Turbinoplastika: Máte osobnú skúsenosť s týmto zákrokom?
Máte niekto osobnú skúsenosť s týmto zákrokom? Pomohlo vám to?
@palculienka40 mam zväčšené nosné mušle. Co si mala ty?
@12katika zhrunutu sliznicu
Mne nepomohlo
neustále opuchnutú sliznicu a nedalo sa mi tým pádom dýchať..pritom som plný nos nemala...len tá sliznica...no a teda už je to od operácie 5 rokov a je to popravde horšie a bez spreja do nosa nespím....dlho po operácii som si stále myslela že je to len pooperačný opuch a rozdráždené a preto sa mi nedá ešte dýchať...ale žiaľ .. :(
@12katika pomohlo, uz je to 10 rokov a nebolo treba opakovat zatial. Dovod bol nosove polypy a zhrubnuta sliznica z alergie.
@12katika tiež som túto operáciu absolvovala a dokonca 2x. Mala som polypy, cysty a jednu časť zhrubnutú sliznicu. Opakovali sa mi často zápaly dutín. Zhromažďovali sa mi v dutinách hlieny a nedali sa odstrániť. Po operácii to bolo super. Nádchy majú odvtedy krátky, ľahký priebeh, žiadne spreje do nosa neužívam. Akurát po uplynutí cca 10 rokov som mala druhú operáciu, lebo sa mi polyp objavil aj i nej dutine. Ale bola som s operáciami maximálne spokojná.
@babulkomale kde ste to podstúpila?
@12katika v Považskej Bystrici na jednodňovej chirurgii.
@12katika v Považskej Bystrici na jednodňovej chirurgii.
@babulkomale dobrý deň prosím Vás kto Vás robil v PB? Ako to prebiehalo? Mne to bolo tiež odporúčané a mam si premyslieť či do toho ísť. Ďakujem.
@12katika ano pomohlo, zalezi na dovode.
@palculienka40 aky ste mala dovod? V com to pomohlo? Nevratilo sa to? Kde vam to robili?
neustále opuchnutú sliznicu a nedalo sa mi tým pádom dýchať..pritom som plný nos nemala...len tá sliznica...no a teda už je to od operácie 5 rokov a je to popravde horšie a bez spreja do nosa nespím....dlho po operácii som si stále myslela že je to len pooperačný opuch a rozdráždené a preto sa mi nedá ešte dýchať...ale žiaľ .. :(
@pluss neupravilo sa to vobec? Robili vam to laserom alebo radiofrekvenciou?
@palculienka40 aky ste mala dovod? V com to pomohlo? Nevratilo sa to? Kde vam to robili?
@lenka155 extremne spuchnuta sliznica nereagujica na lieky. Stav sa mi zlepsil aj sluch len sa mi to vratilo lebo kovid a zhorsrna alergie.
@lenka155 extremne spuchnuta sliznica nereagujica na lieky. Stav sa mi zlepsil aj sluch len sa mi to vratilo lebo kovid a zhorsrna alergie.
@palculienka40 aha takže opat dorastla? Kolko ste platili? Bolestivost vykonu? Stav po?
@palculienka40 aha takže opat dorastla? Kolko ste platili? Bolestivost vykonu? Stav po?
@lenka155 dorastla kvoli castym infektom a silnej alergii. Bolestivost bolo to neprijemne kvoli tamponade 24 alebo 48 hodin ktora ide z nosa az do krku. Inac dobre. Mne tam zanielsi infekciu ale to sa nemysi stat.

@12katika ano pomohlo, zalezi na dovode.