icon

Zväčšenie hornej pery

paulafabry
24. júl 2025

Maminy bola ste niektorá na perách? Chcem si dať hornú peru zväčšiť, neviem či je to možné, ako dlho to prosím trvá ? Boli to? Veľmi sa bojím

anonym_8b3fad
24. júl 2025

@paulafabry ano chodievam. Zväčšujú sa obidve aby boli symetrické. Mňa to boli aj po kréme, ale záleží ako vysoko máš prah bolesti. Trvá to za mňa od 5 do 15 min. Na začiatok si daj malinko, 0,5 a potom uvidíš. Hlavne si nájdi poriadneho dr

ivik4
24. júl 2025

Bola som zatial raz. Vrchnu peru mam velmi velmi uzku, spodnu v pohode, ovela väcsiu. Dala mi 0,6ml a skoro vsetko slo do vrchnej. Bala som sa ako cert kriza,,fakt priserne lebo mam strach z ihiel od tehotenstva a nakoniec to az tak hrozne nebolo. Ja som tam sla ale skrz to ze mam pery velmi suche a v zimnych mesiacoch ma palia a je to az neznesitelne. Po 2 mesiacoch mi neostalo absolutne nic. .. vsak na prvy x je to bezne.Teraz pojdem zas

anonym_8af949
24. júl 2025

Horna pera ma byt o cosi mensia ako dolna, preco len hornu chces zvacsovat? Ked si das hornu vacsiu alebo rovnaku tak budes mat efekt kacky alebo parku.

nikha2809
24. júl 2025

Dobrý doktor ti to spraví tak aby to bolo rovnomerne, treba dat aj do dolnej nech to potom vyzerá pekne.Mna to bolelo iba keď som ležala, keď som sedela tak som to ani necítila.Ale počítaj s tým ze treba ísť viac krát, najprv menej a postupne sa dopracuješ k peram aké chceš.Prvy krát mi tiež ostalo malo, išla som o dva týždne znova a to už držalo, teraz pôjdem po pol roku.Vzdy mi dala max 0.5 ml

seahorse27
24. júl 2025

Dala som si 0,5ml, vacsina isla do hornej pery, na spodnej len do kontury. Bolest sa za mna da vydrzat, mne to pekne drzalo 3/4 roka. Na jesen sa chystam zas - bude to rok od zakroku. Mne sa paci len taky jemny efekt a urcite si nedam viac ako 0,5 ml. Odvtedy nemam problem ani so suchymi perami.

trema
24. júl 2025

chces kyselinu? ja by som sla do lip lift, nech je to trvalejsie

sszuzu8
24. júl 2025

Bola som 4x. Ale ja som začala fakt ze s dvoma úzkymi čiarkami a pani Dr povedala ze musíme ísť postupne aby kyselina nemigrovala a nevyzeralo to smiešne. Chodím po pol ml. Robí ale obe aby boli sumerne dr bude vedieť. Pery vždy namaze krémom ktorý ich znecitlivi a aj kyselina obsahuje látku ktorá znecitlivi. Boli to vždy inak. Prvýkrát ma bolelo len pár vpichov v dolnej pere ale oveľa menej než očkovanie to boli. Druhýkrát som necítila nič. Tretíkrát tiež nič. Štvrtý som išla cez menzes a bolo cítiť ze je to iné ale vyslovene bolesť to nie je

princessivi
25. júl 2025

Ahoj, niet sa coho bat, nanesu ti krem na znecitlivenie. Samotny zakrok trva par minut a da sa to v pohode vydrzat. Hlavne si nedavaj viac ako 1 ml do celych pier, ja som zacinala s 0,5 ml. Dr. by ti mal poradit ci ti ozaj staci len vrchnu peru zvacsit alebo ci aj spodnu, aby si to mala pekne sumerne. Ak by ti stacila naozaj len vrchna pera, tak max 0,5 ml.