icon

Prečo ženy podliehajú trendu plastických operácií?

31. júl 2025

Je to téma fakt len na odľahčenie, ale včera som pozerala Ozzyho rozlúčku, ako sa jeho rodina prišla z procesie symoblicky rozlúčiť ku lavičke Black Sabbath v Birminghame.
Jasne ze im rozumiem, chapem, vsetko to bolo v pohode a pekne a hlavne dôstojne, no ale jedno ma na tom trochu rozcarovalo - tie plastiky žien.
Chapem ze Sharon uz ma vek, mala rakovinu, dlho nevedela schudnut a netajila sa ani Ozempicom.. Ale potom keď som videla jeho dcéry Kelly a Aimee, tie sa dnes už na seba vôbec nepodobaju. Podľahli dnesnemu skraslovaciemu trendu kedy vsetky ženy vyzerajú rovnako: foxy eyes, napichane pery a zúžené lícne kosti aby tvar bola ku spodku úzka..vsetky do nohy to dnes tak majú, je to ako cez kopirak a tých plastickych 'chirurgov' si popravde predstavujem tak, ze keď ku nim pride žena s požiadavkou skraslenia, tak oni len priložila šablónu a idú tieto 3 tri veci. Ale čudujem sa hlavne Aimee, ako prvej Ozzyho dcére so Sharon, Lebo vsetci vieme ze prve dieťa (skutočne prvé, bez predošlých potratov), sa vždy 100% výzorom podoba na otca.avsak s tými plastikami na tvári, uz nemá ani jeden podobný znak s otcom.. Napríklad Ozzy mal úzku hornú peru Co je proste jedinečné a rozpoznatelne, a ona ked bola mladšia mala to tak isto, ale tým ze si pery napichala, uz stratila tento spoločný dedičný znak... Preco to tie ženy dnes robia? Baví ich ze všetky vyzerajú rovnako a strácajú výnimočnosť?

Strana
z2
zuzubb007
31. júl 2025

Nechápem musíš mať smutný život zaoberať sa výzorom druhych, mne je to absolútne jedno keď si niekto dá vymeniť aj hlavu, je to jeho život a nič ma do toho nieje

moze
31. júl 2025

@anonym_autor Mne toto nevadi, je to ich vec. A este fajn, ked ich skraslia. Ale tie zrudy, ktore si daju napichat pery, maju to naozaj ako kacice a este tvrdia, ze to nie je vidiet, a podobne taketo "skraslovacie procesy", tak to je naozaj des. Naozaj niekedy rozmyslam, ze ked sa ta baba pozrie na seba do zrkadla, ci je naozaj uprimne spokojna.

anonym_e685e9
31. júl 2025

Ked vsetci viete, tak ja som asi jedina ktora nevie, ze prve dieta sa podoba na otca a pocujem to prvy raz. Lebo u mna to absolutne neplati, a ked rozmyslam ani v okoli to nie je pravidlo. A z pohladu genetiky je to blud.

doriiis
31. júl 2025

Prvé dieťa sa podobá VZDY na otca?😂😂😂😂 Väčšiu blbosť som v živote nepočula.Nas syn je celý ja.

marryliese
31. júl 2025

@anonym_autor nechápem ten trend ale beriem to tak, že tie ženy sú proste neni so sebou spokojné, čo je teda psychický problém ale tak nie každý chce byť sám sebou. Myslím, že Cameron Diaz povedala, že radšej sa bude dívať na seba do zrkadla s vráskami, než keby v tom zrkadle mala vidieť tvár ktorá nie je jej. Mne osobne sa to na ženách či mužoch nepáči, som za prirodzenosť, skôr mi príde smutné, že tie krásne ženy si prídu krajšie s perami pod nos a s pleťou natiahnutou ako balón.

autor
31. júl 2025

@doriiis tak si asi pred jeho počatím potratila to skutočne prve dieta, ani o tom nemusíš vedieť..
A bohužiaľ sklamem vas s @anonym_e685e9 ktorá určite nieje genetická inžinierka cize vie o tom rovnaký prd ako ja - je to pravda. Žena po otehotneni získava aj cast DNA od muža, skrz plod. Cize DNA ženy je už akoby čiastočne modifikované, a ostane to tak navždy nakoľko bunky plodu sa dostanú aj do nej krvného obehu. Ja som to vždy videla vo x ojom okolí aj v rodine, mam 49 rokov - skutočne prve dieta je vždy na otca. A ďalšie deti postupne vykazujú viac zeninych čŕt..

Ale ja neriešim toto, riesim dačo úplne iné, zamýšľam sa nad inou vecou vážené..

marryliese
31. júl 2025
@anonym_autor

@doriiis tak si asi pred jeho počatím potratila to skutočne prve dieta, ani o tom nemusíš vedieť..
A bohužiaľ sklamem vas s @anonym_e685e9 ktorá určite nieje genetická inžinierka cize vie o tom rovnaký prd ako ja - je to pravda. Žena po otehotneni získava aj cast DNA od muža, skrz plod. Cize DNA ženy je už akoby čiastočne modifikované, a ostane to tak navždy nakoľko bunky plodu sa dostanú aj do nej krvného obehu. Ja som to vždy videla vo x ojom okolí aj v rodine, mam 49 rokov - skutočne prve dieta je vždy na otca. A ďalšie deti postupne vykazujú viac zeninych čŕt..

Ale ja neriešim toto, riesim dačo úplne iné, zamýšľam sa nad inou vecou vážené..

@anonym_autor vieš asi viac ako AI s celosvetovou databázou lebo on má iný názor :
Nie, prvé dieťa sa automaticky nepodobá na otca. Podoba dieťaťa je určená genetickými faktormi, ktoré sú náhodné a nezávislé od toho, či ide o prvé, druhé alebo ďalšie dieťa. Nie je vedecky podložené, že prvorodené deti majú väčšiu šancu podobať sa na otca.
Vysvetlenie:
Genetika:
Deti dedia gény od oboch rodičov. Každý gén má dve alely (formy), jednu od matky a jednu od otca. Či sa gény prejavia navonok (napríklad v podobe podoby) je náhodné.
Podoba nie je determinovaná:
Fakt, že dieťa vyzerá ako otec, neznamená, že to platí pre všetky prvorodené deti. Je to len jeden z možných výsledkov kombinácie génov.

minenkaa
31. júl 2025
@anonym_autor

Kelly sa práveže na otca neskutočne podoba aj po plastikach

autor
31. júl 2025
@minenkaa

Kelly sa práveže na otca neskutočne podoba aj po plastikach

@minenkaa myslíš? Mne to až tak nepríde teraz.. Viac mala spoločného v tvári s otcom, počas The Osbournes a to bolo cca v 2002..sice vtedy mala viac kíl, dnes je chudsia..

autor
31. júl 2025
@marryliese

@anonym_autor vieš asi viac ako AI s celosvetovou databázou lebo on má iný názor :
Nie, prvé dieťa sa automaticky nepodobá na otca. Podoba dieťaťa je určená genetickými faktormi, ktoré sú náhodné a nezávislé od toho, či ide o prvé, druhé alebo ďalšie dieťa. Nie je vedecky podložené, že prvorodené deti majú väčšiu šancu podobať sa na otca.
Vysvetlenie:
Genetika:
Deti dedia gény od oboch rodičov. Každý gén má dve alely (formy), jednu od matky a jednu od otca. Či sa gény prejavia navonok (napríklad v podobe podoby) je náhodné.
Podoba nie je determinovaná:
Fakt, že dieťa vyzerá ako otec, neznamená, že to platí pre všetky prvorodené deti. Je to len jeden z možných výsledkov kombinácie génov.

@marryliese len používaj AI ďalej a zlenivie ti mozog, a ďalej ver tomu co povie nejaký mainframe plný káblov v podzemí niekde v amerike... Svoj názor mam pravo povedať, uz viac sa nebudem vyjadrovať ku dňa a dedičnosti atď. Ja sa tu zamýšľam nad inou vecou milá pani

minenkaa
31. júl 2025
@anonym_autor

@minenkaa myslíš? Mne to až tak nepríde teraz.. Viac mala spoločného v tvári s otcom, počas The Osbournes a to bolo cca v 2002..sice vtedy mala viac kíl, dnes je chudsia..

@anonym_autor Skus si ich oboch všimnúť keď rozprávajú a smejú sa neskutočne rovnaké gestá pery

marryliese
31. júl 2025
@anonym_autor

@marryliese len používaj AI ďalej a zlenivie ti mozog, a ďalej ver tomu co povie nejaký mainframe plný káblov v podzemí niekde v amerike... Svoj názor mam pravo povedať, uz viac sa nebudem vyjadrovať ku dňa a dedičnosti atď. Ja sa tu zamýšľam nad inou vecou milá pani

@anonym_autor názor ti neberiem ale pravdu nemáš 🙂

jaroe
31. júl 2025

@anonym_autor keď som bola dieťa, čítala som Sybiline proroctvá. Písala tam, že príde doba, keď sa ženy búdu podobať na sovy. Myslím, že je to už tu.

anonym_346c0e
31. júl 2025

V Amerike bežná vec. Raz nejaká slovenka mala kanál na YouTube. Tam hovorila,.že v show biznise neprerazíš bez plastiky. Je to taká povinná jazda mať úpravu a dámy o tom živo diskutujú a je to jedna z tém na konverzáciu.

minenkaa
31. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja som tiež prvé dieta a ver ,že prvé a podobam sa na mamu a mladšia sestra na fotra
Moja mama je najmladšie dieta svojich rodičov a jediná sa podoba na otca
Ver že ani moja matka a ani stara mať neboli tehotné pred prvým dieťaťom ,tak aby o tom nevedeli,vysvetlenie :ostali tehotné po prvom a druhom týždni ako začali sexovat

autor
31. júl 2025
@minenkaa

@anonym_autor Skus si ich oboch všimnúť keď rozprávajú a smejú sa neskutočne rovnaké gestá pery

@minenkaa akoze toto ano, mimiku majú podobnú to je pravda, ale mne celkovo dojem kazí je napichana pera, je to take, akoby umelé alebo jak to povedať.. Proste ze - zdedila som po otcovi takú hornú nevýraznu peru tak sup snou pod ihlu..

minenkaa
31. júl 2025
@anonym_autor

@minenkaa akoze toto ano, mimiku majú podobnú to je pravda, ale mne celkovo dojem kazí je napichana pera, je to take, akoby umelé alebo jak to povedať.. Proste ze - zdedila som po otcovi takú hornú nevýraznu peru tak sup snou pod ihlu..

@anonym_autor a čo je na tom,jej plastiky neskuticne pomohli a ma zachované aj svoju tvar a ani tu dolnú čeľusť nemá až taký úzku

autor
31. júl 2025
@minenkaa

@anonym_autor a čo je na tom,jej plastiky neskuticne pomohli a ma zachované aj svoju tvar a ani tu dolnú čeľusť nemá až taký úzku

@minenkaa podľa mňa to celkovo nieje pekne. A hlavne preto, lebo dnes už tak isto vyzerá každá druha žena. Rovnako

sara07
31. júl 2025
@marryliese

@anonym_autor nechápem ten trend ale beriem to tak, že tie ženy sú proste neni so sebou spokojné, čo je teda psychický problém ale tak nie každý chce byť sám sebou. Myslím, že Cameron Diaz povedala, že radšej sa bude dívať na seba do zrkadla s vráskami, než keby v tom zrkadle mala vidieť tvár ktorá nie je jej. Mne osobne sa to na ženách či mužoch nepáči, som za prirodzenosť, skôr mi príde smutné, že tie krásne ženy si prídu krajšie s perami pod nos a s pleťou natiahnutou ako balón.

@marryliese až na to že ano nemá plastiku ani botox spomínaná dáma ale kys hyd. procedurka, alebo laser čo len spomalia, mierne napnu proste má
takže až tak košer nie je

minenkaa
31. júl 2025
@anonym_autor

@minenkaa podľa mňa to celkovo nieje pekne. A hlavne preto, lebo dnes už tak isto vyzerá každá druha žena. Rovnako

@anonym_autor Skus si pozriet kelly keď už je teraz o nej reč ,ako ma zmenenú tvar fakt ti nie je až také tragické ,jednoducho schudla
Vies čo je to operacia čeľustí a aká dlhá je rekonvalescencia ,ja ano a ver ,že to veľmi malo ľudí urobí dobrovoľne

minenkaa
31. júl 2025

@anonym_autor inak ešte v tým zúženým licnym kostiam ,ako to spravia,sú to kosti

januska12323
31. júl 2025

Aspoň nešír bludy. Podľa tvojej logiky by sa mali ďalšie deti viac podobať na otca keď už má žena jeho dna v sebe.

beronsche
31. júl 2025

@anonym_autor "Lebo vsetci vieme ze prve dieťa (skutočne prvé, bez predošlých potratov)" .. tak toto je riadny nezmysel.. 🤦🏼‍♀️

anonym_8039ad
31. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak je to trend, nebudem to okydávať, lebo sama nejaké úpravy mám.
A prečo?
Nechcem vrásky, nechcela som nos aký som mala po úraze, pery som chcela šťavnatejšie, oči bez padnutých viečok, zuby krajšie belšie atď
Nemyslím si, že som iný človek a že sa podobám na všetky, aj keď malý nos a plné pery už tak tá tvár môže vyznieť.
A teda celebrity majú na to peniaze tak v snahe vyzerat lepšie tomuto trendu podľahli, majú to na dennom poriadku, ako niekto kaderníčku, nechty, fitko. Taká doba 😇 Dá sa to, tak ideš.

anonym_f34e43
31. júl 2025

S plastikami ,,MOŽNO" vyzerajú ,,PEKNE" teraz.
Ale každulilinky jeden jediný zákrok sa na tebe prejaví neskôr v staršom veku,kedy budú vyzerať ako odrody Donatelly Versace.

autor
31. júl 2025
@minenkaa

@anonym_autor inak ešte v tým zúženým licnym kostiam ,ako to spravia,sú to kosti

@minenkaa implantaty sa dávajú do hornej časti lica

domiklik
31. júl 2025

@anonym_autor kelly sa reálne skraslila, ak je spokojná, dobre pre ňu, nás to nemusí zaujímať.

minenkaa
31. júl 2025
@anonym_autor

@minenkaa implantaty sa dávajú do hornej časti lica

@anonym_autor Tak za zúžia lícne kosti?
Tebe uplne drbe v dnešnej dobe dávať inplantaty ,keď sa dá veľa veci spraviť injekčne

minenkaa
31. júl 2025
@anonym_f34e43

S plastikami ,,MOŽNO" vyzerajú ,,PEKNE" teraz.
Ale každulilinky jeden jediný zákrok sa na tebe prejaví neskôr v staršom veku,kedy budú vyzerať ako odrody Donatelly Versace.

@anonym_f34e43 keby to tak fungovalo ,tak to si milióny ľudí ako Donatella vies koľko ľudí ma plastiku tvare zo zdravotných dôvodov

anonym_f34e43
31. júl 2025
@minenkaa

@anonym_f34e43 keby to tak fungovalo ,tak to si milióny ľudí ako Donatella vies koľko ľudí ma plastiku tvare zo zdravotných dôvodov

@minenkaa zdravotné dôvody sú samozrejme iná vec.

Strana
z2