icon

Skúsenosti s bezplatnými podnikateľskými účtami vo Fio banke

8. apr 2026

caute, zacinam podnikat ako zivnostnicka a hladam daky ucet kde nebudem platit kazdy mesiac 7 eur za nic. kamos mi hovoril o Fio banke že tam majú všetko zadarmo. je v tom daky hacik? napriklad ze maju malo bankomatov alebo daka zla appka? mate tam niekto firemny ucet, funguje to v pohode aj s fakturami do zahranicia?

anonym_bf2b83
8. apr 2026

Kedysi ponúkala ČSOB banka, účet zadarmo, ak si ho zriadis online, ale neviem, či ho ešte ponúkajú. Pozri si ich stránku.

zalka
8. apr 2026

@anonym_autor fio podnikateľský mam temer 8 rokov, neplatim nič za vedenie. Vyberám z akéhokoľvek bankomatu, od kedy mam účet nezaplatila som banke ani cent.

blondiee83
8. apr 2026

Ano, tiez mame uz vela rokov a ako pisu vyssie-absolutne bez problemov.

sisska96
8. apr 2026

mam slsp zadarmo

alenamihal
8. apr 2026

Fio je super..ja mam sukromny a manzel ma aj biznis vo Fio uz cca 7rokov..ano je pravda,ze maju malicko pobociek,ale teraz sa da vsetko riesit cez appku a telefon...a je zadara ,co je velke plus...

anonym_b470f8
9. apr 2026

Máš tam bezplatne API rozhranie cez ktoré vieš napojiť eshop alebo účtovníctvo a zároveň máš aj okamžité platby príjem/posielanie do Česka.

simca06022011
9. apr 2026

@anonym_autor nie je v tom hacik, mam klientov, ktori s tymi uctami normlane funguju a su spokojni, aj napr vacsi dodavatelia maju vo fio ucty.. Pobocky dnes nepotrebujes a ked sa ti biznis rozbehne a budes chciet neviem co riesit, je to najmenej urobit si ucet aj inde, alebo tento zrusit... Netreba lamentovat nad tym, proste svoje aktualne potreby pozeraj. Co potrebujes, co ponukaju. Nepotrebujes vymozenosti, nepotrebujes drahu banku. A to ti hovorim ako niekto kto 25rokov plati tatrabanke majland.. podniaktelsky ucet mame napr aj vo VUB.. mesacne cez 20EUR poplatok atd.. pretoze to POTREBUJEME. Keby sme nie, idem aj zadara ucet vybavovat.

anonym_8d8dd2
Včera o 07:38

Fio odporucam. Ucet zadarmo (takze vhodne pre Slovakov lebo Slovaci chcu mat vsetko zadarmo), vsetko sa da vybavit online a ak mas platobnu kartu Visa tak mozes vyberat z bankomatov bez poplatkov.