icon

Mediklinik a jednodňová chirurgia: Skúsenosti s Dr. Szemereyom?

12. nov 2023

Ahojte.Mám plánovanú úpravu pŕs v Mediklinik v Moste pri Bratislave. Operovať ma bude Dr. Szemerey. Máte niekto skúsenosti?

evqa93
19. jan 2024

Ahoj, zaujímalo by ma ako to dopadlo, keď dopadlo?

autor
19. jan 2024

@evqa93 Ahoj.Velmi dobre to dopdlo. Som 5tyzdnov po OP.Mozem len odporucat.Prsia mam ako nove,nepamatam si,kedy boli take pekne na svojom mieste aj bez podprsenky 🙂

lelilka
29. nov 2024

Jej to si ma velmi potesila, prave som sa objednala na konzultaciu k panu doktorovi 🙏😇

raghida
22. jan 2025

damy, prosim, napisete mi, aku operaciu ste podstupili a ci ste boli spokojne? prave som sa objednala na konzultaciu k p. dr.

autor
22. jan 2025

@raghida zmensenie a uprava. Nie su ako silikony, ale ovela lepsie ako boli

hihaha
26. jan 2025

Ja som bola tiež a som spokojná 😇

lelilka
19. feb 2025

@raghida ja idem zajtra na mastopexiu, bez silikonov. Joj nervozna som...
Ak nezabudnem dodatocne napisem skusenost 😉

hihaha
19. feb 2025

@lelilka nemusíš sa báť, všetko bude bez bolesti a v pohode 🙂

raghida
19. feb 2025

@lelilka tuho drzim palce, ja som sa nakoniec rozhodla pre Ruzinov v aprili

autor
20. feb 2025

@lelilka do Mediklinik? Je tam uzasna starostlivost. Az mi bolo luto, ze som tamnlen na jednu noc 😄 Lahla som na stol, chvilu som pozorovala, co sa deje a uz som sa zobudila na slova vstavajte, uz je ponoperacii. Tiez som to tazko prezivala pred tym. Tak som sa klepala, ze sa mi pero v ruke triaslo pri vyplnovani papierov 😄 Nakoniec to bola uplna pohoda

lelilka
21. feb 2025

Dievcata uz som doma. Naozaj super starostlivost, dobre mi tam bolo ..a to jedlo 😀
Vysledok operacie som videla zatial len taky oblepeny ale cicky ostali na mieste aj v lahu ako ma rozstrihli a to nemali vo zvyku 😀 O tyzden kontrola.. teraz som ubolena, ale to patri k tomu. Zatial mam dobry pocit z toho vsetkeho.

lelilka
21. feb 2025

@raghida drzim palce 😉

autor
21. feb 2025

@lelilka ono to drzi este ten opuch. Casom povolia 🙂

lelilka
22. feb 2025

Ano to citim ze to je este take nabombovane opuchnute.. :D

hihaha
24. feb 2025

Pravda, to jedlo som tu zabudla pochváliť :D ja mam par týždňov po a v ľahu mi stále pekne držia, tak verím ze aj u teba to bude tak ☺️

lelilka
25. feb 2025

@hihaha uz pomaly odpuchaju a uz to neni taky bomba efekt 🙈 ale to som rada, ze uz ma nebudu tak tazit ako doteraz 🙂

leak234
8. máj 2025

Ahojte baby, ja sa chystam tiez…mozem sa spytat ako dlho ste cakali na termin konzultacie a po tom aky termin vam dali uz na samotny zakrok? Takze cca kolko mesiacov od konzultacie az po zakrok

hihaha
8. máj 2025
@leak234

Ahojte baby, ja sa chystam tiez…mozem sa spytat ako dlho ste cakali na termin konzultacie a po tom aky termin vam dali uz na samotny zakrok? Takze cca kolko mesiacov od konzultacie az po zakrok

@leak234 ahoj 😁
ja som cakala na konzultáciu asi mesiac a pol, ale to kvoli tomu, že bolo leto a mali dovolenky, tak som mala konzultáciu v septembri
Zákrok som mohla mať aj skôr, ale v novembri som išla na poznávací zájazd, takže som si ho naplánovala na december, ale mali voľné termíny aj skôr ☺️

leak234
8. máj 2025
@hihaha

@leak234 ahoj 😁
ja som cakala na konzultáciu asi mesiac a pol, ale to kvoli tomu, že bolo leto a mali dovolenky, tak som mala konzultáciu v septembri
Zákrok som mohla mať aj skôr, ale v novembri som išla na poznávací zájazd, takže som si ho naplánovala na december, ale mali voľné termíny aj skôr ☺️

@hihaha super dakujem, ja planujem tiez v oktobri/novembri tak asi v auguste si vypytam termin na konzultaciu

autor
8. máj 2025
@leak234

@leak234 konzultacia o mesiac. Termin som chcela vylucne tesne pred vianocami, aby som sa cez sviatky dala dokopy, ked mame skolku zatvorenu a som doma. Aby som nemusela este mimo toho vela chybat. Takze to neviem, kedy mali skorsi

lelilka
6. jún 2025
@leak234

@leak234 ja som bola na konzultacii v decembri a operovali ma vo februari. Drzim palce.

nikyamy20
26. aug 2025
@lelilka

@leak234 ja som bola na konzultacii v decembri a operovali ma vo februari. Drzim palce.

@lelilka ja som bola na abdomino/diastaza/hernia obvolávala som dakedy koniec maju konzultácia 22.6 a operácia som chcela presne na august daj ma 21.8 uz operovali dr. Szemerey uvidim co a ako ked sa zahojim ale ze po roku to ked tak dokončí lebo nedalo sa na 1x

catita
6. okt 2025
@anonym_autor

@leak234 konzultacia o mesiac. Termin som chcela vylucne tesne pred vianocami, aby som sa cez sviatky dala dokopy, ked mame skolku zatvorenu a som doma. Aby som nemusela este mimo toho vela chybat. Takze to neviem, kedy mali skorsi

@anonym_autor ahoj, ja mam u p. dr. szemereayho v Mediklinik termin 18.12. 😀 ty?

autor
10. okt 2025
@catita

@anonym_autor ahoj, ja mam u p. dr. szemereayho v Mediklinik termin 18.12. 😀 ty?

@catita stara diskusia. Ja som bola 14.12 v roku 2023 😁