icon

Obriezka zo zdravotného hľadiska alebo estetiky?

Dnes o 11:34

Zdravim,

pomohol by mi nazor miestnej komunity.

- predtym este uvadzam, ze nejde o ziadny trolling
- ani odbavovanie sa a podobne veci

Bol som rozhodnuty ist na uplnu obriezku. Proste sa mi to paci a vnimam to ako dolezitu volbu pre moje telo.

Lekar mi ale odporucal skor ciastocnu. Co ma trochu zneistilo.
Ako by ste reagovali?

dakujem

anonym_e9d5d1
Dnes o 11:38

Zase obriezka 🤦‍♀️. Kazdy tyzden tu niekto riesi kozu na pipiku.

minenkaa
Dnes o 11:39

Vsak daj si spraviť ako ty chces a je

anonym_5a3024
Dnes o 11:47

Kľudne aj totálnu, dáš si zaramovat a môžeš sa kochať ftakom,... Esteticka voľba, ale ach jaj...

anonym_e1af12
Dnes o 11:51

Veď načo potrebuješ naše požehnanie, keď to chces podstúpiť, tak to urob. Ja som žena, no keby som bola chlap, tak do toho idem...podľa mňa je z toho viac výhod ako nevýhod. V minulosti som mala obrezaneho partnera a všetko klapalo veľmi super....

anonym_e9d5d1
Dnes o 11:58
@anonym_5a3024

Kľudne aj totálnu, dáš si zaramovat a môžeš sa kochať ftakom,... Esteticka voľba, ale ach jaj...

@anonym_5a3024 A moze sa prihlasit do reality show, a ukazovat v ramceku kozu z pipika 😀.

anonym_e9d5d1
Dnes o 12:01

Pocuj ak ty si stale ten isty chlap, co tu uz 2-3 mesiace riesi svoj pipik, uz si daj pohov. Ja naozaj neverim, ze viac dospelych chlapov sa registruje na MK a riesia kozu na pipiku. Uz si daj obrezat a nezakladaj stale dalsie a dalsie diskusie. Je to uz naozaj trapne.

viestta
Dnes o 12:27

tolko oracii s jednym absolutne nepodstatny kuskom koze... 🙄Za ten cas co tu o nom vypisujes si uz mohol mat instrument zahojeny a moho si si uzivat

anonym_e718a0
Dnes o 12:53

@anonym_autor ved ked to chces tak to sprav, ale nevidim v tom ziadnu vyhodu, pokym nemas zdravotny problem, pretože predkožka kazdeho muza chrani pred infekciou močoých ciest a ak teda dodržuje spravnu hygienu

rozculena
Dnes o 14:21

@anonym_autor ako by sme reagovali?????
Ja nemám penis,tak asi by som nereagovala.
A ten tvoj je mi ukradnutý.

sticker
princessivi
Dnes o 17:07

Skus najst takeho lekara, ktory ti zakrok urobi tak ako ty chces. Mozes ist na konzultacie aj k niekomu inemu. Ak si nenasiel nikoho na SK, skus CR. Na tvojom mieste by som sa neuspokojila s niecim ciastocnym, pretoze podstupis zakrok, bolest, zotavovanie a aj tak budes tuzit po uplnej, bude ti to vrtat v hlave a zbytocne podstupis ten isty zakrok dvakrat. Za mna raz a tak ako ty chces, podla tvojich predstav.