icon

Uvažujete o umelých prsiach na splátky?

8. apr 2025

Dievcata. (Prosim nesudte). Dali by ste si z kozmetickych dovodov upravit prsia? Ze polku by ste zaplatili a polku na splatky? Ci radsej nevyskakovat a riesit prsia az po skonceni rodicaku, ked sa vratit do prace....

Strana
z3
petamich
8. apr 2025

Nie, prsia teda rozhodne nie su vec, ktoru by som riesila na splatky

balerina2025
8. apr 2025

nedala. nastastie mam muza , co mu nevadi, ze casom aj tak gravitacia posobi a nastastie si sama seba vazim na tolko, aby som do toho ani nesla. a nemyslim si ze existuje taketo nieco na splatky.

kavasmliekom
8. apr 2025

Nie, nedala. Ani keby som na to mala. Ja sa bojím rakoviny, radšej budem mať prsia v gatiach 🙈

balerina2025
8. apr 2025

@kavasmliekom inac to by ma zaujimalo ako takej robia mamografiu. ved by jej praskli. ci tam riesia len sonom asi. no uz tu jedna tema ohlaodm mamo je, a je skoda ze si zeny neuvedomuju rizika rakoviny a nie to este si tam vkladat silikon walley

nika23t
8. apr 2025

Určite nie. Ak, tak by som to riešila v čase, keby som to mohla celé aj zaplatiť. Neviem si predstaviť, že nemám peniaze a riešim "kozmetické" úpravy pŕs.

lucia13022023
8. apr 2025

Nie, kupujem si len to, na čo mám. Ak to naozaj chces, naspor si a chod do toho. Ale pozistuj si... Nie len to "pekne" ale aj to co je za tým.

ivik4
8. apr 2025

Dala, preco nie. Hoci ja by som si radsej setrila a zaplatila to naraz nech to mam z krku.
Dala by som si ich len kvoli sebe, nie skrz chlapa. Ci by sa mu to pacilo no hold smola . Kazdy potrebuje byt spokojny sam so sebou

lindous
8. apr 2025

Je to operácia, nad ktorou som istú dobu veľmi intenzívne rozmýšľala, takže nesúdim rozhodnutie ako také a na to sa ani nepýtaš... ale aj keď si odmyslím iné dôvody, prečo som sa ja rozhodla nakoniec pre nie, tak na splátky už vôbec určite nie... nie je to taká nevyhnutnosť, aby si sa na rodičáku zadlžovala... ak do toho ísť, tak len z peňazí, ktoré sú naozaj navyše... teda stabilný príjem, rezerva na účte a na toto nasporené zvlásť...

autor
8. apr 2025

@balerina2025 existuje. Niektore kliniky ponukaju aj moznost splacania

annm81
8. apr 2025

Čo znamená "kozmetické dôvody"? Si nejako zohavená (prepáč, za slovo, iné ma nenapadlo) po autonehode, požiari alebo podobne? V takom prípade by som mala asi pochopenie. Ale keď je to len o tom, že vekom a materstvom sa telo ženy mení a v 35. rokoch nevyzerá na sexy osemnástku, tak žena, neblázni. Máš doma malé dieťa, nielenže je na tebe závislé, ale je tu aj ekonomické hľadisko - ideme globálne do ekonomicky horších časov, dieťa bude rásť a s ním aj nutné výdavky naň. Minúť peniaze na prsia, zvlášť, keď zjavne nemáš ktovieaké úspory, nie je vôbec rozumná investícia.

balerina2025
8. apr 2025

tak je to na tebe, naozaj to potrebujes? musis si spisat pre a proti. na nete je isto vela clankov, popripade sa opytaj na gynde co odporuca. akoze chapem ze niekto sa zle citi, lebo proste telo nie je sumerne ci dojde ku ....ale zvaz si pre a proti. naozaj zvaz. a ked mas to kvoli chlapovi robit , nuz..mas deti nemas mas kolko rokov a co je hl dovod ..tam je tolko toho co sa ta mozeme pytat ale ver ze prvorade je zdravie.

kikulienkadd
8. apr 2025

Ahoj! Ja teda nikdy,ani keby som mala miliónový účet! Veď je to úplne zbytočná operácia v celkovej anestéze, ktorá navyše nie je s výsledkom "navždy".

balerina2025
8. apr 2025

@kikulienkadd hlavne kopec zien ma potom aj komplikacie. a vobec riskovat operaciu navyse v zivote. ja neviem aj keby som bola plocha. proste nie ale to som ja.

autor
8. apr 2025

@annm81 kozmeticky upravy myslim v tom zmysle, ze po dvoch porodoch mam ovisnute prsia. Su male a ovisnute, bohuzial. Mne osobne sa to nepaci. Hanbim sa a este sa mi aj zmensili. Z Beciek na Acka a su proste padnute. Dost som schudla, tak mozno preto.

autor
8. apr 2025

@balerina2025 mam 26rokov

milanemila
8. apr 2025

Ak by som bola s peniazmi tak, ze si ich neviem zaplatit, tak nie nedala a uz vobec nie z kozmetickych dovodov. To ti pisem ako zena na rodicaku, kt si ide tie prsia z kozmetickych dovodov o par mesiacov dat spravit. Ak by to ale malo vyznamne zatazit nas rodinny rozpocet alebo by sme sa mali kvoli takejto operacii zadlzit, tak urcite do toho nejdem.
To, ze po novych prsiach tuzis uplne chapem, ja som kojila 2 deti kazde vyse 1,5 roka +plus hore dole vaha 2 tehotenstva relativne blizko po sebe a tie prsia su katastrofa, len treba sa na to triezvo pozriet a zhodnotit, ci to je teraz priorita 🤷🏼‍♀️

ukgirls
8. apr 2025

klinika na splatky nedava-posuva to tretej strane a pozicias si v podstate od banky na uroky .. radsej vydrz a dosetri ... zaplat si to zo svojich .. moze sa stat ze bude treba treoperaciu alebo nastanu komplikacie a co potom spravis?

kittykat22
8. apr 2025

vies, ze za maximalne 10r potrebujes vymenu? Za 10r vzdy stupne cena o 30%+
To, ze si to raz zaplatis je vstupenka do dalsich platieb.

autor
8. apr 2025

Baby a viete mi niektora zhrnut, ake komplikacie mozu nastat? Viem len o prasknuti implantatu alebo o neprijati implantatu telom.

balerina2025
8. apr 2025

ja sa ta opytam, muzovi to vadi ci len tebe
vidis ty si schudla a nam sa to mnohym nedari ale nejdeme hned preto na liposukciu

autor
8. apr 2025

@kittykat22 ano to viem, o 10rokov budeme lepsie na tom financne. Kedze budem chodit do prace uz dlhsiu dobu, tak hude nasetrenych qj viac penazi.

kittykat22
8. apr 2025

je tam abses, tvrdnutie, neprijatie, vlnenie, bolesti, problemy s dychanim ... je toho mraky. Ako nemusi sa nic stat. ALe ked sa stane, tak nielen ze budes ubolena a nestastna ale este totalne bez penazi. Najhorsia kombinacia.
Nasetri a potom si ich daj spravit ak ich tak velmi chces.

kikulienkadd
8. apr 2025

@autorka máš svoju ľudskú hodnotu aj bez dokonalých kriviek,si matka,obetovala si svoje telo,aby si dala život deťom, je to krásne, len si to skús pripustiť. Moje prsia nie sú ani rovnaké a takisto sú po 2 deťoch iné ako kedysi,ale dôležité pre mňa je,že ich mám zdravé, čo si overujem samovyšetrením a na preventívkach. A napríklad ísť na niektoré vyšetrenia so silikónmi je hotová radosť-napr. na echo vyšetrenie srdca🙄

kavasmliekom
8. apr 2025

Radšej skus vhodnú podprsenku, máš 26r, chýbajú ti komplikácie?

autor
8. apr 2025

@balerina2025 ked som sa ho na to opytala, tak mu to nevadi. Ale ja sa hanbim. Ke mi neprijemne davat dole podprsenku. No skor, lambadu. Lebo mi neostali zoadne prsia ani do podprsenky

kavasmliekom
8. apr 2025

Pred vlastným manželom sa hanbiš?

balerina2025
8. apr 2025

joj zacni hlavne si vazit sama seba, si darovala zivot dvom detom, muz by si ta mal cenit uz len preto. hlava, zacni od seba. prosim aty si myslis ze vsetky sme dokonale? ale chapem, mas zmyslanie mladeho cloveka, chapem. neskor pochopis ze je to cele uplne o inom. cim budes starstia tym viac budes pozerat hlavne na zdravie.

lusyc
8. apr 2025

Nie, nedala a ani zadarmo. Implantáty nevyzerajú pekne, trhajú sa, furt je s tým problém, treba reoperovat. Zbytočný zásah do tela. Odporúčam viackrát rozmyslieť.

kp7333
8. apr 2025

Nikdy by som nebrala na splatky nieco, co nie je zivotne dolezite (napr. dovolenka ci kozmeticko-plasticke upravy). Hospodarit treba s rozumom. Si mladucka, pises, ze si schudla. Ver, ze vekom zacnes priberat (okrem ineho aj do prs). Nauc sa vazit si samu seba a milovat svoje telo take ake je. Zvladlo tehotenstvo, porod, dojcenie, zvladne aj zmeny a starnutie. Su zeny, co pre chorobu prisli o prsnik a naucili sa s tym zit. Lebo uz vedia, ze ked nejde o zivot, ide o ...

benit
8. apr 2025

Pozri skupinu silikonove prsia. Tam ti baby poradia

Strana
z3