Oľutovali ste botox na vrásku hnevu?
Nie, ani raz a o chvíľu sa chystam znovu
@anonym_autor Prečo to ľutuješ ty?
@anonym_a90787 nie, praveze zvazujem prvykrat...
Nie, uplne perfektne, akurat ze som 3x ockovana na covid a tym padom mi ten botox drzi tak 5 tyzdnov max (ano, su na to studie, ze ockovanie znizuje efektivitu botoxu). Takze momentalne uz nechodim, lebo sa mi to neoplati. Ale tak radsej mat vrasky ako covid zase.
Nie, uplne perfektne, akurat ze som 3x ockovana na covid a tym padom mi ten botox drzi tak 5 tyzdnov max (ano, su na to studie, ze ockovanie znizuje efektivitu botoxu). Takze momentalne uz nechodim, lebo sa mi to neoplati. Ale tak radsej mat vrasky ako covid zase.
@zorienka28 Ja som ockovana tiez a botox mi vydrzal vyse polroka a to som sa aj nenormalne slnila (lebo som chcela, aby rychlejsie vyprchal ucinok).
@mmia96 neumrtvi to velmi mimiku?
@anonym_autor Mimiku ti zmeni, ak si das k ociam alebo do celeho cela. Ale medziobocie bude ok.
@zorienka28 Ja som ockovana tiez a botox mi vydrzal vyse polroka a to som sa aj nenormalne slnila (lebo som chcela, aby rychlejsie vyprchal ucinok).
@anonym_76522e Nie u kazdeho, ale ja som jeden z tych pripadov, kedy mi naozaj po vakcinach prestal botox fungovat. Ale ako vravim, radsej budem bez botoxu ako s tazkym priebehom covidu.
Nie , prave naopak .
@anonym_autor tak som to dnes absolvovala, som zvedava🙂
@anonym_autor tak som to dnes absolvovala, som zvedava🙂
@anonym_autor ja vidím úplne vysledky tak cca za 10-14 dní
@anonym_autor nie chodím pravidelne uz roky a ked sa vstrebe 6ty mesiac tak uz sa nemracim ako kedysi vrásky su omnoho lepšie ako kedysi pred botoxom. Tiež som očkovaná a drzi mi uplne normálne.
@anonym_autor ja vidím úplne vysledky tak cca za 10-14 dní
@mmia96 ano tak mi bolo povedane, bola som stela muranska hb clinic
@anonym_autor áno, padli mi viečka
Podľa mňa botox oľutuješ len vtedy, keď sa to preženie a trafíš zlého lekára. Ja chodím do Envy v BA a tam sú v tomto úplne skvelé. Pani doktorka mi vždy povie, že 'menej je viac', takže mi vráska hnevu zmizla, ale obočie mi normálne funguje a nevyzerám ako maska. Ak sa bojíš, skús sa tam objednať len na konzultáciu, sú to profíčky a nebudú ťa do ničoho tlačiť, ak uvidia, že to nepotrebuješ. 😊
@anonym_76522e Nie u kazdeho, ale ja som jeden z tych pripadov, kedy mi naozaj po vakcinach prestal botox fungovat. Ale ako vravim, radsej budem bez botoxu ako s tazkym priebehom covidu.
@zorienka28 ockovanie ti uz daavno neucinkuje
@zorienka28 teda na covid urcite nie
@zorienka28 ockovanie ti uz daavno neucinkuje
@anonym_31a622 asi to bude pre teba novinka, ale na covid sa ockuje uplne rovnako ako na chripku aj teraz, aj sa ockovalo v jeseni, aj vlani na jar, aj celorocne. ty netusis, kedy sa dotycna dala ockovat naposledy, tak nemozes vediet, ci jej ockovanie ucinkuje alebo nie
@zorienka28 teda na covid urcite nie
@anonym_31a622 Boze dalsia konikovska odbornicka. Tu mas na to normalne vyskum, staci 2 sekundy googlit: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/joc....
@anonym_31a622 Boze dalsia konikovska odbornicka. Tu mas na to normalne vyskum, staci 2 sekundy googlit: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/joc....
@zorienka28 chodis na preockovanie kazdy rok?
@zorienka28 chodis na preockovanie kazdy rok?
@anonym_31a622 Nie, ale to nie je faktor. Naposledy som bola pred tromi rokmi. Ja neviem, preco sa stale hadas - ad jedna su studie, ze ockovanie na covid v niektorych pacientkach znizuje ucinky botoxu, ad dva to viem potvrdit na svojom pripade. Proste je to tak a vyrovnaj sa s tym, ked tebe botox po ockovani funguje tak super, ale vela ludom nie, vratane mna.
@anonym_31a622 Nie, ale to nie je faktor. Naposledy som bola pred tromi rokmi. Ja neviem, preco sa stale hadas - ad jedna su studie, ze ockovanie na covid v niektorych pacientkach znizuje ucinky botoxu, ad dva to viem potvrdit na svojom pripade. Proste je to tak a vyrovnaj sa s tym, ked tebe botox po ockovani funguje tak super, ale vela ludom nie, vratane mna.
@zorienka28 ja nechapem co si napaprcena, ved pisem ze na covid ucinok to nema, nie na botox. Ja botox nemam. A ockovana nie som. A za dalsie, ak si ockovana pred 3 rokmi a vtedy ti to tak zaucinkovalo ze ti botox nefunguje, kedze ockovanie nema ucinok na covid, tak uz nemusi mat ani na botox. Ak si posledny rok botox neskusala, nevies.

@anonym_autor Prečo to ľutuješ ty?