icon

Sklerotizácia žíl

marfka3
13. mar 2025

Dobry den.Bol niekto na sklerotizacii zil?Ste spokojne?Ja som bola v októbri a niekoľkokrát mi to este dopichoval,dala som kopec penazi a vobec to nevyzera lepsie.Mne je do placu.Take ociernene zily mi ostali a ,ze este na jesen si mam dat dalsie opichat.Ide leto a ja take nohy,horsie ako predtým 🥺🥺.Strati sa to po čase?

janka_23
13. mar 2025

@marfka3 ja som bola na sklerotizacii a tiež mi ostali. Išla som znovu a povedal mi ze sklerotizaciou sa to už nedá urobiť ze mam ísť na laser. Bola som a zmizlo mi pekne všetko

ludmilaka
13. mar 2025

@marfka3 Tak isto….nezmizlo. Ešte aj fľaky po vpichoch ostali a to už niekoľko rokov….

carolynka
13. mar 2025

Ja som Bola spokojna, Bola som asi pred 8/10 rokmi a az do minuleho roka vsetko super. Teraz sa mi zacali znovu objavovat zily a pojdem znovu, nech to cim skor podchytim.

marfka3
autor
13. mar 2025

@ludmilaka no super🥺🥺a kazal vam to natierat antipigmentovym kremom?Tolko penazi to stoji a akoze horšie ako predtym🥺

marfka3
autor
13. mar 2025

@janka_23 a laser kolko stoji?To je asi drahsie ako tie vpichy.

janka_23
13. mar 2025

@marfka3 ja som práveže platila menej. Ale to mi robil najskôr laserom a potom tiež pichal. Metoda sa vola CLaCs

ludmilaka
13. mar 2025

@marfka3 Nepamätám si, ale niečím som to natierala.

macikaaa
25. mar 2025

@carolynka Prosím vás u koho ste bola na sklerotizácii. Ďakujem

carolynka
25. mar 2025

@macikaaa yes visage Bratislava, pred tymi 8 rokmi ma to vyslo na €170 , neviem ake maju teraz ceny