icon

Je plastická chirurgia riešením pre ovisnuté prsia po pôrode?

19. feb 2025

Som po porode 3mesiace a strasne mi ovisli prsia uz pocas tehotenstva .. myslela som ze sa daju do poriadku ale nic.a to ani nekojim .. je jedine riesenie plastika?

bobaas
19. feb 2025

Mne sa stalo, že počas dojčenia akoby z jedného dňa na druhý "odišli". Úplne veveričkine uši. Žiaľ, zlepšili sa a vrátili do akceptovateľnej (nie pôvodnej) podoby až po troch rokoch cca. Ale to je veľmi individuálne. Po troch mesiacoch to ešte, podľa mňa, aj hormonálne lieta.

andyke85
15. mar 2025

Áno jedine plastika. Práve som 4 den po zakroku. Žial každa žena je ina a každa ma ine predispozicie.

bielasovicka
15. mar 2025

Prečo hneď plastika? Ja žijem x rokov po 2 pôrodoch s ovisnutymi prsiami a som tu. Ja by som nedala za takú zbytočnosť ani halier. Sú dôležitejšie veci.

andyke85
15. mar 2025

@bielasovicka aj ja som napr zila po porode s nimi 6 rokov, ale uz ked neberiem do uvahy estetiku ale aj ine obmedzenia tak je to na zvazenie. A jasne ze su aj dolezitejsie veci, ale uprimne kazdej zene prajem moznost mat prsia urobene ak po tom tuzia, kiezby to bolo zadarmo vsade…a v neposlednom rade co jenovisnute? Ak je ovisnuty a tazky prsnik je to rozdiel ako maly a ovisnuty s tym sa este da zit lepsie.