icon

Je opuch po zväčšení pier normálny?

petra933
29. aug 2024

Dobrý deň, prosím Vás nemáte niekto skúsenosti či je normálny takýto opuch nad tou hornou perou? Je to šiesty deň po vpichu kyseliny.

Je opuch po zväčšení pier normálny?
Strana
z2
petulka2021
29. aug 2024

Šiesty deň by mal byť opuch už nevýrazný , bolesť nemáš ?

petra933
autor
29. aug 2024

@petulka2021 bolest nie, mam este modriny a jedna strana je taka tuhsia este ale inak nic,ja sa bojim ci mi to nemohlo nejak zmigrovat hore nad tu peru..

petulka2021
29. aug 2024

Troska to vyzerá ako zmigrované, a masirovala si si to? Stlacala si to poriadne ?

petra933
autor
29. aug 2024

@petulka2021 nie, o masazi nic neviem

petulka2021
29. aug 2024

Musia sa tie pery po aplikácii poriadne stláčať aby sa nevytvorili hrčky, to by ti mal aj lekár po aplikácii hneď aj urobiť a aj ťa poučiť aby si si nasledujúce dni tie pery masirovala. Modriny ti ustúpia to nič, treba to odsledovať ak by ti to neprechádzalo alebo sa ti to zdalo neprirodzene treba sa obrániť na lekára, ktorý ti to robil

petra933
autor
29. aug 2024

@petulka2021 dakujem krasne, objednam sa na pondelok neh mi to pozrie

petulka2021
29. aug 2024

@petra933 ale máš ich krásne 🙏🏽

ssimusska
29. aug 2024

@petra933 Pre istotu skoč k lekárovi čo ti to robil, ja som tiež mávala modriny asi týzdeň. Ale nádherné sú, hneď mi to prippmenulo, že by som mala ísť na dopich 😄

petra933
autor
29. aug 2024

@ssimusska ja to akoze nechapem lebo druhy krat som tam bola a prvy krat uplne ze v poriadku vsetko, to mi davali 0,5 prvy krat a teraz druhy krat som si dala po 2 mesiacoch 0,8 lebo sa mi to rychlo vstrebalo

petulka2021
29. aug 2024

Ja chodím až po roku, ale každému sa to inak vstrebáva, záleží aj od značky kyseliny

sszuzu8
29. aug 2024

Ja som 6ty den mala aj modriny aj opuch aj herpes. Nedávala som nič na pery len nejaký olej aby sa ešte aj nelupali.

siminick
Autor odpoveď zmazal
ssimusska
30. aug 2024

@siminick Staraj sa o seba prosím ťa😄 Skôr ludia čo majú potrebu komentovať všetko okolo majú v hlave nasrané a to hodne 😄

siminick
Autor odpoveď zmazal
petulka2021
30. aug 2024

@siminick a vy napr. ku kaderníčke nechodíte?

ssimusska
30. aug 2024

@siminick Ja som spokojná so sebou dostaočne 😁 Sama sa urážaš tým čo píšes a hlave tým že sa potrebuješ starať do cudzích ľudí. Keď máš toho odžitého dosť ty teta tak by si mala vedieť nejaké základy slušnosti. Sliepočkami si nazývaj baby v tvojej rodine , najlepšie dcéry keď vôbec nejaké máš 😁Vies ja s tými peniazmi problém nemám, tak ich radšej investujem do seba.

petra933
autor
30. aug 2024

@siminick to sa v kazdej takejto diskusii musi najst nejaka bestia, co ma pocit ze je nieco viac ked zostane skareda, ja mam vystudovane dve vysoke skoly a teda mam pocit ze nasrate v tej kečeni nemam ale zhodnotim aj ten vas prudko inteligentny komentar.

siminick
Autor odpoveď zmazal
siminick
Autor odpoveď zmazal
petra933
autor
30. aug 2024

@siminick nevidela som ta mozno ano 🙂

siminick
30. aug 2024

@petra933 ja len nerozumiem prečo si škodite , to je všetko, ale jasne ze nás tetky už nikto počúvať nebude 😃

ssimusska
30. aug 2024

@siminick Budem robiť čo ja chcem a nie čo mi prikáže nejaká zatrpkutá tetka 😄 Pre mňa nieje zasa nieje normálne komentovať ostatných ludi ako to robíš ty, staraj sa radšej o seba a svoje deti.. nech nedopadnú ako ty

lakebabe
30. aug 2024

@petra933 určite na kontrolu na kliniku, chodím na pery osem rokov, nic nemasirujem a takto mi to nikdy neostalo. Ale môže byť ze sa to upravi samo keď to odpuchne. Niekedy to odpucha divoko jedna strana rýchlejšie druhá pomalšie, ale určite si to daj skontrolovať. Ale máš ich urobene krásne 👌

mondolina
30. aug 2024

no rozmýšľala som aj ja nad hydratáciou pier, ale som rada, že som to zrušila🙈 šľak by ma trafil keby som takto chodila po vonku.

siminick
Autor odpoveď zmazal
ssimusska
30. aug 2024

@siminick Neboj, ja som spoko aj aj budem so všetkým v mojom živote😄 Ale tvoje vyjadrovanie čistá sedlač

siminick
Autor odpoveď zmazal
ssimusska
30. aug 2024

@siminick No vídím že ani nie 😄, škoda slov vôbec

nina1209
2. mar 2025

@petra933 dobrý deň, reagujem na starší príspevok ale mám podobný problém, viete mi poradiť ako ste to nakoniec vyriešili ? Ďakujem ❤️

petra933
autor
2. mar 2025

@nina1209 zdravicko, dala som si pichnut viac nez moje pery zvladli tak zmigrovala kyselina do sliznice..nakoniec som si to rozpustila a potom nanovo s mensim mnozstvom kyseliny a vsetko v poriadku

Strana
z2