icon

Turbinoplastika: Máte osobnú skúsenosť s týmto zákrokom?

12katika
9. feb 2024

Máte niekto osobnú skúsenosť s týmto zákrokom? Pomohlo vám to?

palculienka40
9. feb 2024

@12katika ano pomohlo, zalezi na dovode.

12katika
autor
9. feb 2024

@palculienka40 mam zväčšené nosné mušle. Co si mala ty?

palculienka40
9. feb 2024

@12katika zhrunutu sliznicu

pluss
9. feb 2024

Mne nepomohlo

12katika
autor
9. feb 2024

@pluss och tak to si ma nepotešila. Bola si len 1x? Aký si mala problém s nosom?

pluss
9. feb 2024

neustále opuchnutú sliznicu a nedalo sa mi tým pádom dýchať..pritom som plný nos nemala...len tá sliznica...no a teda už je to od operácie 5 rokov a je to popravde horšie a bez spreja do nosa nespím....dlho po operácii som si stále myslela že je to len pooperačný opuch a rozdráždené a preto sa mi nedá ešte dýchať...ale žiaľ .. :(

12katika
autor
9. feb 2024

@pluss to mi je ľúto 😥 neplánujes skúsiť ešte raz. Som počula že niekomu na 1x nezaberie až na ďalší krat

babulkomale
9. feb 2024

@12katika pomohlo, uz je to 10 rokov a nebolo treba opakovat zatial. Dovod bol nosove polypy a zhrubnuta sliznica z alergie.

buxy
9. feb 2024

@12katika tiež som túto operáciu absolvovala a dokonca 2x. Mala som polypy, cysty a jednu časť zhrubnutú sliznicu. Opakovali sa mi často zápaly dutín. Zhromažďovali sa mi v dutinách hlieny a nedali sa odstrániť. Po operácii to bolo super. Nádchy majú odvtedy krátky, ľahký priebeh, žiadne spreje do nosa neužívam. Akurát po uplynutí cca 10 rokov som mala druhú operáciu, lebo sa mi polyp objavil aj i nej dutine. Ale bola som s operáciami maximálne spokojná.

12katika
autor
9. feb 2024

@babulkomale kde ste to podstúpila?

12katika
autor
9. feb 2024

@buxy kde ste to podstúpila?

babulkomale
9. feb 2024

@12katika v Považskej Bystrici na jednodňovej chirurgii.

pluss
9. feb 2024

@12katika áno áno zvažujem čoraz častejšie veru lebo tiež mi to tak bolo prezentované len sa akosi neviem rozkývať :D

buxy
9. feb 2024

@12katika prvú v novej nemocnici v KE u Dr. Andrašovskej, druhú v KE Šaci u Dr. Vemeho

vladkazojc
9. jún 2025
@babulkomale

@12katika v Považskej Bystrici na jednodňovej chirurgii.

@babulkomale dobrý deň prosím Vás kto Vás robil v PB? Ako to prebiehalo? Mne to bolo tiež odporúčané a mam si premyslieť či do toho ísť. Ďakujem.

lenka155
17. nov 2025
@palculienka40

@12katika ano pomohlo, zalezi na dovode.

@palculienka40 aky ste mala dovod? V com to pomohlo? Nevratilo sa to? Kde vam to robili?

lenka155
17. nov 2025
@pluss

neustále opuchnutú sliznicu a nedalo sa mi tým pádom dýchať..pritom som plný nos nemala...len tá sliznica...no a teda už je to od operácie 5 rokov a je to popravde horšie a bez spreja do nosa nespím....dlho po operácii som si stále myslela že je to len pooperačný opuch a rozdráždené a preto sa mi nedá ešte dýchať...ale žiaľ .. :(

@pluss neupravilo sa to vobec? Robili vam to laserom alebo radiofrekvenciou?

palculienka40
17. nov 2025
@lenka155

@palculienka40 aky ste mala dovod? V com to pomohlo? Nevratilo sa to? Kde vam to robili?

@lenka155 extremne spuchnuta sliznica nereagujica na lieky. Stav sa mi zlepsil aj sluch len sa mi to vratilo lebo kovid a zhorsrna alergie.

lenka155
18. nov 2025
@palculienka40

@lenka155 extremne spuchnuta sliznica nereagujica na lieky. Stav sa mi zlepsil aj sluch len sa mi to vratilo lebo kovid a zhorsrna alergie.

@palculienka40 aha takže opat dorastla? Kolko ste platili? Bolestivost vykonu? Stav po?

anonym_302b57
18. nov 2025
@lenka155

@palculienka40 aha takže opat dorastla? Kolko ste platili? Bolestivost vykonu? Stav po?

@lenka155 dorastla kvoli castym infektom a silnej alergii. Bolestivost bolo to neprijemne kvoli tamponade 24 alebo 48 hodin ktora ide z nosa az do krku. Inac dobre. Mne tam zanielsi infekciu ale to sa nemysi stat.

pluss
20. nov 2025
@lenka155

@pluss neupravilo sa to vobec? Robili vam to laserom alebo radiofrekvenciou?

@lenka155 vôbec...laserom

jvasenka
20. nov 2025

@12katika ja som mala polypy mne to veľmi pomohlo ale pomaly sa robia zas-vraj sa to stáva

lenka155
21. nov 2025
@jvasenka

@12katika ja som mala polypy mne to veľmi pomohlo ale pomaly sa robia zas-vraj sa to stáva

@jvasenka platili ste nieco za vykon?

anonym_302b57
21. nov 2025
@lenka155

@lenka155 nie ja som bola normalne hospitalizovana niekolko dni.

jvasenka
21. nov 2025
@lenka155

@lenka155 ja som to mala na odporúčanie orl takže nie