Pracovná cesta do UK s malým dieťaťom?
27. júl 2010
ahojte,
manžel má možnosť ísť na pracovnú cestu na cca 7 mesiacov do Velkej Britanie, môže vziať aj rodinu. Máme 6 mesačnú dcérku.
Má niektorá z Vás skúsenosť s takou cestou? Ak áno, odporúčate ísť? Ako s detským lekárom? a pod.
díky za postrehy / nenašla som tu zatial žiadnu takú tému /
Ahoj, urcite jedte! S lekarem je to jak pise Julia, zaregistrujete se u GP, ten je spolecny pro celou rodinu. Vy zustanete stejne pojistenci zdravotni pojistovny na SVK. Neni problem najit i zarizeny dum na pronajem. Urcite bych jela.
My jsme v UK rok, ale dcera uz ma pet let. Pracuje jen manzel.

ahoj, presne ked mala moja dcera pol roka sme sa stahovali do UK, urccite chodte, ... vrelo odporucam...🙂 ked budete mat byt alebo dom, kazda oblast ma svoju kliniku, alebo nejake to health centre...tam sa zaregistrujete vsetci, dostanete lekara, mozno aj toho isteho, lebo tam nedostanes pediatra, su len vseobecny lekari...dostane vas na starost aj health visitor, ktora vas bude navstevovat, dostanete "red book" nieco ako karta od lekara, tam si bude znacit prehliadky a stepenia, urcite odporucam vziat aspon zoznam vakcin, ktore mala absolvovala na SK... to je asi vse, no ozaj a NHS je v UK zadarmo...🙂 keby nieco pis IP...vela stastia