icon

Poznáte niekto jasle Wonderland v Dúbravke?

nataliak
10. dec 2010

Mate skusenosti?

tin007
31. dec 2010

@nataliak nepoznam, pretoze na moje dva emaili, v ktorych som sa chcela informovat o moznom nastupe mojho syna k nim do jasliciek, mi neodpisali

jannicka
2. jan 2011

moj syn tam chodi. aj ked je viac doma ako tam odkedy nastupil , ale tym si musi prejst kazdy asi, az na par stastlivcov 🙂
my chodime do nemeckej triedy pre najmensie deti a tam je vyborna pani ucitelka. inac maju jasle plusy aj minusy, najviac ma stve strava ale v ramci moznosti su ochotni vychadzat v ustrety (bojujem 🙂 ). inac je to velmi pekne prostredie pre deti,pekny dvor, maju mnozstvo aktivit, chodia do sauny, na poniky a vselico. nevyhoda je ze zaplatim vzdy za komplet mesiac hoci maly bol chory. ale to rodic dopredu vie a podla toho sa rozhodne ci tam dieta prihlasi. neviem ci existuju dokonale jasle, zatial som take nenasla a tu sme spokojni.

mia246
8. jan 2011

jannicka my sa teraz chystame zapisat nasho syna do jasliciek vo wonderlande. Hladala som vsemozne nejake recenzie od rodicov na nete, no nenasla som :( Ten celomesacny poplatok trosku zarazil aj nas, ci uz dietatko chodi cely mesiac alebo nie, ale to uz skoro v ziadnej skolke nefunguje tak, aby ho alikvotne znizili..vraj je to pausal a hotovo. Prosim Ta aky mate problem so stravou? Inak ste spokojni? Dakujem za kazdu odpoved 🙂))