icon

Poraďte kliniku na odstránenie znamienka laserom za dobrú cenu

ameixa
21. nov 2025

Ahojte,

robili ste si prosim niekto v nedávnej dobe prehlad klinik, kde odstrania znamienko laserom? Kde zákrok vychádza dobre cenovo?
Ďakujem.

anonym_9a7a48
21. nov 2025

@ameixa ja odporúčam kliniku frais. Mne síce znamienko vyberali klasicky na tvári ale nemám žiadnu jazvu.
Odstrániť laserom by som si nedala pretože to nemôže ísť na histológiu a je tam riziko.

1andrea111
21. nov 2025
@anonym_9a7a48

@ameixa ja odporúčam kliniku frais. Mne síce znamienko vyberali klasicky na tvári ale nemám žiadnu jazvu.
Odstrániť laserom by som si nedala pretože to nemôže ísť na histológiu a je tam riziko.

@anonym_9a7a48 odstrániť laserom neznamená len vypáliť. Odstraňuje sa tzv. laserovým nožom, ktorým znamienko vyrezu a pošlú na histologiu. Je to šetrnejšie , netreba zažívať a vyberať stehy. Podstúpila som viackrát.

anonym_9a7a48
21. nov 2025
@1andrea111

@anonym_9a7a48 odstrániť laserom neznamená len vypáliť. Odstraňuje sa tzv. laserovým nožom, ktorým znamienko vyrezu a pošlú na histologiu. Je to šetrnejšie , netreba zažívať a vyberať stehy. Podstúpila som viackrát.

@1andrea111 ďakujem za info nevedela som že je aj takáto možnosť. Mne navrhli rovno vybrať asi aj záleží od veľkosti alebo neviem. Ale teda už mám rok a pól po a nemám žiadnu jazvu pekný rez spravili.

ameixa
autor
21. nov 2025

jedno znamienko idem na plasticku chirurgiu, potom take mini ploche mi povedal dermatolog, ze staci obrusit laserom

kacena4
21. nov 2025

ja som bola v PK pred 2 tyzdnami. spokojnst velka. ale povedali mi ze znamienka robia chirurgicky nie laserom vypali len vyrastky

ameixa
autor
21. nov 2025
@kacena4

ja som bola v PK pred 2 tyzdnami. spokojnst velka. ale povedali mi ze znamienka robia chirurgicky nie laserom vypali len vyrastky

@kacena4 ano, fibromy vyrastky vo farbe koze myslim

bro8y
21. nov 2025
@kacena4

@kacena4 kde v PK prosím?

kacena4
21. nov 2025
@bro8y

@kacena4 kde v PK prosím?

@bro8y kolarova tusim 1

bro8y
21. nov 2025
@kacena4

@bro8y kolarova tusim 1

@kacena4 ďakujem ❤️