Poraďte kliniku na odstránenie znamienka laserom za dobrú cenu
Ahojte,
robili ste si prosim niekto v nedávnej dobe prehlad klinik, kde odstrania znamienko laserom? Kde zákrok vychádza dobre cenovo?
Ďakujem.
@ameixa ja odporúčam kliniku frais. Mne síce znamienko vyberali klasicky na tvári ale nemám žiadnu jazvu.
Odstrániť laserom by som si nedala pretože to nemôže ísť na histológiu a je tam riziko.
@anonym_9a7a48 odstrániť laserom neznamená len vypáliť. Odstraňuje sa tzv. laserovým nožom, ktorým znamienko vyrezu a pošlú na histologiu. Je to šetrnejšie , netreba zažívať a vyberať stehy. Podstúpila som viackrát.
@anonym_9a7a48 odstrániť laserom neznamená len vypáliť. Odstraňuje sa tzv. laserovým nožom, ktorým znamienko vyrezu a pošlú na histologiu. Je to šetrnejšie , netreba zažívať a vyberať stehy. Podstúpila som viackrát.
@1andrea111 ďakujem za info nevedela som že je aj takáto možnosť. Mne navrhli rovno vybrať asi aj záleží od veľkosti alebo neviem. Ale teda už mám rok a pól po a nemám žiadnu jazvu pekný rez spravili.
jedno znamienko idem na plasticku chirurgiu, potom take mini ploche mi povedal dermatolog, ze staci obrusit laserom
ja som bola v PK pred 2 tyzdnami. spokojnst velka. ale povedali mi ze znamienka robia chirurgicky nie laserom vypali len vyrastky

@ameixa ja odporúčam kliniku frais. Mne síce znamienko vyberali klasicky na tvári ale nemám žiadnu jazvu.
Odstrániť laserom by som si nedala pretože to nemôže ísť na histológiu a je tam riziko.