Váš názor na zväčšenie pier?
Aky mate na to nazor? Paci sa vam to?
Russian lips je nádherné
Áno. Ale veľmi veľa žien to ma škaredo a nekvalitne urobene.
Áno, keď je to lichotivo spravené
ja mám urobené pery, napichané kys.hyarunovou a aj permanentný makeup.....je to urobené s mierou a veľmi prirodzeno, takže veľa ľudí ani netuší že mám pery vyplnené a že mám permanentný makeup....
Nie a nechápem. A nie ziadne nevyzerajú prirodzene aj keby sa tak chceli tváriť.
vyjadrenia mojich kamarátov ktorým sa to ani jednému nepáči: "nech sa ženy zamyslia akým mužom sa toto páči", "moja žena by ma veľmi prekvapila keby prišla s takým nápadom", "ich problém sa napichanými perami nevyrieši"...
@mogaa nie určite si nikto ani nevšimol ze máš zrazu pery😉 tak prirodzene máš zrazu plnšie asi zmenou ružu
Bud si istá ze každý si to všimol ale nikto za tebou nepríde a neopyta sa ta heeej čau, ty máš napichane pery?
Počuj nejak ti narástli pery...si si dala urobiť?
Nikto! Ani ja som sa to nepýtala známych v okolí aj keď je to každému jasné.
Len doma sme sa o tom rozprávali, ze všimol si si? Jasneee
Akurát som videla par videí na yt, že sa ta kyselina vôbec nerozpusta tak ako tvrdia ale že aj roky koluje po tvári a môže blokovať lymfatický systém. To ako to vyzerá je u mňa druhoradé, na niekom super na niekom hrozne.
Na mne by si to vsimol aj poloslepec. Velmi sa mi to nepaci lebo su vsetky az prilis, ale keby uz, isto si nedavam napichat ale rovno si dam malinko nadvihnut vrchu peru ( ktoru skoro takmer nemam 🤦♀️😁). Tak mozno raz
Mám russian lips a som spokojná a spoko je aj moje blízke okolie. Každý nech si robí čo chce a ďalší nech sa do toho nestarajú. 😄
@1ryba + na očiach farebné vejáre🤭
@autorka takto vyzerajú pekne spravené pery
Autorka tie su škaredé, zle spravené.
@smoulingirl toto sú pekné pery, ja som dostala do vienka pekne plne pery ako sú na fotke po vyplni, no keby mam dve čiarky tak by som si dala presne tak na pichať, ako si poslala.
@smoulingirl a to je realna foto? Asi nie... Lebo cim su pery na foto plnsie, nos je uzsi
Mne sa paci , pokial je to spravené tak , že si bežný človek nevšimne , že je to spravené . Jednoducho , že pomer pier sedi k pomeru tvare . Častejšie však stretávam ženy , o ktorých si myslím , že majú fúzy nad hornou perou- nepekne im to vrhá tieň.
Nepaci,vyzera to otrasne a aj ked baby trdia,ze maju len trosku pichnute ani to sa mi nepaci. Ale je to kazdeho vec. Ak to pomoze zene k tomu,aby sa lepsie citila a pacila sa sama sebe,preco nie.
@1ryba Joj ani tu take nepis!!! A ze z vychodneho bloku🙈😀😀
Ja som si minule dovolila to iste napisat na adresu naparfemovanych "vychodoeuropaniek", tak mi tu bolo vynadane do hlupan, lebo Slovensko je stredna europa a do sedlan, lebo som este nebola v Dubaji, aby som ovonala, ako krasne "vonaju" zeny, ktore sa o seba vedia starat😀😀
Nepaci a manžel tiež krúti hlavou, že tomu nerozumie, že tie ženy sa " zoskareduju" ale ako gentleman by si nedovolil im to povedať narovinu. To sa skrátka nehovorí. Áno, každý nech si robí ako myslí, ale pevne dúfam, že moje dcéry si podobné veci dávať nebudú. Veď krása nie je o perách a nadčasová už vôbec nie.

Nie, skoro žiadne. Avšak mnohým sa to páči, veď preto si to dávajú.