icon

V akom veku podstúpiť blefaroplastiku?

13. jan 2026

V akom veku ste podstupili blefaroplastiku?
Mam 33r a nejaké padnute horne viecka...je to na to vhodne,m

korra
13. jan 2026

@anonym_autor nemyslim si, ze to az tak velmi zavisi od veku ako stavu viecok. Resp. asi aj individualneho vnimania. Skus skupinu tu na mk plasticka chirurgia. O blefare je tam toho hpjne, co kocky podstupili. Ja som ju zvazovala uz 10 rokov. Dokopala som sa teraz (vo februari) a mam 46. Ani za mlada som nemala tie viecka bohvie ake (taka anatomia hold), vekom teraz to uz vsak zacina byt viac o nekomforte ako estetike, navyse mam aj asymetriu (prave viac ako lave). Alebo skus nezqvaznu konzultqciu u lekara a rozhodnes sa potom.

anonym_8e46da
13. jan 2026

@anonym_autor tiež 46 a veľmi mi to pomohlo

princessivi
13. jan 2026

Nezalezi na veku, niekto 30 rocny moze mat viecka v horsom stave ako 50 rocny. Je to individualne

matkahelka
13. jan 2026

To vobec nie je o veku. Ja som mala spoluziacku na VS, kt. mala viecka padnute cez stvrtinu oka- genetika. A 2 matky mojich kamosiek si davali robit blefaro po 50 a fakt to skor nepotrebovali. lekar, kt.to robil mne mi vravel, ze najmladsej zene, kt.zakrok robil mala cerstvo 19 a viecka naozaj silne padnute a mal viac zaujemkyn-zien po 40, kt.odhovoril, ze to este nepotrebuju. chod na konzultaciu a nechaj si poradit.ja som bola takmer v 42, urcite som to potrebovala skor, ale odhodlavala som sa. inak zakrok ako taky odporucam, oci sa krasne otvoria a tym zvyraznia, aj tvar posobi krajsie, sviezejsie.

pr85
13. jan 2026

@anonym_autor Toto budem riešiť na kontrole s očnou. Vraj by som mal na to ísť, ale neviem si predstaviť, že by som to absolvoval len v lokálnej anestézii. Robí sa to aj v celkovej anestézii?

princessivi
16. jan 2026
@pr85

@anonym_autor Toto budem riešiť na kontrole s očnou. Vraj by som mal na to ísť, ale neviem si predstaviť, že by som to absolvoval len v lokálnej anestézii. Robí sa to aj v celkovej anestézii?

@pr85 To das v pohode v lokalnej anestezii, nemusis sa bat. Este som nepocula, ze by sa viecka robili v celkovej anestezii. Uvidis, bude to v pohode. Ked to zvladlo miliony ludi, zvladnes to aj ty 💪