icon

Skúsenosti s výplňou pier kyselinou hyalurónovou

juliacenc
11. apr 2025

Ahojte, dnes som bola v salone na laser a mala som chvilku tak som si pozrela pred a po pery. Robia vypln kyselinou hyaluronovou tak som sa popytala a pani ki povedala, ze ak si to dam, neda sa zarucit ci budem spoko. Vraj to nefunguje tak, ze ako ja mam predstavu, ako by som chcela, aby tie pery vyzerali. Ze sa to tak pichne, ulozi, 2 tyzdne pracuje, mozu sa tie pery aj “ zdeformovat “ po 2 tyzdnoch sa pride na dopichnutie ak je potreba. Ja som myslela, ze teda mozem povedat predstavu a tóym napichnutim sa nejak posnazia tu predstavu naplnit. Ale ak je to bude ako bude, tak ma to odradilo. Lebo mam taky tvar pier, ze sa obavam, ze by to bolo este horsie. Aku mate skusenost s vyplnou pier vy?

laurinka27
11. apr 2025

1) V ziadnom pripade si nedavat pichat pery v SALONE, kde to nevykonava LEKARKA.
2) Pichnute pery sa nemaju co deformovat, ak je zakrok vykonany technicky spravne.
3) Po 2 tyzdnoch sa urcite nema robit dopich, je to prilis skoro. Az po 2 mesiacoch.

Pery sa robia na estetickej klinike.

juliacenc
autor
11. apr 2025

@laurinka27 ahoj, je to esteticko medicinske centrum. Tak nemyslim zdeformovane ako zdeformovane trocha som to nadniesla, ale proste pani mi povedala, ze po 2 tyzdnoch sa teda robi ten dopich zvysnej kyseliny. Mna skor stve to, ze to teda nemozem tak, ako chcem, ale proste sa to pichne a hotovo.

123kika1234
11. apr 2025

@juliacenc ide o to, že každá žena má iný tvar pier

juliacenc
autor
11. apr 2025

@123kika1234 no ved to prave ma odradza na tom. Ze neviem ako to vypali a budem to lutovat

laurinka27
11. apr 2025

A aku mas teda poziadavku? Ale kazdopadne, po 2 tyzdnoch sa nema dopichovat, ak ti toto tvrdia, tak ruky prec od takeho pracoviska.

123kika1234
11. apr 2025

@juliacenc tak tvoj tvar pier, ale plnšie

juliacenc
autor
11. apr 2025

@laurinka27 ja mam boky velmi uzke ale stredok ten vykroj vysoko. A prave sa bojim, ze by sa ten vykroj este viac nadvihol. No tak je to seriozne centrum, tu kde byvan oblubene tak neviem fakt

juliacenc
autor
11. apr 2025

@123kika1234 no tak to asi radsej nie

laurinka27
11. apr 2025

No podla mna toto by sa dalo splnit, aby pera bola po vyplneni rovnomerna, nie ze do celej plochy pichne rovnako a zostane tam ten isty nepomer, len to bude plnsie. Ved korekcia je jednym z cielov vyplne. Napr. doktorka ku ktorej chodim ja robi pery tak, ze aj ked zeny maju rôzny pôvodný tvar, tak vo vysledku potom vsetky maju analogicky tvar, cize ten pozadovany tvar vie dosiahnut z roznych zakladov. Mozes ist na konzultaciu aj niekam inam, alebo poslat fotku pier cez instagram nejakej doktorke a spytat sa na to.

sovica
11. apr 2025

@juliacenc Pridaj sa do skupiny: Plastická chirurgia a estetická dermatológia: Rady, skúsenosti, referencie, tam ti kočky poradia. Ja síce dopichnuté pery nemám, čiže radiť nemôžem, ale ako laik si myslím, že teda lekárka, ktorá vie čo robí, ti tie pery "napichá" tak, aby boli esteticky pekné. Čiže ak ich máš dostatočné plné v strede a treba ti ich zväčšiť po krajoch, tak asi nebude robiť vpichy hlava-nehlava a dá ich len na tie miesta, kde je to potrebné. Ale teda, to je len môj laický názor. Popýtaj sa v tejto skupine a popozeraj diskusie a fotky, je tam toho dosť:
https://www.modrykonik.sk/group/7291/

livih
11. apr 2025

Takýto zákrok smie vykonávať len atestovaný lekár. Po prvej aplikácii sa však väčšina kyseliny vstrebe do tela. Všetko záleží aj od iných faktorov (metabolizmus, starostlivosť, kvalita výplne..)
Je lepšie dopichovať pery v menších dávkach a postupne - aj kvôli reakcii tela (každý je iný). Veľa záleží od úsudku lekára

natalia7777
5. nov 2025
@laurinka27

A aku mas teda poziadavku? Ale kazdopadne, po 2 tyzdnoch sa nema dopichovat, ak ti toto tvrdia, tak ruky prec od takeho pracoviska.

@laurinka27 aj mne to povedali že mám prísť po dvoch týždňoch na korekciu v beauty factory