Je môj nos súmerný s tvárou?
Pridavam fotky celej tvare aby ste posudili pisali ste ze ho mam prkny ale nevideli ste tvar ci je sumerny s tvarou🙂

@anonym_autor Tak na to, ze su umele vyzeraju velmi pekne. Super ich mas.
@anonym_ecbe08 ja som myslela tiež že nejaké extra dlhé prírodné sú ženy čo majú také 😀 pekne sú prirodzene
Mať tak problémy niektorých ľudí 🙄
Mať tak problémy niektorých ľudí 🙄
@jesenzima pre niekoho je to problém a? 🤷
Keby si sa na ten nos nepytala ani by som si ho nevsimla . Nie je tak dominantny ako si myslis , Len ty sa nanho sustredis moc tak sa ti zda vacsi nez je . Pre mna je viac vyrazny smutok co z tvojej tvaricky vidim. Kusok sebalasky sebavedomia a uplne ine vyzarovanie by si mala . Tvoj nos je sympaticky a dava ti jedinecny specificky vyraz . Hodi sa ti a netreba ho menit mihalnice su fajn neries sa tolko .
Inak pozri si nieco o wabi sabi 😄teraz frci japonska philosophy o krase v nedokonalosti .
Och Boze.Zameraj sa na kvalitu pleti.Verim,ze ta nenapadne nechat si rezat nos.
Ja vam normalne kazdej prajem, aby ste raz riesili taketo akne so svojim dietatom, lebo tie vase komentare na jej plet su nechutne. Obzvlast keby ste aspon citali co pise, ze berie lieky. Hyeny.
Ja vam normalne kazdej prajem, aby ste raz riesili taketo akne so svojim dietatom, lebo tie vase komentare na jej plet su nechutne. Obzvlast keby ste aspon citali co pise, ze berie lieky. Hyeny.
@anonym_119bc1 ved práve , mne nič roky nepomáhalo až roaccutan ktory už velmi dlho beriem ,pleť mam teraz čistu bez jedneho zapaloveho akne ale niektorí ludia nevedia pravdepodobne rozlíšit akne a jazvy
Och Boze.Zameraj sa na kvalitu pleti.Verim,ze ta nenapadne nechat si rezat nos.
@maminkadeticiek 🙄🙄🤦
Mne sa páčia hrbolate nosy , zlomené boxeristicke , veľké kadejaké a jazvy po akné sa mi tiež ľúbia, ale som na chlapov. 😁
Ale ty mas nos ďaleko od hrbateho, máš ho k tebe a úplne ok.
@anonym_autor pekna tvaricka aj pekny nostek 😍
Ten nos je široký a krivý. Za mňa nie je estetický, ale aj tak to nemusí byť dôvod na plastickú operáciu.
Ten nos je široký a krivý. Za mňa nie je estetický, ale aj tak to nemusí byť dôvod na plastickú operáciu.
@anonym_5149a1 krivý? skor hrbolatý

@anonym_ecbe08 tak určite 🤣 to su umele☺️
@anonym_autor Tak na to, ze su umele vyzeraju velmi pekne. Super ich mas.