Skúsenosti s hojením po zavedení implantátov
Ahojte. Chcela by som sa spytat tych, ktori maju zavedene implantaty, ako dlho sa im to hojilo? Zaujimaju ma tie prve dni po zavedeni. Zakrok mam v juli. Mam fyzicky narocnu pracu a v brozurke sa pise, ze po zavedeni sa nemam fyzicky namahat. Po zakroku si beriem volno, cize dokopy budem doma 5 dni. Bude to stacit? A este ma zaujima, ci to mal niekto opuchnute? V praci prichadzam do kontaktu s ludmi a nechcem sa takto "prezentovat".
Odporúčam prekonzultovať to s operatérom, aby si si to v práci zariadila. Aj po tých 6 týždňoch začneš s fyzickou aktivitou pomaly. Inak predpokladám, že tušíš, aké komplikácie si spôsobíš.
vies kolko implantatov existuje? ak myslis prsne-tak 5 dni je naozaj malo.. minimalne 3 tyzdne nic nerobit a potom lahka praca .... takze ak mas namahavejsiu tak pocitaj tak mesiac minimalne ... a co sa tyka velkosti- zalezi kolko ml kde si ich budes davat-zlaza,sval, niekomu odpuchnu a niekomu povoli sval a zvacsia sa .. no pod volnym oblecenim si nik nevsmne kedze budes mat pooperacnu podprdu kt ich stiahne
no napisala si to do plastickej chirurgie preto som napisala ze ich je vela...
@syslik81 Ja som len napisala do diskusie, ani neviem kde ma to hodilo.

To si sa o tomto nerozprávala na konzultácii? Do práce po 2 týždňoch, ľahšie domáce práce začneš po 10 dňoch najskôr. Fyzická aktivita po 2 mesiacoch. Takže ak máš fyzicky náročnú prácu, zabudni na ňu aspoň na 6 týždňov. Tú v skupine sa poraď. Ale rovno zabudni, že po 5 dňoch pôjdeš pracovať ak máš fyzickú prácu. https://www.modrykonik.sk/group/2363/