icon

Najlepší plastický chirurg na operáciu nosa na Slovensku

filipjohns
18. apr 2025

Ahojte chcela by som sa spýtať o nejakom top chirurgovi ktorý si dáva záležať na operáciách nosa. Mám našetrenýchna toto 2,5tis € bude to stačiť? Nepotrebujem len malé úpravy ale mala som ho vrodené kryvy,špička ohnutá nadol a hrbol na nose.

nikoletta1712
18. apr 2025

@filipjohns A nestačila by ti len tekutá rhinoplastika?🙂

filipjohns
autor
18. apr 2025

@nikoletta1712 To sa žena pýtala 🤣. Nechce chce ísť normálne na trvalý zákrok. Načo by platila každých 7 mesiacov 800€ či kolko

nikoletta1712
18. apr 2025

@filipjohns Aha😊

gabimati
18. apr 2025

@filipjohns skus GEVE v Košiciach

20erika07
18. apr 2025

@filipjohns vraj na nosy je naj dr. Krivosudsky. Ale obávam sa ,že 2800eur bude málo dnes

mirage
18. apr 2025

@filipjohns tak chce, ci nechce ist na trvaly zakrok?

ukgirls
18. apr 2025

Krivosudsky -ale zrejme este bude treba dosetrit

liusa82
18. apr 2025

no síce mimo Sk ale ak už,ja by som išla jedine do Prahy k Tomášovi Doležalovi.Tu na Sk k nikomu.On má ozaj peknú robotu a bol aj v kadejakých televíznych programoch.Ozaj aj zo škaredých velkých rypákov spravil pekné nošteky malé bez hrbolov🙂

sponkaa
9. máj 2025

Ahoj, rhinoplastika tvrdej a mäkkej časti nosa ma vyšla 4.000€, operovali ma v CZ, na Slovensku sú ceny podobne, niekde vyššie, závisí, čo všetko budú robiť, pokiaľ je to tvrdá aj mäkká časť nosa, naozaj treba rátať s vyššou sumou. Väčšinou sa platí záloha a zvyšok 2 týždne pred plánovanou operáciou. Nie je to jednoduchý zákrok, treba sa naň dôsledne pripraviť.

karolinasokol
20. máj 2025
@liusa82

no síce mimo Sk ale ak už,ja by som išla jedine do Prahy k Tomášovi Doležalovi.Tu na Sk k nikomu.On má ozaj peknú robotu a bol aj v kadejakých televíznych programoch.Ozaj aj zo škaredých velkých rypákov spravil pekné nošteky malé bez hrbolov🙂

@liusa82 pozrela som, neviem mne sa jeho nosy nepacia. Stara skola. Take sa robili kedysi. Ale kazdemu sa paci ine…🤷🏻‍♀️

liusa82
20. máj 2025
@karolinasokol

@liusa82 pozrela som, neviem mne sa jeho nosy nepacia. Stara skola. Take sa robili kedysi. Ale kazdemu sa paci ine…🤷🏻‍♀️

@karolinasokol aké že kedysi? veď nos sa robí podla toho,ako sa komu hodí ku tvári,proporciám atd všetko okolo treba zhodnotiť a nie že ako kedysi... veď na to nie je nijaká šablona😀 som Dr.. síce nie plastická chirurgička ale aj tak🙂

karolinasokol
21. máj 2025
@liusa82

@karolinasokol aké že kedysi? veď nos sa robí podla toho,ako sa komu hodí ku tvári,proporciám atd všetko okolo treba zhodnotiť a nie že ako kedysi... veď na to nie je nijaká šablona😀 som Dr.. síce nie plastická chirurgička ale aj tak🙂

@liusa82 vobec nie. Sledujem vyvoj operacii nosov uz pekne dlho a pred cca 15 rokmi sa robili na Slovensku s v Cechach uplne ine nosy. Vsetky na “jedno kopyto” a hned bolo vidno, ze ide o operovany nos.
A vacsina plastickych chirurgov este aj dnes robi vsetky nosy rovnake ( nie aky sa ti hodi) , nastastie su uz ine techniky a nosy vyzeraju krajsie. Tamten cesky lekar ich robi stale ako kedysi..myslim tvar. Mne sa nepacia. Tebe sa mozu🤷🏻‍♀️

hopsas
21. máj 2025

Prosím vás ja len sa opýtam lebo ma to zaujíma tie čo ste boli na plastike nosa to ste potom boli na PN? Lebo veď to sa vám muselo hojiť aspon dva tri mesiace podľa mňa. Bolelo to?

bubu65
21. okt 2025

Ak je to ešte aktuálne, určite doktor Mráz v Banskej Bystrici - čistá precízna práca, nos vyzerá úplne prirodzene, rýchla rekonvalescencia - robil prepážku svokre, sesternici 18-ročnej narovnával nos a aj ja mám osobnú skúsenosť. A ževraj otvára novú kliniku: https://sayclinic.sk/

zuzi1409
19. nov 2025
@bubu65

Ak je to ešte aktuálne, určite doktor Mráz v Banskej Bystrici - čistá precízna práca, nos vyzerá úplne prirodzene, rýchla rekonvalescencia - robil prepážku svokre, sesternici 18-ročnej narovnával nos a aj ja mám osobnú skúsenosť. A ževraj otvára novú kliniku: https://sayclinic.sk/

@bubu65 ahoj , prosím ťa vieš mi povedať v akých cenách sa u neho pohybuje plastika nosa? ďakujem

bubu65
19. nov 2025
@zuzi1409

@bubu65 ahoj , prosím ťa vieš mi povedať v akých cenách sa u neho pohybuje plastika nosa? ďakujem

@zuzi1409 tu má o tom viac napísané aj ako sa to dá preplatiť ap: https://doktormraz.sk/kolko-na-slovensku-stoji-...