Skúsenosti s hojením po zavedení implantátov
Ahojte. Chcela by som sa spytat tych, ktori maju zavedene implantaty, ako dlho sa im to hojilo? Zaujimaju ma tie prve dni po zavedeni. Zakrok mam v juli. Mam fyzicky narocnu pracu a v brozurke sa pise, ze po zavedeni sa nemam fyzicky namahat. Po zakroku si beriem volno, cize dokopy budem doma 5 dni. Bude to stacit? A este ma zaujima, ci to mal niekto opuchnute? V praci prichadzam do kontaktu s ludmi a nechcem sa takto "prezentovat".
Odporúčam prekonzultovať to s operatérom, aby si si to v práci zariadila. Aj po tých 6 týždňoch začneš s fyzickou aktivitou pomaly. Inak predpokladám, že tušíš, aké komplikácie si spôsobíš.
vies kolko implantatov existuje? ak myslis prsne-tak 5 dni je naozaj malo.. minimalne 3 tyzdne nic nerobit a potom lahka praca .... takze ak mas namahavejsiu tak pocitaj tak mesiac minimalne ... a co sa tyka velkosti- zalezi kolko ml kde si ich budes davat-zlaza,sval, niekomu odpuchnu a niekomu povoli sval a zvacsia sa .. no pod volnym oblecenim si nik nevsmne kedze budes mat pooperacnu podprdu kt ich stiahne

To si sa o tomto nerozprávala na konzultácii? Do práce po 2 týždňoch, ľahšie domáce práce začneš po 10 dňoch najskôr. Fyzická aktivita po 2 mesiacoch. Takže ak máš fyzicky náročnú prácu, zabudni na ňu aspoň na 6 týždňov. Tú v skupine sa poraď. Ale rovno zabudni, že po 5 dňoch pôjdeš pracovať ak máš fyzickú prácu. https://www.modrykonik.sk/group/2363/