icon

Skúsenosti so zákrokom: Liposukcia podbradku

24. feb 2025

Nedávno tu bola diskusia kde bola opísaná liposukcia podbradku. Znelo to desivo, preto ma zaujíma ci je tu ešte žienka ktorá to absolvovala a podelila by sa o skusenost.

lilianka28
24. feb 2025

Ja som bola na liposukcii podbradku, na tzv. laserovej smartlipo.
Presne viem, ktorú diskusiu myslíš. Ja som bola zhrozená, čo tam dotyčná popisovala.
Teda ona mala o hodne kg viac ako ja, tak neviem či to bolo tým, že to malo väčší rozsah. Ale ak mala takú nadváhu, tak si neviem predstaviť, že jej len odsali tuk a s kožou nič neurobili. Veď jej tam musel ostať previs.
Ja mám úplne opačnú skúsenosť, všetko prebehlo úplne OK, akurát som cítila vpich pri injekcii na umŕtvenie. Potom počas celého zákroku nič. Robili mi to laserovou metódou. Nosila som asi 2 týždne ohlávku a ostala mi len mini jazvička v spodnej časti brady o ktorej viem len ja.

autor
24. feb 2025

@lilianka28 ďakujem že si sa podelila o svoju skúsenosť. Ja som sa na to chystala na jeseň ale po tej diskusii ma to uplne odradilo. Nemám nadváhu, len mam podbradok a chcela som to riešiť. Kde ti to prosím robili?

lilianka28
24. feb 2025

Essur Clinic BB

bubi62
29. jún 2025

Aj ja som absolvovala pred 17stimi dňami laserovú liposukciu a mentoplastiku Nič ma nebolelo . Už 2 dni nenosím bandáž ani na noc..Už aj stehy pod bradou mám von. Je to ešte trochu opuchnuté a hojiť by sa to malo 4-6mesiacov Mám to trochu stvrdnuté a trochu necitlivé. Malo by to všetko postupne zmiznúť. Tak uvidím ako to bude ďalej. Zatiaľ som spokojná.