Skúsenosti s implantátmi pri nízkej hmotnosti
Dobrý večer, chcela by som sa opýtať ci je tu nejaká mamička alebo slečna ktorá je chudučka, a ma spravené prsia či je to možné pri nízkej váhe. Ja mam 30 rokov a vážim len 43kg som vždy bola chudá všetko možné som skúšala od vitamínov až po injekcie..
Ja uvažujem si dať spraviť prsia pretože som plocha nemam žiadne prsia 🤦♀️ ani len decke podprsenky nemôžem nosiť lebo nemam co dať do nich,niekedy sa cítim zle preto ze niesom taka ženskejsia alebo ako to popísať. Ja nechcem veľké prsia len tak akurát male by som chcela, len mam aj strach či to dobre bude a hlavne co sa týka zdravia.
@anonym_autor odpovedám mimo otázky o prsiach
Na to pribratie si skúšala cvicit a jesť?
Dcera je tiez chuducka, prsia nemala ziadne. Bola na preserve, ma 200ml. Ze viac sa jej nedalo dat kvoli kozi. Je spokojna.

ja som mala prve spravene cca v tvojom veku a v tvojej vahe ..290ml stredny profil bolo akurat ku mne-ale tym,ze tam nieje tuk je to aj vidiet . proste budes mat umele ..ale nic hrozne..dnes uz mas rozne znacky a makkost ... po cca 20 rokoch som isla o 100ml vacsich a ina znacka -viac mi sadli .. ale inak s prvymi problem nebol .. hlavne si obehni viacerych dr .. precitaj fora-aj tu je skupina.. ja som s mojimi odkojila a nic sa nezmenilo stale boli pekne ...