icon

Kde absolvovať rhinoplastiku? Skúsenosti a tipy odborníkov

tomek161
21. nov 2024

Poraďte skúsenosti s rhinoplastikou a kde odporúčate sa dať zoperovať. Ďakujem

Strana
z2
niki_xd
12. dec 2024

@tomek161 Bola som v septembri na operácii tvrdej a mäkkej časti nosu. Mám hrubú kožu na špičke, takže to bolo zložitejšie na operáciu a dlhšie bude trvať viditeľný výsledok u mňa kvôli väčším opuchom, ale z profilu už je to dokonalosť. Z predu je vidno že ho mám ešte opuchnutý a jazvy mi už skoro vôbec nie je vidno - Klinika Eve clinic, doktor MUDr. Peter Žiak. Dokonalá skúsenosť s ním, najlepší doktor podľa mňa, veľmi sympatický, milý. Povie všetko čo potrebuješ vedieť, zodpovie na všetky otázky, ukáže fotky pred a po. Pozrie tvoj nos, povie čo je na ňom zle/dobre, vypočuje tvoj názor aký nos si predstavuješ a povie ti, či by to bolo možné podľa tvojej predstavy, alebo nie a ako by sa to dalo urobiť

zuzanamal
Autor odpoveď zmazal
evenisticc
30. jan 2025

@niki_xd ahooj mozem sa spytat koľko si platila? A koľko si čakala na termín od prvej konzultácie? Ďakujem 🥰

niki_xd
30. jan 2025

@evenisticc zaokrúhlene 4000€ spolu so všetkým už, ono sa to dalo aj o 3 týždne že bol voľný termín, vtedy som ale nemohla, tak som si to dala o 2 mesiace až

zuzanamal
30. jan 2025

Ja som bola u Žiaka . Má síce milý prístup . Ale nos mám hrozný .2 roky od operácie som pochodila XY doktorov a každý krúti hlavou keď ma vidí. Takže tak. Nos je na tvári . Nezakryjete ho . Treba si dobre rozmyslieť ku komu pôjdeš .

evenisticc
30. jan 2025

@zuzanamal to mi je veľmi luto, hlavne ked je to vytúžené:(( mozem sa spytat co je na ňom hrozne? Nespravil ti to o co si si žiadala?

andika1976
31. jan 2025

@evenisticc Absolvovala som u pána Dr.Žiaka kompletnú otvorenú rhinoplastiku. 4.2. mi dáva dole dlahu,takže uvidíme. Dám Vám vedieť.

evenisticc
31. jan 2025

@andika1976 joj som zvedavá, drzim palce! 🙂)

zuzanamal
Autor odpoveď zmazal
evenisticc
5. feb 2025

@andika1976 ako to dopadlo? 😊

andika1976
6. feb 2025

@evenisticc Dobrý deň,spokojnosť,pán Dr.Žiak je odborník a veľmi príjemný človek. Celý personál Eveclinic je úžasný,môžem len odporučiť.Komunikácia a pristup aj Dr.,ktorý mal na starosti anestézu hodnotím veľmi kladne. Pán Dr.Žiak mi spravil nos podľa mojich predstáv,tak ako sme sa dohodli. Nos úplne prirodzený s odstránením hrbolu a zúžením špičky.Dufam,že časom sa to nezmení. Pošlem foto do súkromnej správy.

evenisticc
6. feb 2025

@andika1976 Jej to som rada že ste mali dobrú skúsenosť, budem rada za fotku do súkromnej správy, vopred ďakujem 😊

andika1976
Autor odpoveď zmazal
andika1976
6. feb 2025
evenisticc
6. feb 2025

@andika1976 vau krasny výsledok! Krasny noštek, ďakujem 🥰

evenisticc
7. feb 2025

@andika1976 a este ak by som sa mohla spytat, koľko vas to stalo? Viem ze je to individuálne ale aspon približne by som chcela vediet s čím počítať🙂

snowflakenel
7. feb 2025

Kuk skupina plasticka.chirurgia.

andika1976
7. feb 2025

@evenisticc platila som zaokrúhlene 4000 eur.

nannna
17. apr 2025

@andika1976 mizemaj ja poprosiť foto?

veroma
28. máj 2025
@andika1976

@evenisticc Dobrý deň,spokojnosť,pán Dr.Žiak je odborník a veľmi príjemný človek. Celý personál Eveclinic je úžasný,môžem len odporučiť.Komunikácia a pristup aj Dr.,ktorý mal na starosti anestézu hodnotím veľmi kladne. Pán Dr.Žiak mi spravil nos podľa mojich predstáv,tak ako sme sa dohodli. Nos úplne prirodzený s odstránením hrbolu a zúžením špičky.Dufam,že časom sa to nezmení. Pošlem foto do súkromnej správy.

@andika1976 dobrý deň, nemali ste po operácii problém s pooperačnym opuchom po zložení dlahy? Ak áno ako dlho opuch trval? A jazvy po zákroku sa vám ako rýchlo zahojili?

zuzanamal
3. júl 2025

Ahojte . No ja sa tu konečne vyjadrím v plnom rozsahu . Bola som u Dr.Žiaka na rhinoplastike 2022. Nos po jeho operácii skončil hrozne . Deformovaný , a ešte horší než bol , dokonca som cez jednu dierku nedýchala .
Po 3 rokoch chodenia od konzultácie po konzultáciu som sa rozhodla ísť na reoperáciu ku Dr.Krivosudskému , a to som mala zaplatenú záholu aj v Turecku . Nakoniec som kôli strachu ostala tu. Konečne môžem povedať že nemám zo seba pocit že vyzerám hrozne , ten nos je naozaj krásny . Týmto chcem povedať , že podľa mojej skúsenosti a utrpenia by som žiadnej ďalšej kočke neodporučila na rhinoplastiku iného doktora . Len Krivosudkého. Jeho meno sa tu spomína často ale po mojej skúsnosti sa ani nečudujem lebo to čo dokázal somnou je zázrak . Som síce nedelé 2 mesiace od operácie ešte sa kade čo môže zmeniť ale zatiaľ teda efekt wow.

evenisticc
6. júl 2025
@zuzanamal

Ahojte . No ja sa tu konečne vyjadrím v plnom rozsahu . Bola som u Dr.Žiaka na rhinoplastike 2022. Nos po jeho operácii skončil hrozne . Deformovaný , a ešte horší než bol , dokonca som cez jednu dierku nedýchala .
Po 3 rokoch chodenia od konzultácie po konzultáciu som sa rozhodla ísť na reoperáciu ku Dr.Krivosudskému , a to som mala zaplatenú záholu aj v Turecku . Nakoniec som kôli strachu ostala tu. Konečne môžem povedať že nemám zo seba pocit že vyzerám hrozne , ten nos je naozaj krásny . Týmto chcem povedať , že podľa mojej skúsenosti a utrpenia by som žiadnej ďalšej kočke neodporučila na rhinoplastiku iného doktora . Len Krivosudkého. Jeho meno sa tu spomína často ale po mojej skúsnosti sa ani nečudujem lebo to čo dokázal somnou je zázrak . Som síce nedelé 2 mesiace od operácie ešte sa kade čo môže zmeniť ale zatiaľ teda efekt wow.

@zuzanamal Ja som bola teraz u žiaka som mesiac po operacii a aj ked este nevidim finálny výsledok tusim spokojná niesom:D som rada ze ste spokojná a máte pekny výsledok, naozaj sa oplati dobre vyberat chirurga lebo je to fakt trápenie

zuzanamal
6. júl 2025
@evenisticc

@zuzanamal Ja som bola teraz u žiaka som mesiac po operacii a aj ked este nevidim finálny výsledok tusim spokojná niesom:D som rada ze ste spokojná a máte pekny výsledok, naozaj sa oplati dobre vyberat chirurga lebo je to fakt trápenie

@evenisticc však ja som bola u Žiaka nespokojná . Mne dal dokopy nos na reoperacii Krivosudský. Tam som to napísala.

evenisticc
6. júl 2025
@zuzanamal

@evenisticc však ja som bola u Žiaka nespokojná . Mne dal dokopy nos na reoperacii Krivosudský. Tam som to napísala.

@zuzanamal Ano a ja som na to reagovala

zuzanamal
8. júl 2025
@evenisticc

@zuzanamal Ano a ja som na to reagovala

@evenisticc a čo sa vám nepáči ak chcete tak mi napíšte som zvedavá na skúsenosť🙂

aurinia
8. júl 2025

Banska Bystrica, doktor Červen. U neho som isla na reoperaciu po prvom doktorovi. Mam sice nerovnosti, ale to ma každy po rokoch. Nos sa vykrištalizuje až po roku od operacie. Treba si naozaj zvažit kam pojdete. Na dalsiu operaciu mozete ist az za rok od tej prvej a zvačša sa to tažko opravuje.

petrasolar
11. aug 2025
@zuzanamal

@zuzanamal ahoj prosím ťa máš nejaký kontakt na Dr. Krivosudského ? Ja sa k nemu neviem nikde dopátrať a veľmi by som chcela ísť k nemu. Kam mu viem napísať ohľadom konzultácie ? A za aký čas ťa vie zobrať na zákrok ?

zuzanamal
12. aug 2025
@petrasolar

@zuzanamal ahoj prosím ťa máš nejaký kontakt na Dr. Krivosudského ? Ja sa k nemu neviem nikde dopátrať a veľmi by som chcela ísť k nemu. Kam mu viem napísať ohľadom konzultácie ? A za aký čas ťa vie zobrať na zákrok ?

@petrasolar ahoj napíš mu email krivosudskymd@gmail.com on ti tam pošle termin na konzultáciu len treba trpezlivosť on sa ozve tak do par dni a potom od konzultacie som čakala 2 mesiace ale to som si vyžiadala niekto ma aj skor

petrasolar
12. aug 2025
@zuzanamal

@petrasolar ahoj napíš mu email krivosudskymd@gmail.com on ti tam pošle termin na konzultáciu len treba trpezlivosť on sa ozve tak do par dni a potom od konzultacie som čakala 2 mesiace ale to som si vyžiadala niekto ma aj skor

@zuzanamal prosím ťa na ktorej klinike momentálne pôsobí ? Je o ňom veľmi málo informácii

zuzanamal
13. aug 2025
@petrasolar

@zuzanamal prosím ťa na ktorej klinike momentálne pôsobí ? Je o ňom veľmi málo informácii

@petrasolar on pôsobí na viacerích klinikách ale ja som bola teraz v marci “mediklinik” Most pri Bratislave
Ale to nehľadaj info na ich strankach lebo to takto nefunguje jeho práce vidíš jedine na instagrame a komunilacia je len cez email aj po operácii. Ja som bola u neho na reoperacii lebo zrovna kôli tej “komunikacii” som si nim nebola istá a bola na vychvalenej klinike v BA kde mi nos uplne dodrbali .

Strana
z2