7 mesačný sa nehrá s nožičkami. Je to normálne?
Syn mal prednedavnom 7 mesiacov, vsetko robi tak ako by v tomto veku mal okrem hrania sa a cmulania noziciek..je to v poho?stretli ste sa s tym? 😕
nevidim hranie sa s nozickami ako nejaky vyvojovy krok, ktory dieta MUSI absolvovat.Kazde je ine, malo by sa pretacat, stvornozkovat, sedkat, stat, chodit..ale bez cmulania noh to prezije.Nerobila by som si starosti 😉
moj sa nikdy nehral, jasne ze je to v poho neboj 😉
nezabudaj, normy nam nehovoria co je normalne a co abnormalne iba nas maju informovat a kazde dieta je ine.
moje ani jedna si nožičky necmúlala a ani sa s nimi nehrali, akurát si v jednom kuse sťahovali ponožky - to robia aj teraz...
moja cmula ponozky ,pancuchy aj nožičky obidve mi to robili,ale ako vravia kočky predomnou kazde dietatko je ine,moja este sama nesedi a ma 8mesiacov,co moja starsia uz sedela v 6

@aninka30 ahojky, nas maly si zacal cmulat nozicky od 6. mesiaca, ale to, ze to niektore deticky nerobia presne podla mesiacov udanych v tabulkach, nie je nic hrozne, niektore deticky ani nelozia, rovno zacnu chodit, niektore sedkaju skor, ine neskor, ... ak ma vsetko v poriadku, je zdravy a tak, tak sa podla mna zbytocne nestresuj 🙂 mozno to tvojho synceka este nezaujima, nas si ,,objavil" nozicky zo dna na den, to, ze sa nehra s nozickami dnes, neznamena, ze sa nebude hrat zajtra 😉