Máte skúsenosti s výplňou pier?
Ahojte.Chcela by som si urobit radost. Zvaziujem dat si trosku zvacsit pery. Mam otazky: ako dlho Vam to vydtzi
Kolko by ste dali na zaciatok, ake mnozstvo
Som typ, co sa nelici, je to pre mna vhodne?
Ake su plusy a ake minusy?
Mam 45 rokov a som sportovy typ, nemalujem sa
Ženy, nenechajte sa tu odradit slovami typu “kačica”, “káčerka” a podobne. Áno, je určité percento žien, ktoré to s veľkostou výplne pier z nejakých dôvodov (môžu byt fakt rôzne) preženú. Zo svojho okolia poznám však veľa žien, ktoré si výplň dali spravit, tak aby nebola vulgárna, aby bola tak akurát alwbo len veľmi jemne. Žiaden extrém nie je dobrý a kto k výplni pier automaticky priraduje len ten extrémny prípad iba potvrdzuje, že tú absolútnu väčšinu žien, ktoré si výplň dali spravit primerane a elegantne, ani nezaregistrovali.
Ak máš úzke alebo spadnuté pery a nebojíš sa pár vpichov, tak do toho chod určite. Krásne ti to vytvaruje ústa. Vydrží to veľmi dlho. Mesiace až rok. Čo sa týka veľkosti výplne, tak ktorá koľvek lekárka to robí, bude ti vedieť veľmi rozumne poradit, aby to spravilo tú správnu úpravu bez toho, aby to bolo nápadne viditeľné. Je super, že sa chceš o seba starat 👍❤️
@anonym_autor neskúšaj to. Budeš ako kačka a všetci sa ti poza chrbát budú smiať. Je to smiešne a pre mnohých trápne. Ak to však veľmi chceš tak aspoň si daj kyselinu hyalurónovú tá sa ti po niekoľkých mesiacoch vstrebe a potom budeš zasa normálna. Nedávaj si implantáty do pier je to hrôza.
Prosím vas co tu píšete o kačiciach, vidno, ze o tom nic neviete a jedine co poznáte su nafúknuté pery pseudocelebritiek.Pretoze ked sa pery pichnu dobre vobec niesu kačkovske a tipujem ze na 90percentach žien by ste ani nespoznali ze majú pery spravené.
Autorka, o tom koľko ml si dat sa rad s lekárom, ten najlepšie vie ako co.
Dám ti sem foto mojich pier, pre porovnanie pred a po, mne dr. pichala kyselinu aj na pozdvihnutie kutikov a teda od kačky to ma daleko
problem je ze kazda jedna zacina - vsak iba malicko a prirodzene. Lenze potom sa spusti system v hlave ze predsa len trosicku este , no a co....a mas ju kacenu jak z praku a ani o tom nevies. Taka selektivna slepota
problem je ze kazda jedna zacina - vsak iba malicko a prirodzene. Lenze potom sa spusti system v hlave ze predsa len trosicku este , no a co....a mas ju kacenu jak z praku a ani o tom nevies. Taka selektivna slepota
@martinmmartin sudis iba podla toho co vidis, ale ako píšem, o 90percentach žien ani nevieš, ze majú spravené pery.Ja ich mam uz rok takto
@martinmmartin sudis iba podla toho co vidis, ale ako píšem, o 90percentach žien ani nevieš, ze majú spravené pery.Ja ich mam uz rok takto
@nikha2809 mas to velmi pekne. No jednej veci sa bonim...tie vpichy budu viditelne? Lebo ja ako pisem sa nelicim a viem, ze sa ani nezacnem

@anonym_autor Budes prisahat ze niesi kacica ale pre vsetkych budes jasna kacica len budu drzat hubu