Zväčšenie pier - možné komplikácie
Ženy, rozmýšľam žeby som si dala zväčšiť pery o 0,5ml alebo 1. Svoje pery mám pekné sú plné ale chcela by som ich doťuknúť aby boli také viacej plumpy. Nenatiahnu sa mi potom pery ak si ich už ďalej nebudem pichať? Prípadne aké komplikácie by mohli nastať ďakujem
@anonym_autor naozaj chceš byť ovca? To už žiadna baba v dnešnej dobe si nezachová prirodzenú krásu? Budeš sa chodiť dofukovať ako taká Anča. Ostaň sama sebou, zachovaj si zdravý rozum a nebuď ovca.
@anonym_autor naozaj chceš byť ovca? To už žiadna baba v dnešnej dobe si nezachová prirodzenú krásu? Budeš sa chodiť dofukovať ako taká Anča. Ostaň sama sebou, zachovaj si zdravý rozum a nebuď ovca.
ak mas pekny a plny tvar pier, s trosku kyseliny budu top, dopomozes celkovej symetrii tvare a aj tak malo ako 0,5 moze pomoct. To, ako na niekom vyzera vypln pier zalezi od jeho povodneho tvaru pier, nikto si to na tebe mozno ani nevsimne, a 0,5 je fakt malicko, mozes vyskusat, mozu by vacsie 2 dni a potom sa zmensia, uvidis ako sa budes citit ție prve 2 dni ci by si chcela vacsie alebo nie, podla toho dopichnes neskor
@anonym_072e13 par ml v perach nie je ziadna drasticka esteticka operacia, ze by sa nejak zmenila, len ludia si vacsinou vsimnu len tie s 5ml v perach a myslia si, ze tak ma kazda
@anonym_072e13 na to sa ta ale nepýta. Nezapájajú sa k tomu kde nemáš čo povedať k téme. 😄
@anonym_autor Na začiatok sa dáva 0,5 alebo 0,6. A potom ďalej uvidíte. Všetko treba ale poriadne konzultovať s Dr. A hlavne si treba vybrať kvalitný salón
Ved sama pises ze su pekne a plne . Tak naco..
Ja nemam ziadnu vrchnu peru, fakt tenucku tak som bola uz 2x , skoro vsetko slo len do nej kedze spodnu mam peknu tak zbytocne ( ziadna kacka, ani mi to netreba). Nie pery sa Ti nenatiahnu a 0,5ml je nic
@anonym_autor nie, pery sa ti nenatiahnu. 0,5 ml je naozaj minimum, taký doťuk. Okolie si to ani nevšimne. Pýtaj sa na kontúrovanie, choď ale k doktorovi, nie do kozmetického salónu.
Prvé dni budú pery o niečo väčšie, tak sa nezľakni. Ono sa to upraví, je to vlastne menší opuch po vpichoch.
Ďakujem. Ja chcem hlavne kvôli tomu aby boli tak viacej vykontúrované 😊 ale tých 0,5 by nemal byť extrémny rozdiel
Ved sama pises ze su pekne a plne . Tak naco..
Ja nemam ziadnu vrchnu peru, fakt tenucku tak som bola uz 2x , skoro vsetko slo len do nej kedze spodnu mam peknu tak zbytocne ( ziadna kacka, ani mi to netreba). Nie pery sa Ti nenatiahnu a 0,5ml je nic
@ivik4 nemáš fotku pred a po?
@anonym_autor predpokladám, že baby, čo majú salóny a žijú z toho, ti napíšu, že všetko ok. Ale ja som takú jednu klientku po malom zákroku videla, teda bolo to vidieť poriadne a už sa z toho nedostala. Stále to má také čudné. Riziko je tu vždy.
@anonym_autor No fuuuj ďalšia opica 🤑
@mirokub ženy toto nerobia kvôli mužom ale paradoxne kvôli ženám😁je to novodobé šialenstvo čím väčšia Gamba tým lepšie, strasny gyc
@anonym_autor Kludne aj 1ml. 0,5ml je skor taka hydratacia a len vyplni tie mini vrasky na perach, nezvacsi objem pier. Ani 1ml na prvy krat niekomu nic neurobi, ale ak mas svoje pery pekne prirodzene a chces ich dotuknut tak od 0,5ml…Hlavne si vyberaj spravne Dr. 😉 A nie podla toho kde aka influencerka chodi a v realite ani nic nema pichnute….
@mirokub tak sa na tie ženy nepozeraj, urob im láskavosť. Ty ma vždy dojmes každým svojim komentom 🙂 už nemôžeš byt typickejsi zadubený chlap, normalne učebnicový príklad. Premudrely o každej téme, doma SA upratuje, ženy robia všetko kvôli mužom … inak ženám sa takto mudrujuci chudáci hnusia, drž sa svojej rady a tiež s tým prestaň ;)

Všetko treba konzultovať s Dr. Ona poradí co treba koľko treba a ako urobiť aby to vyzeralo co najlepšie