Je plastická chirurgia riešením pre ovisnuté prsia po pôrode?
Som po porode 3mesiace a strasne mi ovisli prsia uz pocas tehotenstva .. myslela som ze sa daju do poriadku ale nic.a to ani nekojim .. je jedine riesenie plastika?
Áno jedine plastika. Práve som 4 den po zakroku. Žial každa žena je ina a každa ma ine predispozicie.
Prečo hneď plastika? Ja žijem x rokov po 2 pôrodoch s ovisnutymi prsiami a som tu. Ja by som nedala za takú zbytočnosť ani halier. Sú dôležitejšie veci.
@bielasovicka aj ja som napr zila po porode s nimi 6 rokov, ale uz ked neberiem do uvahy estetiku ale aj ine obmedzenia tak je to na zvazenie. A jasne ze su aj dolezitejsie veci, ale uprimne kazdej zene prajem moznost mat prsia urobene ak po tom tuzia, kiezby to bolo zadarmo vsade…a v neposlednom rade co jenovisnute? Ak je ovisnuty a tazky prsnik je to rozdiel ako maly a ovisnuty s tym sa este da zit lepsie.

Mne sa stalo, že počas dojčenia akoby z jedného dňa na druhý "odišli". Úplne veveričkine uši. Žiaľ, zlepšili sa a vrátili do akceptovateľnej (nie pôvodnej) podoby až po troch rokoch cca. Ale to je veľmi individuálne. Po troch mesiacoch to ešte, podľa mňa, aj hormonálne lieta.