icon

Plastický chirurg na odstránenie znamienka

lenkalieska
6. feb 2026

Ahojte, nemáte náhodou niektorá dobrú skúsenosť s odstránením znamienka u plastického chirurga v Bratislave a okolí (ale nevadí mi cestovať za kvalitou aj ďalej). Zháňam plastického chirurga, lebo mám znamienko na krku a odporučila mi to kožná doktorka, keďže vraj na takomto mieste vznikajú keloidné jazvy. Hľadám niekoho, kto má naozaj osobnú dobrú skúsenosť a vedel by mi odporučiť, lebo recenzie na Google som toľko pozerala, až som sa v tom začala strácať. Ďakujem za každú radu.

3009
6. feb 2026

@lenkalieska v nemocnici Ružinov - vedľa ako je chirurgia ruky.

martinmmartin
6. feb 2026

@lenkalieska No nerozumiem co ten plasticky chirurg urobi inak. Keloid sa bud ukaze alebo nie a potom sa riesi. prvotne vybratie znamienka bude uplne rovnake - vyrezat a zasit ak je to velke. Tam nikto nic moc ine nevymysli . Teda podla mna

lizatko1009
7. feb 2026

vyborny ale chirurg je Jan Stefanak, uz jazvu neovplyvni plasticky

lenkalieska
autor
7. feb 2026

Ďakujem veľmi pekne všetkým za odpoveď, idem si to hneď aj pozrieť a vybrať, príp. objednať... Priznám sa, že som veľmi nezisťovala, čo urobí plastický chirurg ináč, takto mi to povedala kožná, keď som bola na kontrolu znamienok a brala som to, že keď mi to povie doktorka, tak to asi tak bude.

pandusica
7. feb 2026

Ja odporucam v Ruzinovskej polikliniek, MUDr. Sevcik. Ja som mala znamienko na prsniku a velmi pekne mi to odstranil.

lenkalieska
autor
8. feb 2026

Tak toto je úplne najlepšia referencia, lebo kožná mi povedala, že krk a dekolt sú najviac náchylné na jazvy. Musím mať k nemu aj výmenný lístok, prosím vás?