icon

Je prijateľnejšie tetovanie alebo upravené črty tváre?

3. nov 2025

Na stene čítam ako sa ženy pohorsuju nad tetovaním. Čo je prijateľnejšie tetovanie,alebo upravené tvare pery,výplne,lícne kosti,nite atd ?

lindous
3. nov 2025

Tetovanie mám, úpravy nie, otázke úprimne moc nerozumiem, prijateľnejšie pre koho, pre čo, ako? Ja nevidím za týmito vecami nič iné ako každého osobnú voľbu, čo si spraví so svojim telom... niečo sa mi páči viac, niečo menej, to sa týka aj tetovaní, aj úprav, ale každý máme iný vkus, v oboch prípadoch si myslím, že základ je na tom nešetriť a zveriť sa do rúk odborníkovi...

katarinaba
3. nov 2025

Prijatelne je to, co si clovek da a ostatnym je do toho uplne dve veci. Je vsak zaujimave, ako sa nepotetovani a "neupreveni" stale pozastavuju nad ludmi, co tetovanie alebo upravy maju. Ze naco, preco, zaco a ako budu vyzerat v starobe. Tetovanemu je jedno ako netetovani budu vyzerat o 30 rokov. A ked mam byt uprimna, videla som uz potetovane babky a ak to tetovanie bolo robene dobrym taterom, tak aj v starobe to dobre vyzeralo. Niektore tetovania ani na mladom tele nevyzeraju dobre - nie kvoli nametu, ale kvoli praci tatera - roztecene, chybajuci pigment a podobne. Ono to vsetko je aj o tom, ako to dany jedinec "vie nosit". Tak ako handy - ani saty od Diora z teba damu neurobia, ked si hrbata, strapata a zamracena na cely svet.
PS: tetovania mam, upravy nie.

anonym_1bc5b5
3. nov 2025

Zhovädiť sa dá oboma spôsobmi, ale je rozdiel či sa decentne upravia nedokonalosti ako keď sa počmára telo aktuálnym trendom a o pár rokov keď už nebude in sa bude draho a bolestivo odstraňovať.
Najlepšie je však umelo nezasahovať do tela ak to nie je zo zdravotných dôvodov.

anonym_fcd610
3. nov 2025

@anonym_autor prečo to porovnavas, ved to sú 2 rôzne veci, co nemajú nič spoločné.

autor
3. nov 2025
@anonym_fcd610

@anonym_autor prečo to porovnavas, ved to sú 2 rôzne veci, co nemajú nič spoločné.

@lindous nad tetovaním sa Pohoršuje žena ktorá má upravenú tvar,pery ale nemá tetovanie. Preto mA zaujíma čo je prijateľnejšie pre vás.
@katarinaba rovnako to vnimam.
@anonym_fcd610 Viem ale zaujíma ma čo by si si dala radšej ty. Tetovanie či nadute pery. Ak by boli iba tieto dve možnosti

lindous
3. nov 2025
@anonym_autor

@lindous nad tetovaním sa Pohoršuje žena ktorá má upravenú tvar,pery ale nemá tetovanie. Preto mA zaujíma čo je prijateľnejšie pre vás.
@anonym_fcd610 Viem ale zaujíma ma čo by si si dala radšej ty. Tetovanie či nadute pery. Ak by boli iba tieto dve možnosti

@anonym_autor ten príspevok som videla, nemám pocit, že by tam boli kritizované tetovania vo všebocnosti, ale to konkrétne je naozaj nekvalitne prevedené a ešte aj s chybou, rovnako ako keď sú pery gigantických rozmerov a nesúmerne spravené... jednoducho aj estetické úpravy, aj tetovanie vedia dopadnúť super, aj strašne...

ivik4
3. nov 2025

Koho zaujima nazor ostatnych na nas vzhlad ? Nikoho sebavedomeho so sebou spokojneho.
Aka uboha by som musela byt aby som sa verejne pohorsovala nad niekym kto si dal spravit upravu po ktorej tuzil a ktora ho spravila stastnym?
K otazke, dala by som si vsetko po com som prave tuzila. Tetovania mam, nadute pery nemam ale mam pichnutu vrchnu peru lebo nemam ziadnu a keby chcem vypnut plet neskor, dam si.

katarinaba
3. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nerobim rozdiel medzi tetovanim a upravou - za mna veci, ktore nemusia byt spolu a tiez sa navzajom nevylucuju. Nemam upravu zatial z dovodu, ze si myslim, ze ju este nepotrebujem. Zvacsene pery sa mi nepacia. Ale v buducnosti ak to financie a zdravie dovolia, urcite budem nieco robit proti vraskam, povysnutym konturam tvare - toho sa bojim ako cert kriza 😀 Ale ano, trosku som sa zamyslela nad tym, ze zena, ktora ma uz upravu, teda obmenu tela, ma problem s tetovanim. Cakala by som istu spolupatricnost s "pozmenenymi" 😀 😀 😀 Ale nevadi, len nech je spokojna.

viestta
3. nov 2025

@anonym_autor pre kazdeho je prijatelne niecco ine. Mozno by stacilo akceptovat, ze kazdy moze mat svoj pohlad na svet a neriesit zbytocnosti.

anonym_fcd610
3. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja ani jedno 🤭

autor
3. nov 2025
@lindous

@anonym_autor ten príspevok som videla, nemám pocit, že by tam boli kritizované tetovania vo všebocnosti, ale to konkrétne je naozaj nekvalitne prevedené a ešte aj s chybou, rovnako ako keď sú pery gigantických rozmerov a nesúmerne spravené... jednoducho aj estetické úpravy, aj tetovanie vedia dopadnúť super, aj strašne...

@lindous nebavim sa o tom konkrétnom tetovani. Len sa tam spomínajú farebne kvety atd. Mne nevadí aj zle spravene tetovanie na inom človeku je to jeho telo a tiez mi nevadia spravene pery keď sa to nositelke páči tak nie je o čom. Ale zhadzovať jednu alebo druhu stranu prečo?

autor
3. nov 2025
@katarinaba

@anonym_autor nerobim rozdiel medzi tetovanim a upravou - za mna veci, ktore nemusia byt spolu a tiez sa navzajom nevylucuju. Nemam upravu zatial z dovodu, ze si myslim, ze ju este nepotrebujem. Zvacsene pery sa mi nepacia. Ale v buducnosti ak to financie a zdravie dovolia, urcite budem nieco robit proti vraskam, povysnutym konturam tvare - toho sa bojim ako cert kriza 😀 Ale ano, trosku som sa zamyslela nad tym, ze zena, ktora ma uz upravu, teda obmenu tela, ma problem s tetovanim. Cakala by som istu spolupatricnost s "pozmenenymi" 😀 😀 😀 Ale nevadi, len nech je spokojna.

@katarinaba zamýšľam sa rovnako

lindous
3. nov 2025
@anonym_autor

@lindous nebavim sa o tom konkrétnom tetovani. Len sa tam spomínajú farebne kvety atd. Mne nevadí aj zle spravene tetovanie na inom človeku je to jeho telo a tiez mi nevadia spravene pery keď sa to nositelke páči tak nie je o čom. Ale zhadzovať jednu alebo druhu stranu prečo?

@anonym_autor S tým súhlasím, noazaj, nech každý robí so svojim telom čo chce, aj keď pri zlom výbere lekára/tatéra hrozia aj iné riziká, čiže myslím, že by sa to malo robiť múdro, ale prečo potom založiť diskusiu, že kto z koho a čo je "prijateľnejšie"? Keď to priam nabáda na to, aby sa ľudia dourážali...

anonym_fcd610
3. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a keď už, tak radšej tetovanie ako kačacie ústa.

autor
3. nov 2025
@viestta

@anonym_autor pre kazdeho je prijatelne niecco ine. Mozno by stacilo akceptovat, ze kazdy moze mat svoj pohlad na svet a neriesit zbytocnosti.

@viestta možno. Položila som len otázku nerobím nič zle. Rešpektujem robnako obe strany

autor
3. nov 2025
@lindous

@anonym_autor S tým súhlasím, noazaj, nech každý robí so svojim telom čo chce, aj keď pri zlom výbere lekára/tatéra hrozia aj iné riziká, čiže myslím, že by sa to malo robiť múdro, ale prečo potom založiť diskusiu, že kto z koho a čo je "prijateľnejšie"? Keď to priam nabáda na to, aby sa ľudia dourážali...

@lindous zvedavosť

anonym_b4c306
3. nov 2025

@anonym_autor každý nech si dá to, na čo ma financie. Nikoho to nemusí trápiť, ako nakladá so svojimi peniazmi.🤷‍♀️ ešte aby som riešila to, kto na čo ma a kto si čo kúpi. 🫣