Skúsenosti s rinoplastikou
Ahojte žienky🤍. Posledné roky ma trápi estetická stránka môjho nosa. Neviem či bol nos zlomený ale chcela by som ist na nápravu tvrdej časti nosa. Ta mäkká (špička) časť nosa mi vyhovuje, no bohužiaľ mám na nose hrb. Chcela by som preto túto moju chybu skúsiť napraviť. Nos mám záujem len vyrovnať, žiadna komplikovaná procedúra bábikového nosu. Viete mi poradiť a podeliť sa o vaše skúsenosti ? Podľa môjho prehľadu dr.Boháč, dr.Krivosudský, dr.Kováč tak sa jedna na Slovensku o topky v tejto sfére ? Vďaka
@andrea00562929 asi by som vanilla Turecko, tam je to iny level, slovenski lekari su v tomto 50:50
@rozkvet1 a skúsenosti? Ak nechceš tvoju osobnú cenu vravieť nemusíš ale aspoň v akých číslach sa pohybuje? Bolesť? Komunikácia s doktorom ?
@andrea00562929 asi by som vanilla Turecko, tam je to iny level, slovenski lekari su v tomto 50:50
@petkadark nuž pravda ale niečo sa náhodou môže pokaziť a som v prd…
@petkadark nuž pravda ale niečo sa náhodou môže pokaziť a som v prd…
@andrea00562929 to si aj na Slovensku, tiez ma tato tema zaujimala a preluskala som vela for a zial v tomto im nesihame velmi ani po paty
@rozkvet1 ahoj aj monokle si mala?ako by si sa ohodnotila teraz po opke ze mas co nejaky maly nostek alebo celkovo dojem z upravy mas aky? 🙈 a ake rizika ti povedal lekar?si mala aj nejaku dlahu v nose?ked ano je to hnusne dychat ustami?kvapky do nosa si mohla?