Práca na doma bez klamstiev a poplatkov
Ahojte, vedel by mi niekto odporučiť nejakú prácu na doma? Všetko čo som našla je katalogovy predaj alebo čiste klamstvo a vstupné poplatky. Ďakujem
Jeej, to uz je koniec dalsieho tyzdna? 🙂 🙂 🙂
do MK binga mi chyba este otazka, ci sa ide dalsi piatok do prace 🙂 🙂
Tu máš práce z domu: https://www.profesia.sk/praca/?remote_work=1. Ak si ITčkár, hovoríš dvomi - tromi jazykmi na plynulej úrovni, senior účtovník, marketing social media guru alebo skúsený predajca a customer service support nebudeš mať problém.
And here we go again😃
@miska158 a čo si sa dozvedela asi z 200 diskusií, ktoré o práci na doma v tejto skupine už sú? Či si si nedala námahu prečítať si ich?
Všeobecne platí, že ak máš kompetencie na prácu z domu, za ktorú ti niekto bude ochotný platiť, tak sa toto nepotrebuješ pýtať. Tiež platí, že ideálne rob pre súčasného zamestnávateľa to, čo robíš, z domu. Ak nerobíš kvalifikovanú prácu, ktorú vieš robiť z domu, tak na profesia.sk sú nonstop k dispozícii pozície telefonického operátora v call centrách. Len musíš byť typ na obvolávanie a ponúkanie. A nemôžeš to robiť pri dieťati.
Ja aktuálne mám 2 ponuky na prácu z domu, v oboch prípadoch potrebujem 3 jazyky, dva na úrovni C1, tretí stačí B2.
Čo vieš ponúknuť, aké zručnosti a prax?
Jeej, to uz je koniec dalsieho tyzdna? 🙂 🙂 🙂
do MK binga mi chyba este otazka, ci sa ide dalsi piatok do prace 🙂 🙂
@anonym_424150 A ci bude Pepco cez Velku noc otvorene.
Ak ovladas nejaky cudzi jazyk, tak si myslim, ze nieco najdes urcite, len fakt treba hladat a nevzdavat sa. 😉
Tu máš práce z domu: https://www.profesia.sk/praca/?remote_work=1. Ak si ITčkár, hovoríš dvomi - tromi jazykmi na plynulej úrovni, senior účtovník, marketing social media guru alebo skúsený predajca a customer service support nebudeš mať problém.
@anonym_47aa25
Ľudia, ktorí toto všetko vedia, nehľadajú prácu na doma na modromkoňovi 🤪

To co si robila predtym ale dohodni si homeoffice ;)
Alebo ako hovoris, pre nekvalifikovanych len to co si nasla.