat. Ale nemyslim si teda, ze by si tam mala mat nieco modre. Kedy si bola na odstraneni?
@michaela329 skusim. Dakujem. Len to neviem uplne odfotit lebo je to na takom mieste na ruke ze sa mi moc neda.

Je tu skupina zdravotníci, skús tam poslať fotku. Vyberali mi niekoľko znamienok a nič modré som tam nemala 🤷