icon

Mám strach zo zväčšenia pier kyselinou hyalurónovou

Dnes o 12:54

Ahojte, mam v plane si dat zvacsit nsjma hornu peru 0,5ml lomocou kyseny hualuronovej. Chcela by som ist do Medirect v Bratislave. V poslednom case na mna odvsadisl vyskakuju rizika tohto zakroku akk nekroza, migrovanie kyseliny a nevstrebanie ani po rokoch a nasledne opuchy.
...teda ze vyber kvalifikkvaneho odbornika nie je zarukou, ze by sa to nemohlo stať.
Odradza ma to, staeam sa o ztp dieta a pripadne klmplikacie nie som niekedy schopna bezodkladne riesit.
Mam z tojo obavy.
Co si myslite, je to pre mna vhodny zakrok?

Strana
z2
anonym_f16851
Dnes o 12:55

Hlavne asi nie je nevyhnutny. Tak by som to nedavala, ked to vyslovene nepotrebujes.

maca1984
Dnes o 12:57

Ja mám hornú peru ako pomlčku. Tiež som si chcela dať " prifúknuť ". Ale pri mojom štastí, aj keby som si vybrala top odborníka tak sa niečo po💩.
Vykašlala som sa na to. Existujem s tými perami x rokov, už s nimi dožijem. To som mala obdobie kedy som vymýšlala, prešlo.

anonym_9e2fe8
Dnes o 12:58

@anonym_autor buď rada, že si zdravá a schopná sa postarať o sto dieťa. Kačacie pery by boli to posledné, čo by som riešila. Absolútne žiadna výhoda. Vyzerá to hrozne, je to neprirodzene. Ľudia čumia na obrovské pery a myslia si svoje🙄 a načo je to dobré? Pchať si svinstvo do tela? Ano, môže to to spustiť automimunne ochorenie, a nie len to. Keď budeš chorá a budeš potrebovať lieky, budeš musieť do seba pchať chémiu, ale takto? Nerozumiem.

glorikarebeka
Dnes o 13:01

Ani zadarmo by som si to nedala

anonym_ce654f
Dnes o 13:01

Ťažko radiť. Ukáž pery.

motylik2559
Dnes o 13:09

Autorka, ked sa bojis nasledkov, tak to nerob. Uz niekedy mam v tejto dobe pocit, ze tie zeny su ako na jedno kopyto. Nedavno som videla v buse 3 kamosky, vsetky kacacie pery a teda vyzeralo to nielenze hrozne, ale ta jedna mala dokonca okolie opuchnute ako serbel a este ked si daju cerveny vyrazny ruz, tak otras! Ano su tam urcite rizika a mozno prave to,ze mas taky strach je znamenim nech si to nedavas🙂

minenkaa
Dnes o 13:12

A načo chces do toho ist ,keď sa bojíš

autor
Dnes o 13:21
@minenkaa

@minenkaa vyrovnat axymetriu.Mala som uraz nosa pred rokmi a toto by mohlo vrstit mojej tvari tzv objem...kedze sa mi trochz prepadol chrbat nosa

autor
Dnes o 13:22
@minenkaa

@minenkaa no zbieram odvahu a snaxim sa byt zodpovedna zaroven

autor
Dnes o 13:25
@maca1984

Ja mám hornú peru ako pomlčku. Tiež som si chcela dať " prifúknuť ". Ale pri mojom štastí, aj keby som si vybrala top odborníka tak sa niečo po💩.
Vykašlala som sa na to. Existujem s tými perami x rokov, už s nimi dožijem. To som mala obdobie kedy som vymýšlala, prešlo.

@maca1984 no ved, ja to mam take, ze ..raz si to dam, este so. Sa toho nevzdala.

minenkaa
Dnes o 13:27
@anonym_autor

@minenkaa vyrovnat axymetriu.Mala som uraz nosa pred rokmi a toto by mohlo vrstit mojej tvari tzv objem...kedze sa mi trochz prepadol chrbat nosa

@anonym_autor tak chod ,každý zákrok ma nejaké úskalia

autor
Dnes o 13:31
@minenkaa

@anonym_autor tak chod ,každý zákrok ma nejaké úskalia

@minenkaa ved to, aj v mojom blizkom okoli to maju kocky a davaju si to dlhodobo. No ja sa stale rozhodujem. Z tych uvedenych dobofov.Ano,kazdy zakrok icha.To je pravda.Na operaciu nosa by dom nesla, lebo to by som mala este vacsi dtrach. Toyo mi prislo, ze mozno by to malo pre mna zmysel.Xnzzim sa este porafit o yo. A nieco si nacitat.Uvidim, ci sz nskoniec ohodlam.😊

autor
Dnes o 13:32

Ospravedlnujem sa za preklepy, pisem rychlo

maca1984
Dnes o 13:32
@anonym_autor

@maca1984 no ved, ja to mam take, ze ..raz si to dam, este so. Sa toho nevzdala.

@anonym_autor ja ťa odrádzať nebudem. Nie som proti estetickým zákrokom hoci sama žiadny nemám(ak sú s mierou) a ani sa nestarám do iných ľudí. Rozhodnutie je na tebe.
Mám kamošky ktoré si chodia pichať pery, botoxy do čela . Jednej kyselina v perách po druhom vpichu zmigrovala a mala to otrasné, musela si to dať rozpustiť či čo sa s tým robí. A išla aj tretí aj x tý raz.
Ako píšem, ja som sa rozhodla neísť.
Držím palec.

ivik4
Dnes o 13:33

Ja vrchnu peru takmer nemam, mam panicky strach z ihiel od tehotenstva, som schopna revat ako male decko ked mi ma manzel pichnut liek a napriek tomu som na perach bola uz 4x. Strach som prekonala. Tvoj strach je, ze to nedopadne dobre. Bud ho prekonas tiez, alebo nie a nic sa nedeje lebo to nie je pre zivot dolezite.

autor
Dnes o 13:35
@ivik4

Ja vrchnu peru takmer nemam, mam panicky strach z ihiel od tehotenstva, som schopna revat ako male decko ked mi ma manzel pichnut liek a napriek tomu som na perach bola uz 4x. Strach som prekonala. Tvoj strach je, ze to nedopadne dobre. Bud ho prekonas tiez, alebo nie a nic sa nedeje lebo to nie je pre zivot dolezite.

@ivik4 komplikacie si nemala ziadne?

ivik4
Dnes o 13:41
@anonym_autor

@ivik4 komplikacie si nemala ziadne?

@anonym_autor komplikacie som nemala ziadne , asi 2tyzdne som mala 2malinke vzduchove bubliny ktore sa mi vstrebali . Zmenila som ale teraz naposledy kliniku,zaplatila si kvalitnejsiu kyselinu a je to neporovnatelne lepsie . Mam sice par modriniek este ( bola som v utorok) ale nemala som vobec tak velky opuch ako tam predtym . Tento krat som isla k poriadnemu doktorovi, je chirurg a vidiet ze vie co robi

anonym_8fdd39
Odpoveď bola odstránená
autor
Dnes o 13:44
@ivik4

@anonym_autor komplikacie som nemala ziadne , asi 2tyzdne som mala 2malinke vzduchove bubliny ktore sa mi vstrebali . Zmenila som ale teraz naposledy kliniku,zaplatila si kvalitnejsiu kyselinu a je to neporovnatelne lepsie . Mam sice par modriniek este ( bola som v utorok) ale nemala som vobec tak velky opuch ako tam predtym . Tento krat som isla k poriadnemu doktorovi, je chirurg a vidiet ze vie co robi

@ivik4 super.ze di spoko.Ja idem v Bratislave, ak sz odhodlam

autor
Dnes o 13:46
@maca1984

@anonym_autor ja ťa odrádzať nebudem. Nie som proti estetickým zákrokom hoci sama žiadny nemám(ak sú s mierou) a ani sa nestarám do iných ľudí. Rozhodnutie je na tebe.
Mám kamošky ktoré si chodia pichať pery, botoxy do čela . Jednej kyselina v perách po druhom vpichu zmigrovala a mala to otrasné, musela si to dať rozpustiť či čo sa s tým robí. A išla aj tretí aj x tý raz.
Ako píšem, ja som sa rozhodla neísť.
Držím palec.

@maca1984 dakujem. No neviem beru, dokefy yo budem este odkladat, zstial si fakt ze zistujem. No ale vazne sz tou myslienkou zaobrram.zpredstava, ze by to xmigrovalo, je pre mna tiez straziak, presne

anonym_69cfc4
Dnes o 13:53

Ved nechod, ked sa bojis. Na co sa stresujes. Nie je to k zivotu potrebne.

maminkadeticiek
Dnes o 13:57

Ak ti intuicia uz teraz nasepkava aby si do toho nesla tak to nerob.

qrstxyz
Dnes o 14:02

Vykašli sa na to. Jednak nejde o život zachraňujúci zákrok a po druhé, v mojom okolí všetky dievčatá, čo sa na toto dali, vyzerali lepšie pred zväčšením pier. Nie je nič škaredé na úzkych perách, za mňa určite krajšie ako obrovské gamby.

anonym_6efe80
Dnes o 14:25

@anonym_autor aj ja by som sa bála, preto nad takýmito hlúposťami ani nerozmýšľam 😍

anonym_e5f539
Dnes o 15:35

ak pojdes, urcite nie iba hornu peru, treba aplikovat kyselinu do celych pier, lebo prirodzena pera ma inú štruktúru ako pichnuta, pichnute su hladsie, ja som naposledy bola pred 4 rokmi a stale mi drzia, sama sebe sa ovela viac pacim ako pred zvacsenim, kamosku som inspirpvala dala si tiez a aj chlapi chvalia 😅 hlavne ziadne salony, ale kvalitny vyber doktora

autor
Dnes o 16:15
@anonym_e5f539

ak pojdes, urcite nie iba hornu peru, treba aplikovat kyselinu do celych pier, lebo prirodzena pera ma inú štruktúru ako pichnuta, pichnute su hladsie, ja som naposledy bola pred 4 rokmi a stale mi drzia, sama sebe sa ovela viac pacim ako pred zvacsenim, kamosku som inspirpvala dala si tiez a aj chlapi chvalia 😅 hlavne ziadne salony, ale kvalitny vyber doktora

@anonym_e5f539 skvele, ze mas poxitivnu skusenost.Tesim sa.🙂

autor
Dnes o 16:17
@anonym_e5f539

@anonym_e5f539 u koho si, prodím, bola? Ak chceš prezradiť.Pochopím, ak nie.Sprava sa Ti asi nebude dat napisat😄

anonym_6e3703
Dnes o 16:43

Plastická chirurgička Brezová: Často rozpúšťame „kačičkové“ pery. Trendom je návrat k prirodzenosti

anonym_e5f539
Dnes o 17:10
@anonym_autor

@anonym_e5f539 u koho si, prodím, bola? Ak chceš prezradiť.Pochopím, ak nie.Sprava sa Ti asi nebude dat napisat😄

@anonym_autor nemam a tym problem u dr. Sopka, Košice

autor
Dnes o 17:58
@anonym_e5f539

@anonym_autor nemam a tym problem u dr. Sopka, Košice

@anonym_e5f539 dakujem

Strana
z2