Mediklinik a jednodňová chirurgia: Skúsenosti s Dr. Szemereyom?
Ahojte.Mám plánovanú úpravu pŕs v Mediklinik v Moste pri Bratislave. Operovať ma bude Dr. Szemerey. Máte niekto skúsenosti?
@evqa93 Ahoj.Velmi dobre to dopdlo. Som 5tyzdnov po OP.Mozem len odporucat.Prsia mam ako nove,nepamatam si,kedy boli take pekne na svojom mieste aj bez podprsenky 🙂
Jej to si ma velmi potesila, prave som sa objednala na konzultaciu k panu doktorovi 🙏😇
damy, prosim, napisete mi, aku operaciu ste podstupili a ci ste boli spokojne? prave som sa objednala na konzultaciu k p. dr.
@raghida zmensenie a uprava. Nie su ako silikony, ale ovela lepsie ako boli
Ja som bola tiež a som spokojná 😇
@lelilka do Mediklinik? Je tam uzasna starostlivost. Az mi bolo luto, ze som tamnlen na jednu noc 😄 Lahla som na stol, chvilu som pozorovala, co sa deje a uz som sa zobudila na slova vstavajte, uz je ponoperacii. Tiez som to tazko prezivala pred tym. Tak som sa klepala, ze sa mi pero v ruke triaslo pri vyplnovani papierov 😄 Nakoniec to bola uplna pohoda
Dievcata uz som doma. Naozaj super starostlivost, dobre mi tam bolo ..a to jedlo 😀
Vysledok operacie som videla zatial len taky oblepeny ale cicky ostali na mieste aj v lahu ako ma rozstrihli a to nemali vo zvyku 😀 O tyzden kontrola.. teraz som ubolena, ale to patri k tomu. Zatial mam dobry pocit z toho vsetkeho.
@lelilka ono to drzi este ten opuch. Casom povolia 🙂
Ano to citim ze to je este take nabombovane opuchnute.. :D
Pravda, to jedlo som tu zabudla pochváliť :D ja mam par týždňov po a v ľahu mi stále pekne držia, tak verím ze aj u teba to bude tak ☺️
Ahojte baby, ja sa chystam tiez…mozem sa spytat ako dlho ste cakali na termin konzultacie a po tom aky termin vam dali uz na samotny zakrok? Takze cca kolko mesiacov od konzultacie az po zakrok
Ahojte baby, ja sa chystam tiez…mozem sa spytat ako dlho ste cakali na termin konzultacie a po tom aky termin vam dali uz na samotny zakrok? Takze cca kolko mesiacov od konzultacie az po zakrok
@leak234 ahoj 😁
ja som cakala na konzultáciu asi mesiac a pol, ale to kvoli tomu, že bolo leto a mali dovolenky, tak som mala konzultáciu v septembri
Zákrok som mohla mať aj skôr, ale v novembri som išla na poznávací zájazd, takže som si ho naplánovala na december, ale mali voľné termíny aj skôr ☺️
@leak234 ahoj 😁
ja som cakala na konzultáciu asi mesiac a pol, ale to kvoli tomu, že bolo leto a mali dovolenky, tak som mala konzultáciu v septembri
Zákrok som mohla mať aj skôr, ale v novembri som išla na poznávací zájazd, takže som si ho naplánovala na december, ale mali voľné termíny aj skôr ☺️
@hihaha super dakujem, ja planujem tiez v oktobri/novembri tak asi v auguste si vypytam termin na konzultaciu
@leak234 konzultacia o mesiac. Termin som chcela vylucne tesne pred vianocami, aby som sa cez sviatky dala dokopy, ked mame skolku zatvorenu a som doma. Aby som nemusela este mimo toho vela chybat. Takze to neviem, kedy mali skorsi
@leak234 ja som bola na konzultacii v decembri a operovali ma vo februari. Drzim palce.
@leak234 ja som bola na konzultacii v decembri a operovali ma vo februari. Drzim palce.
@lelilka ja som bola na abdomino/diastaza/hernia obvolávala som dakedy koniec maju konzultácia 22.6 a operácia som chcela presne na august daj ma 21.8 uz operovali dr. Szemerey uvidim co a ako ked sa zahojim ale ze po roku to ked tak dokončí lebo nedalo sa na 1x
@leak234 konzultacia o mesiac. Termin som chcela vylucne tesne pred vianocami, aby som sa cez sviatky dala dokopy, ked mame skolku zatvorenu a som doma. Aby som nemusela este mimo toho vela chybat. Takze to neviem, kedy mali skorsi
@anonym_autor ahoj, ja mam u p. dr. szemereayho v Mediklinik termin 18.12. 😀 ty?
@anonym_autor ahoj, ja mam u p. dr. szemereayho v Mediklinik termin 18.12. 😀 ty?
@catita stara diskusia. Ja som bola 14.12 v roku 2023 😁

Ahoj, zaujímalo by ma ako to dopadlo, keď dopadlo?