icon

Slnečné okuliare pre bábätko

bibap
29. jún 2011

Kocky, poradite mi dobru znacku a kde kupit naozaj kvalitne sl.okuliare na gumicke pre 5m. babatko?
dakujem

kvetinka211
29. jún 2011

Tiez som nad tym rozmyslala, ale nie to blbost? vsak si dava dole aj ciapku, nie to este okuliare ... to ho radsej schovam v kociku za plienku ... ake mate skusenosti s tymito okuliarmi u tak malych babatok - ma to zmysel?

lenka268
29. jún 2011

Ja mam rocneho krpca a tiez sme mu kupili slnecne okuliare, mal ich asi 3 minuty kym sme ich zaplatili a odvtedy som sa mu snazila ich dat ale jednoducho ich este neznesie. Vnima to ako nieco cudzie tak si ich stale dava dolu. Nie su sice na gumicku ale zrejme aj vtedy by si ich daval dolu. Uvidim mozno casom.

sofinka13
29. jún 2011

Ja som sa práve minulý týždeň bola pýtať v očnej optike či majú slnečné okuliare pre 2-ročné detičky, keďže moja Sofi má 2 roky aj 2 mesiace. No a tá pani v optike mi povedala, že pre také malé detičky až do 3-4 rokov sa neodporúčajú slnečné okuliare. Vraj preto, lebo očičko maličkých detí si postupne privyká na svetlo aj slnko a tým že sa začnú malým deťom dávať skoro slnečné okuliare, očičko sa stáva svetloplachým a zle znáša svetlo a slnko. Tak neviem, ostala som ako obarená, keďže sú slnečné okuliare aj pre malé miminká. Vraj to tak odporúčajú odborníci, že treba s tým počkať, že malé deti sa aj tak väčšinou my maminy snažíme držať v tieni. Tak neviem čo si mám o tom myslieť. Ale okuliare som nakoniec nekúpila, lebo som bola z toho šokovaná 😅 .