Obriezka zo zdravotného hľadiska alebo estetiky?
Zdravim,
pomohol by mi nazor miestnej komunity.
- predtym este uvadzam, ze nejde o ziadny trolling
- ani odbavovanie sa a podobne veci
Bol som rozhodnuty ist na uplnu obriezku. Proste sa mi to paci a vnimam to ako dolezitu volbu pre moje telo.
Lekar mi ale odporucal skor ciastocnu. Co ma trochu zneistilo.
Ako by ste reagovali?
dakujem
Kľudne aj totálnu, dáš si zaramovat a môžeš sa kochať ftakom,... Esteticka voľba, ale ach jaj...
Veď načo potrebuješ naše požehnanie, keď to chces podstúpiť, tak to urob. Ja som žena, no keby som bola chlap, tak do toho idem...podľa mňa je z toho viac výhod ako nevýhod. V minulosti som mala obrezaneho partnera a všetko klapalo veľmi super....
Kľudne aj totálnu, dáš si zaramovat a môžeš sa kochať ftakom,... Esteticka voľba, ale ach jaj...
@anonym_5a3024 A moze sa prihlasit do reality show, a ukazovat v ramceku kozu z pipika 😀.
Pocuj ak ty si stale ten isty chlap, co tu uz 2-3 mesiace riesi svoj pipik, uz si daj pohov. Ja naozaj neverim, ze viac dospelych chlapov sa registruje na MK a riesia kozu na pipiku. Uz si daj obrezat a nezakladaj stale dalsie a dalsie diskusie. Je to uz naozaj trapne.
tolko oracii s jednym absolutne nepodstatny kuskom koze... 🙄Za ten cas co tu o nom vypisujes si uz mohol mat instrument zahojeny a moho si si uzivat
@anonym_autor ved ked to chces tak to sprav, ale nevidim v tom ziadnu vyhodu, pokym nemas zdravotny problem, pretože predkožka kazdeho muza chrani pred infekciou močoých ciest a ak teda dodržuje spravnu hygienu
@anonym_autor ako by sme reagovali?????
Ja nemám penis,tak asi by som nereagovala.
A ten tvoj je mi ukradnutý.

Skus najst takeho lekara, ktory ti zakrok urobi tak ako ty chces. Mozes ist na konzultacie aj k niekomu inemu. Ak si nenasiel nikoho na SK, skus CR. Na tvojom mieste by som sa neuspokojila s niecim ciastocnym, pretoze podstupis zakrok, bolest, zotavovanie a aj tak budes tuzit po uplnej, bude ti to vrtat v hlave a zbytocne podstupis ten isty zakrok dvakrat. Za mna raz a tak ako ty chces, podla tvojich predstav.

Zase obriezka 🤦♀️. Kazdy tyzden tu niekto riesi kozu na pipiku.