icon

Odporúčania na prácu na doma

natalyyy_000
23. feb 2026

Ahojte, neviete poradit pracu na doma? 🙂

patrike
23. feb 2026

Robit software pre zahranicnu firmu napriklad.

hopatko
23. feb 2026

A sme doma...
Neviem ti poradit pracu na doma, kedze neviem ake je tvoje vzdelanie, prax a kvalifikacia.
Mohla by si doma napriklad sit, u nas chyba niekto na skratenie zavesov a nohavic ako sol.

martinkatinka
23. feb 2026

Nevieme co vies.
Ja som mala pocas covidu home office( podklady pre uctovnictvo a podobne) .
A teraz sijem textilne tasky, vysivam uteraky.

melanta
23. feb 2026

Áno, viem. A dokonca ozaj dobre platenú. Ale som si na 100% istá, že by si nespĺňala požiadavky na zručnosti.

V každom prípade - chceš poradiť, tak napíš, aké máš vzdelanie, akú máš prax, aké máš zručnosti a aké jazyky ovládaš (t.j. úroveň minimálne B2). Všeobecne platí, že ak človek ovláda niečo, za čo je niekto iný ochotný platiť hoci budeš sedieť doma alebo kdekoľvek, tak musíš vedieť niečo ponúknuť. Bez kvalifikácie viac menej len pyramídy (MLM) a ak doma nemáš dieťa, tak call centrum. Ponuky na telefonických operátorov full remote sú na profesia.sk takmer nonstop. To si vieš nájsť, ak zadáš vo vyhľadávaní na tej stránke pozíciu telefonický operátor a zaklikneš "práca z domu". Ale ako som písala, nesmieš mať malé dieťa doma. A teda pozri v tejto skupine - zadaj si pod lupu "práca z domu" a vyhodí ti stovku diskusií. Každý týždeň sa tu na to niekto pýta. https://www.modrykonik.sk/forum/category/praca-...

luccys
23. feb 2026

Cakam, kedy sa tu objavi to zazracne slovicko na "U" 😃

terezia74
23. feb 2026

Eskort v pohodlí domova

sissy27
23. feb 2026

@natalyyy_000 keby si mala predpoklady na pracu z domu, tak sa tu nepytas…

anonym_b881a5
23. feb 2026
@luccys

@luccys účtovníctvo 🫡 nemáš začo

a0
23. feb 2026

@natalyyy_000 Performace marketing, snáď som pomohla 🙂.

melanta
23. feb 2026
@luccys

@luccys a prečo by nemohla? Urobí si kurz, zamestná sa niekde v kancelárii ako pomocná účtovníčka a za pár rokov bude samostatná a môže to robiť z tomu. 😉

13uzivatelka11
23. feb 2026
@melanta

@luccys a prečo by nemohla? Urobí si kurz, zamestná sa niekde v kancelárii ako pomocná účtovníčka a za pár rokov bude samostatná a môže to robiť z tomu. 😉

@melanta všetci sa potrhaju za "účtovníčkou", ktorá si urobí jeden kurz len preto, aby mohla robiť z domu.

melanta
23. feb 2026
@13uzivatelka11

@melanta všetci sa potrhaju za "účtovníčkou", ktorá si urobí jeden kurz len preto, aby mohla robiť z domu.

@13uzivatelka11 ale my to myslíte ironicky, to si snáď pochopila. Podnikám a nedala by som si radiť od niekoho s jedným kurzom. Ale väčšina na MK si myslí, že ten jeden kurz stačí a keď im napíšeš, že nie, tak si neprajná.

martinkatinka
23. feb 2026
@melanta

@13uzivatelka11 ale my to myslíte ironicky, to si snáď pochopila. Podnikám a nedala by som si radiť od niekoho s jedným kurzom. Ale väčšina na MK si myslí, že ten jeden kurz stačí a keď im napíšeš, že nie, tak si neprajná.

@melanta kedysi som taky kurz absolvovala. Poviem uprimne, pomohlo mi to, trosku som sa zorientovala v pojmoch. Ale teda nikdy by som to po takom kurze robit samostatne nemohla.

13uzivatelka11
23. feb 2026
@melanta

@melanta aha, to som teda nepochopila, že to bolo ironicky 😅

anonym_b881a5
23. feb 2026
@melanta

@melanta raz keď som tu napísala, že som si spravila 23 kurzov vo svojom odbore, až potom som začala robiť svoju prácu, tak sa tu osopila na mňa jedna, že odkiaľ ma na to zobrať peniaze, keď ona chce pracovať z domu hneď 😅.

anonym_867a68
23. feb 2026

Čo sa dá robiť z domu? Zákaznícka podpora, predaj cez telefón, copywriting, marketing contect managemen/ správa sociálnych sietí, grafika, správa webu, testovanie webov a aplikácií, vývoj SW, eshop, online doučovanie, tvorba a úprava balalárok a diplomoviek, sourcing kandidátov, účtovníctvo, preklady, jazykové korektúry a transkripcie, robiť kurzy a školiť, handmade tvorba ( sviečky, šperky, makramé, háčkovanie, maľovanie na textil, personalizované darčeky), môžeš líčiť a byť make up artistka, môžeš robiť doma modeláciu nechtov, môžš piecť torty, môžeš šiť, robiť MLM marketing...

yoginka231
23. feb 2026

Máš prácu z domu a máš ešte lepšie platené práce ako si bežne nájdeš na Slovensku, kukni si napr. tieto portály :
- https://remotive.com/
- https://www.remote.io/remote-jobs-to-work-from-...
- https://jobs.workable.com/

Potrebujú konkrétne zručnosti, takže pozri si požiadavky väčšinou 2-5 rokov skúsenosti na podobnej skúsenosti + znalosť jazyka. A tu potrebuješ si nájsť "entry" level pozíciu, čiže napríklad stáž, aby si nabrala tie 2 roky skúseností.

Kukni si napr. growni.sk a tam si vieš vybrať stáže alebo napíš priamo do firiem, že by si mala zaujem pracovať zadarmo a potom vyskúšaj si vyjednať po pár mesiacoch platenú prácu.

Na začiatku to bude veľa učenia sa a žiadne alebo minimálne peniaze a veľa stresu. Ale po dvoch-troch rokoch budeš mať lepšie platenú prácu ako väčšina tvojich známych.

anonym_1d0dc9
24. feb 2026

a zabudla dodat taku jednu malinku nepodstatnu vec, ze je tehotna okolo 30 tyzdna - skratka sen kazdeho zamestnavatela 🙂

bomba36
24. feb 2026

Týmto dáš ty, aj všetky tebe podobné čo tu toto pravidelne píšete, o sebe vedieť maximálne to, že existuješ. Keď neuvedieš žiadne svoje vzdelanie, skúsenosti, ani jeden dôvod, prečo by práve teba mal niekto zvažovať ako kandidáta, tak fakt nečakaj žiadne zázraky.

martinmmartin
25. feb 2026

Zehlenie skladanie pradla co ti donesu a odnesu z celej stvrti v kosoch

a0
25. feb 2026
@bomba36

Týmto dáš ty, aj všetky tebe podobné čo tu toto pravidelne píšete, o sebe vedieť maximálne to, že existuješ. Keď neuvedieš žiadne svoje vzdelanie, skúsenosti, ani jeden dôvod, prečo by práve teba mal niekto zvažovať ako kandidáta, tak fakt nečakaj žiadne zázraky.

@bomba36 tie čo majú na to vzdelanie a predpoklady, tak tu nepíšu, vedia kde a ako hľadať 😅. Preto ani nie je potrebné, aby písali svoje vzdelanie atď.