icon

Podnikateľské nápady v oblasti maderoterapie a headSpa

lucia1666
Včera o 20:41

Chcela by som sa spýtať čoho je na Slovensku nedostatok ohľadne služieb ako je napr. Maderoterapia alebo headSpa, prosím dajte mi nejaký nápad… chcela by som otvoriť salón. Za každý nápad vopred ďakujem.

sweet20
Včera o 20:45

@lucia1666 zalezi v akom meste, ze kde by si to chcela mat

anonym_238a57
Včera o 21:15

Všetkého je plno.
Ide kríza takže dosť možné že bude úbytok aj salónov.

anonym_aef0e4
Včera o 21:45

No to keby som vedela, uz to robim.

anonym_54cb24
Včera o 21:56

@lucia1666 headSpa

anonym_a88e1f
Dnes o 06:07

@lucia1666 ked mas taketo otazky a nemas to vyriesene v lokalite o ktorej uvazujes, tak to ani neskusaj. Usetris si dlhy a sklamanie...

melanta
Dnes o 08:31

Za posledné 2 roky vo svojom okolí registrujem 4 prevádzky maderoterapie, ktoré otvorili a do pol roka zatvorili. Ide to prevažne tým, u ktorých je maderoterapia iba jedna z viacerých poskytovaných služieb.

Všeobecne k tvojej otázke - ak chceš podnikať a chceš v tom uspieť, tak sa orientuj na to, v čom si dobrá, lepšia ako konkurencia a zároveň v tom môžeš podnikať (spĺňaš legislatívne podmienky). Kľudne môžeš uspieť aj v niečom, čoho je na trhu prebytok. Stačí mať dobré PR a byť v danej činnosti oveľa lepšia ako konkurencia. Sama si uznaj, či by si išla so svojim telom na telovú procedúru k niekomu, kto sa danej činnosti venuje preto, že mu niekto poradil, že toto je dobrá myšlienka na podnikanie.