Septoplastika nosa a hlieny po operácii
Ahojte, mám náplanovanu operáciu nosa, z dôvodu závislosti na silných sprejoch. Doktor mi bude robiť septum, čistenie nosa a vypaľovanie mušlí, mňa by zaujímalo ako ste zvládali hlieny po zákroku, ďakujem.
@domii__fit hlieny po zákroku boli to najmenej. Ten opuch a nemožnosť dýchať vôbec bol problém a u mňa aj anestézia. Akonáhle sa nos uvoľnil bola to prechádzka ružovou záhradou.
@anonym_c812ad a ako dlho si nemohla dýchať ? Niekde som čítala že nos sa uvoľní až po cca 2 týždňoch niektorý vravia že hneď po operácii ako im vybrali tamponady vedeli aspoň čo to dýchať
@anonym_c812ad a ako dlho si nemohla dýchať ? Niekde som čítala že nos sa uvoľní až po cca 2 týždňoch niektorý vravia že hneď po operácii ako im vybrali tamponady vedeli aspoň čo to dýchať
@domii__fit je to individuálne, mne po vybratí tamponov asi na 3 deň. Ale jednoznačne chod na tu operáciu, tiež som bola závislá
@domii__fit je to individuálne, mne po vybratí tamponov asi na 3 deň. Ale jednoznačne chod na tu operáciu, tiež som bola závislá
@anonym_c812ad ale akože myslím mikrodierku. To dýchanie bude také nanič prvé týždne ale aj tá mikrodierka bola super. A čistiť čistiť. To bola alfa omega. Ak nie ste zvyknutá na konvičku tak začnite hneď
A čo sa týka stravy, boli ste na tekutej strave prvé dni ?
A čo sa týka stravy, boli ste na tekutej strave prvé dni ?
@domii__fit nie určite nie , normálne som jedla
A čo sa týka hlienov, ake to bolo? Dalo sa to prehltnúť alebo vypluvat, nedusili ta?
Ja som bola na rovnakej operácii...žiadne hlieny ma netrápili...dýchať som nevedela ..spala som posediačky lebo tak sa mi ešte ako tak dalo dýchať ale ležmo mi opuchlo ešte viac ...stále som si striekala morskú vodu a sanorin...najhoršia bolesť bola tá plastová "dlhá" vnútri nosa akonáhle nos odpuchol a dlaha sa mi vrezala do nosa zvnútra ..našťastie to boli len 2 dní tak to som ako tak pretrpela a ďalší deň mi ju už vyberali

@domii__fit hlieny po zákroku boli to najmenej. Ten opuch a nemožnosť dýchať vôbec bol problém a u mňa aj anestézia. Akonáhle sa nos uvoľnil bola to prechádzka ružovou záhradou.