Zvláštna stolica 8 mesačného dieťaťa
Vopred sa ospravedlňujem všetkým, ktorí si na túto tému kliknú a bude sa im zdať nechutná.
Nehľadám radu (ak sa to bude opakovať, budem to okamžite riešiť cez našu pediatričku), len ma dnešný nález v plienke zaskočil.... Hľadám prvotný záchytný bod...
Dnes ráno mal malý zvláštnu stolicu.... riedku, žltú a v nej také čierne... "vlásočnice"? (predstavte si "vlasy" na surovej kukurici... a to ako keby ste nasekali na drobno... tak nejako to vyzeralo). Včera papal brokolicu, mrkvu s kukuričnými cestovinami a na olovrant banán. Nezdá sa mi, že by to bolo niečo, čo by mohlo takúto stolicu spôsobiť. 😒 ☹
Máte s tým niekto skúsenosť??? ☹
Aj my to mavame, je to banan, odsledovala som to, takze v pohode... 😉
My to mame prave teraz. Tak dakujem som kludnejsia ked viem ze je to fakt banan. Dnes som ho nedala a stolica sa upravuje. Uz som chcela zaniest plienku k dr. aby sa na to kukla. 😉
Maminy, pise sa tu sice o 8mesacnych.. Dcerka ma coskoro 7. Dnes papala druhykrat lepok a teraz mala straasnu hnacku. Moze to byt tym lepkom alebo skor tym, ze na desiatu spapala celu flasticku hrusky...?
aj ja som sa dnes tak trochu vydesila, čo to v tej plienke je 😀... už som pokojnejšia...skúšali sme trošku banánika 😀

je v tom banan 😉 bud v pohode..to co pojedol sa odzrkadlilo na stolici, je to normalne..