Má plazmalifting očných viečok účinné výsledky?
Podstúpila niektorá z Vás tento estetický zákrok? Ak áno, poprosila by som bližšie info.
Bola si?
Som sklamaná, že efekt je taký krátky. Ja mám pravé viečko viac spadnuté a to by som chcela, aby sa dorovnalo ľavému.
Máš aj foto pred a po? Bolo by možné poslať mi ich do dprávy?
V Kanade je už tento zákrok zakázaný, tiež som hľadala o tom info, robia to už len kozmeticky, plasticky chirurgovia sa zle na to vyjadrujú - poškodenie koze v zmysle malých popálenín. A veľmi to bolí.
@summer138 tie malé popáleninky sa zahoja, a dočasne má táto procedúra efekt, ja som na tom bola v envi a robila mi to doktorka - ale naozaj je to dočasné, mne to vydržalo asi rok ...
@biba_18 ahoj, akurat googlim ci niekto bol na tom a nasla som moju chudnucu partacku 😀 nechcem ist na plastiku, ani nemozem ani nemam to tak strasne. Takze pises ze na rok to pomohlo? Mne by rok stacil. Nepamatas si ako dlho si mala chrasticky na vieckach? Do prace by som nemohla tak chodit.
@henikap123 do práce nie, bola som pár dní doma. a keď chrastičky opadli, bolo to červenoružové, tak som si dávala nude očné tiene ...
ako áno, efekt to naozaj malo, bohužiaľ dočasný ☹ idem vyhrabať fotky čo som posielala dievčinke tuto hore ...
@henikap123 do práce nie, bola som pár dní doma. a keď chrastičky opadli, bolo to červenoružové, tak som si dávala nude očné tiene ...
ako áno, efekt to naozaj malo, bohužiaľ dočasný ☹ idem vyhrabať fotky čo som posielala dievčinke tuto hore ...
@biba_18 dakujem, ked nenajdes z roku 2024 tak nevadi, nevadilo by mi chodit kazdy rok. Aj ked je pravda ze ked si to spocitam za par rokov som uz mohla mat operaciu za sebou. Ale teraz mam male deti, nemozem ist na nu, skor po 40 tke potom. Ale som rada za informaciu.
@biba_18 dakujem, ked nenajdes z roku 2024 tak nevadi, nevadilo by mi chodit kazdy rok. Aj ked je pravda ze ked si to spocitam za par rokov som uz mohla mat operaciu za sebou. Ale teraz mam male deti, nemozem ist na nu, skor po 40 tke potom. Ale som rada za informaciu.
@henikap123 poslala som ti poštu

bolí to jak sviňa a je to viac než dočasné - o rok max 2 pojdeš pod nôž…