icon

7 mesačný sa nehrá s nožičkami. Je to normálne?

aninka30
29. apr 2011

Syn mal prednedavnom 7 mesiacov, vsetko robi tak ako by v tomto veku mal okrem hrania sa a cmulania noziciek..je to v poho?stretli ste sa s tym? 😕

ela2710
29. apr 2011

@aninka30 ahojky, nas maly si zacal cmulat nozicky od 6. mesiaca, ale to, ze to niektore deticky nerobia presne podla mesiacov udanych v tabulkach, nie je nic hrozne, niektore deticky ani nelozia, rovno zacnu chodit, niektore sedkaju skor, ine neskor, ... ak ma vsetko v poriadku, je zdravy a tak, tak sa podla mna zbytocne nestresuj 🙂 mozno to tvojho synceka este nezaujima, nas si ,,objavil" nozicky zo dna na den, to, ze sa nehra s nozickami dnes, neznamena, ze sa nebude hrat zajtra 😉

tea333
29. apr 2011

nevidim hranie sa s nozickami ako nejaky vyvojovy krok, ktory dieta MUSI absolvovat.Kazde je ine, malo by sa pretacat, stvornozkovat, sedkat, stat, chodit..ale bez cmulania noh to prezije.Nerobila by som si starosti 😉

peepka
29. apr 2011

moj sa nikdy nehral, jasne ze je to v poho neboj 😉

nezabudaj, normy nam nehovoria co je normalne a co abnormalne iba nas maju informovat a kazde dieta je ine.

lucia.kl
29. apr 2011

moje ani jedna si nožičky necmúlala a ani sa s nimi nehrali, akurát si v jednom kuse sťahovali ponožky - to robia aj teraz...

usiko
29. apr 2011

aj moja si stahuje ponozky alebo cmula ponozky napoly stiahnute na nozkach....

barinkova
29. apr 2011

moja cmula ponozky ,pancuchy aj nožičky obidve mi to robili,ale ako vravia kočky predomnou kazde dietatko je ine,moja este sama nesedi a ma 8mesiacov,co moja starsia uz sedela v 6