icon

.

hacikyihlice
Dnes o 18:35

Ahojte chcela by som sa spýtať či niekto neviete kde by som mohla predávať moje výrobky. Skúšala som na sashe ale nemala som úspech. Možno to bude tým že sa ešte musím zlepšiť. Ďakujem za rady!

martinmmartin
Dnes o 18:42

@hacikyihlice mozno je za tym chybna analyza trhu. Mas produkt co nikto naozaj nepotrebuje a tak musis spoliehat na impulzivny nakup ked niekto bez rozmyslania si nieco kupi lebo ho to nahle prastilo nepripraveneho z nicoho nic cez drzku. Nemyslim si ze niekto sadne za internet a cielene ide hladat hackovane zvieratka na predaj.

anonym_e40061
Dnes o 19:21

@hacikyihlice Vinted, a odporúčam si robiť reklamu na tiktoku, facebooku a tak, zvýši to predaje!

didush27
Dnes o 20:02

@hacikyihlice mňa by zaujímalo, na čo sa tvoj vytvor používa

anonym_766e5d
Dnes o 21:01

živnosť máš?

hacikyihlice
autor
Dnes o 21:18
@didush27

@hacikyihlice mňa by zaujímalo, na čo sa tvoj vytvor používa

@didush27 plyšáky pre detičky, su vhodné aj pre alergikov. Robila som aj topy a čiapky s ušami

a0
Dnes o 21:18

@hacikyihlice 1. Ešte to nie je 100% práca, za ktorú by chceli ľudia platiť (to ti píšem ako fanúšik handmade a slowfashion). 2. Vieš kto je tvoja cieľová skupina? 3. Pracuješ aj s inými platformami, alebo si to len dala na sashe a čakala? 3. Urobila si si prieskum trhu, či o to ľudia vôbec javia záujem? Lebo hačkované hračky sa často kupujú najmä malým deťom avšak asi úplne nie potkany. 🤷🏼‍♀️

hacikyihlice
autor
Dnes o 21:19
@anonym_766e5d

živnosť máš?

@anonym_766e5d nie nemam, myslis si ze je nutna?

cacianka
Dnes o 21:28

Prepáč, máš malú šancu. Všade kde sa na fcb pozriem, aj tu na koni, sú samé háčkované výrobky. Veľmi veľa, a perfektne vypracované.

anonym_766e5d
Dnes o 22:05
@hacikyihlice

@anonym_766e5d nie nemam, myslis si ze je nutna?

@hacikyihlice myslíš,že môžeš zarábať a neodvádzať z toho sociálne,zdravotné odvody a neplatiť dane?