Prečo ženy po plastikách často majú veľké ústa?
Viem, ze budem zhejtovana. Ale vysvetlite mi niekto, preco zeny po plastikach maju take velke usta. Vid Dara Rolins napriklad. Ostatne nejdem ani menovat, ale vsetky maju take zabie masivne usta. To je ucel alebo vedlajsi produkt plastickych uprav?
@lonely66 o 2 roky je Hillmerova mladsia
A prečo tie turecké zuby čo si dávajú robiť vyzerajú ako protézy? Je to účel, alebo vedľajší efekt? 😀
Tie pery si robia preto, lebo veria že potom budú atraktívne pre mužov. Koluje taka povera , že tie ženy robia potom lepší oral
@dominikamacakova toto je tiez dobra otazka😃
Ale veď Dara na tej prvej fotke má úplne rovnaké ústa ako na poslednej,tak kde je rozdiel
@dominikamacakova to netuším, ale kozy robia super. Suseda bola vlani a pecka, krásne jej to urobili, žiadne neprirodzené melóny a starostlivosť vraj úplne niekde inde, spokojná na maximum 😉
Ubytok materialu...videla si niekedy ako sa robi deepplane facelift?...nepozeraj to 😆...skratka tvár sa natiahne, chybajuca plnosť sa dotukava kyselinou, preto tie spuchnute dokonalo symetricke ksichty, resp. ak si pamatate fotky demi moore kde sa jej taha linia od kutikov ust az po usi...ono sa to spraví, ale hojenie trva dlho dlhooo...o tom aj dara rozprava, ze to neni ono a ma pravdu este tak pol roka jej chyba k zahojeniu, ale je verejna osoba a teda musi vyliezt skor ako by mala. Kacacie pery su uplne ina diagnoza.
Ja som asi slepá, pozerám fotky ale mne prídu ústa dary rovnako veľké keď ich mala neupravené aj keď ich má upravené.. jediné čo mi príde iné sú jej oči, ma ich akokeby menšie, zrejme kvôli vyplniam čo má, možno to potom pôsobí opticky že má veľké ústa..
Mne napríklad tieto plastiky nejak neprekážajú, nech si každý robí čo chce so svojim telom. Skôr mi príde smiešno, keď som nedávno klikla na profil jednej mamičky tu na koníku, profilovka kačacie vymaľované pery, umelé XXL mihalnice, foto mega vyfiltrovaná a potom pridaný príspevok, kde bol detail na nechty s ošúchaným lakom. To je za mňa nevkus - urobiť si ksicht na profilovku a iné detaily mať na sedláka.
@jana_eyre_2 no ja neviem, ved pozri tie vykrojene usta, linia hornej pery je velmi dosiroka, akoby natiahnuta. Take iste krojenie vrchnej pery ma aj Mazikova, ale ta ma o 20 rokov viac ako Rolins. Ktovie ake bude mat usta Dara v 70ke.
Myslím ze na DR je problém v proporciach a to spôsobí,.ze.aj ked veľké usta už mala, teraz vyzerajú ešte väčšie. Zúženie nos na paličku, líca preč, všetko kostnate vyšportovane.
Mne skôr vadí ten široký koreň nosa co ostáva (alebo ako by som to nazvala). Robím tom efekt oči od seba a na par fotkách vyzerá akomkeby skulila...
Ale nech si robí kto.chce co chce. Ved iné ako riešiť výzor asi ani nevedia niektoré, tak netreba im do.toho zasahovať
Mne prídu jej ústa rovnaké 🤷🏻♀️ nebudem viac riešiť jej výzor.. úprimne nerozumiem prečo vlastne sa na jej výzor toľko ľudí zameriava..
@jana_eyre_2 ta zhrubnuta horna vyplnena pera. Obe mali velke usta aj predtym, ale tymi upravami ich maju akoby natiahnute, opuchnute, horny vykroj pery siroky. Ved ked sa im to paci, nech si to tak nosia, ked si myslia, ze su krajsie. Podla mna nie su.
@tinqua no veď chápem, asi áno. Len škoda, že im to nevedia urobiť tak nejak decentnejšie tie ústa.
kazdy ma iny tvar pier... to aky ma vykroj pery nemusi mat nic s plastikou, ked chces porovnavat, tak pozri jej fokty napr. 20-30rocnej a teraz. A nie dve ine osoby porovnavat.. zase 500 druhov pier nemame ;)
Autorka ,tebe nejako tá Dara leží v žalúdku,nič nemá s ústami,má už čas nevyzerát dokonale a to že má niekto plastiku je iba a iba jej vec,práve ona je moc zlý príklad,že je nejako extra zmenená,má plastiky ale stále je to ok ,nieje opuchnutá a napichana ako balón a plastika tváre sa naozaj veľmi dlho hojí,ja som mala opuch ešte rok a pol po operácii a to som nemala operovaný celú tvár.Skus to tak neprežívat neni to aj tak tvoja starosť,ty sa tiež každému nepáčia a niesi všetkým sympaticka
@mircalla podľa mňa je v poriadku, ak niekto má potrebu komentovať mediálne známe osoby a riešiť ako vyzerajú. Ak toto autorke robí dobre, tak v poriadku. Ale nečudujem sa reakcii od @minenkak pretože autorka tu silou mocou chce všetkých presvedčiť o svojom pohľade. Niekoľko žien jej tu napísalo, že nevidia zväčšenie úst a autorka silou mocou áno áno áno. A to už choré je. Lebo jedna dospelá žena by mala mať vo svojom živote iné radosti ako silou mocou presviedčať sa o tom, ako hrozne niekto vyzerá.
Neviem si predstaviť že by niekto mňa takto rozoberal na nete a ako by sa ma to dotklo.. ja nemám žiadnu plastiku, snažim sa o seba starať aby som vyzerala normálne, ale nikdy som nebola krásavica (aj preto som si zvolila tento nick, okrem iného mi to prišlo príznačné) ale teda zamrzelo by ma keby som si na svoj vyzor prečítala, že "ak si myslíš že takto vyzeráš lepšie, nevyzeras"
Každý predsa svoj výzor upravuje podľa vlastných preferencií, nemusia sa každému páčiť..
ale sú to jednoducho ich rozhodnutia a im sa páčiť môžu, nemusia všetkym.. tak je to ale aj s tebou, aj somnou, aj s každým na planéte, jediný rozdiel je že tvoju fotku alebo moju nikto nebude dávať do verejnej diskusie na to aby výzor rozoberal..
@jana_eyre_2 dobrý nick si si vybrala, Janu Eyrovú som prečítala viac krát, pretože je úžasná. 😉
@mircalla keby ľudia rozoberali teba, mala by si rovnaký názor? Kedysi si tu mala tiež fotky (neviem či teraz máš) a teda mne by to neprišlo normálne..
@minenkak pokojne diskutuj v duchaplnejších témach. Nikto ťa nenúti sem prispievať.
@melanta ok, tak Dara má také isté ústa ako keď mala 16, 20, 30, 40. Môže byť? Nikomu nič nevnucujem, niekoľko užívateliek písalo, že nič nevidí, ostatné tie veľké ústa vidia. Tiež sa nemusíš obťažovať s takouto prízemnou témou.
@melanta ďakujem 🙃 aj ja som to čítala veľa krát, naozaj úžasná kniha
Autorka - choď do fitka, na kozmetiku, zdravo sa stravuj, čítaj, prihlás sa na nejaký kurz. Bude sa ti lepšie žiť, budem spokojnejšia. Nebudeš musieť zakladať takéto diskusie a vrčať na ľudí, ktorí spolu s tebou nehejtujú.
A prečo nemôžem prispieť aj ja, zbytočne hľadáš niečo čo nie je
@melanta strašne trápnučký komentár, ja som so sebou spokojná aj bez plastiky. To neznamená, že keď niekomu udrú do oka žabie ústa, tak ten človek je neupravený bez kozmetiky a bez realizácie. Choď poučovať niekde, kde je na to niekto zvedavý. Ja to nie som. Vidíš názov témy o veľkých ústach, miesto toho sa sem vopcháš ideš zas to tvoje poučovanie, sa nemáš kde porozprávať? Nemáš čo robiť?