icon

Skúsenosti s labioplastikou

amandam
4. jún 2025

Ahojte, už dlhšie rozmýšľam, že by som podstúpila zákrok labioplastiky keďže z toho mám strašne nízke sebavedomie, hanbím sa pri sexe a aj v plavkách keď čo i len trochu presvitajú a dá sa cez ne vidieť obrys.. čítala som tu diskusie ohľadom lekárov jeden bol pan Dr Svehlik ale ten je v Košiciach to mám ďaleko. Druhá bola pani Dr Skulavikova, ktorá je v Bratislave čo je super, ale zákrok stojí 1000€ a viac:(. Chcela by som Vás poprosiť ak ste tu niekto kto ste mali labioplastiku v okolí Ba alebo Nitry, mali ste super skúsenosť a zákrok nestál 1000€, budem rada ak mi napíšete🙂

lija22
5. jún 2025

ahoj zrovna v skupine plasticke operacie najdes skusenost. nakukni. drzim palce

nikakaros
5. jún 2025

@amandam treba sa sťažovať gynekológovi, že ťa to obmedzuje pri bicyklovaní a pošle ta na zákrok, za ktorý sa neplati

tinqua
5. jún 2025

Kamoška bola v Nitre a chválila si... jednodňová záležitosť, bez komplikácií.

amandam
autor
5. jún 2025
@nikakaros

@amandam treba sa sťažovať gynekológovi, že ťa to obmedzuje pri bicyklovaní a pošle ta na zákrok, za ktorý sa neplati

@nikakaros ano citala som o tom ze by to mala preplatit poistovna ale nie celu sumu, a ze niekde to vobec sni neakceptuju

amandam
autor
5. jún 2025
@tinqua

Kamoška bola v Nitre a chválila si... jednodňová záležitosť, bez komplikácií.

@tinqua ahoj a vedela by si prosim, ze u koho bola presne a kolko to stalo? Dakujem🙂

nikakaros
6. jún 2025
@amandam

@nikakaros ano citala som o tom ze by to mala preplatit poistovna ale nie celu sumu, a ze niekde to vobec sni neakceptuju

@amandam preto sa s tým zdover gynekológovi a on vie presne čo musí napísať aby ti to preplatili cele