Zdravotné problémy s implantátmi: Ako ich identifikovať?
Ahojte,
nedávno som sa dozvedela o žene, ktorá mala už veľa rokov implantáty v prsiach a zrazu mala zdravotné problémy. Konkrétne jej púchli nohy, problémy s dýchaním... Po rôznych vyšetreniach jej zistili, že imploše jej niečo zlé vylučovali do tela a z toho to mala. Na radu lekárov si ich dala vybrať. Zdrav. problémy po vybratí skončili. Viem, že pokiaľ nemám problémy s implantátmi, môžem ich mať stále ale v poslednej dobe aj ja mávam také stavy ako tá žena a začínam sa báť, že to je z toho. Chcem sa vás opýtať, či niektorá z vás má, alebo mala takéto problémy a ako sa to dá zistiť, ak sú takéto príznaky, že je to z toho. Na sono prsníkov chodím pravidelne a zatiaľ mám v poriadku. Ale tie nohy mi púchnu z ničoho nič a problémy s dýchaním mám tiež také ako nikdy.
Cudzi predmet v tele. Prehodnotit, ci byt vyprsena a opuchnuta, alebo bez silikonov zdrava. ⏳
Moja otazka znela, ci ma konkretne s tymto niektora z vas skusenost a ako zistili lekari, ze zdravotne problemy su z imlantatov. Jasne, ze zdravie mi je prednejsie ako krasa ale potrebujem vediet, ako mi to dokazu lekari zistit. Ake testy, ci vysetrenia sa robia, ked chcem toto zistit
Autorka, skusenost nemam, ale skus pohladat na internete, uz sa o tom obcas pise. Tychto problemov pribuda, minule som natrafila na nejaku znamu osobnost, tusim modelku a ta tym presla a otvorene hovori, mozno ti to pomoze. Inak je to asi este dost neprebadana tema a tabu.
V podstate zatiaľ medicína veľmi BII nepripúšťa, možno skús aj psychiatra navštíviť či by aj tam nemali pre teba pomoc.
@laurita285 nerozumiem. Po psychickej stranke som v poriadku. Nemam depkoidne stavy, tak neviem co by mi psychiater poradil 🙂)
Zatial som zaznamenala puchnutie noh, problemy s dychanim ale dakujem za rady.
tým som myslela, že to môže byť psychosomatického pôvodu

Vola sa to brest implantat illness. V CR sa tomu venuje Denisa Sladkova.