icon

Zvláštna stolica 8 mesačného dieťaťa

piacere
22. feb 2011

Vopred sa ospravedlňujem všetkým, ktorí si na túto tému kliknú a bude sa im zdať nechutná.

Nehľadám radu (ak sa to bude opakovať, budem to okamžite riešiť cez našu pediatričku), len ma dnešný nález v plienke zaskočil.... Hľadám prvotný záchytný bod...

Dnes ráno mal malý zvláštnu stolicu.... riedku, žltú a v nej také čierne... "vlásočnice"? (predstavte si "vlasy" na surovej kukurici... a to ako keby ste nasekali na drobno... tak nejako to vyzeralo). Včera papal brokolicu, mrkvu s kukuričnými cestovinami a na olovrant banán. Nezdá sa mi, že by to bolo niečo, čo by mohlo takúto stolicu spôsobiť. 😒 ☹

Máte s tým niekto skúsenosť??? ☹

traktor
22. feb 2011

je v tom banan 😉 bud v pohode..to co pojedol sa odzrkadlilo na stolici, je to normalne..

piacere
autor
Autor odpoveď zmazal
traktor
22. feb 2011

@piacere nas matko to tiez obcas mal, podla toho, co papal... 😉 pokial nie je v stolici krv...co nie je vas pripad..tak by som to neriesila..je to od jedla..

piacere
autor
Autor odpoveď zmazal
desszi
22. feb 2011

@piacere traktor ma pravdu, je to banan, bud uplne kludna 🙂

evuliatko74
22. feb 2011

Aj my to mavame, je to banan, odsledovala som to, takze v pohode... 😉

erikaka
22. feb 2011

@piacere aj my to mávame po banáne. Tiež som sa prvýkrát trošku zľakla, ale dr. povedala, že je to banán.

bertik25
3. mar 2011

My to mame prave teraz. Tak dakujem som kludnejsia ked viem ze je to fakt banan. Dnes som ho nedala a stolica sa upravuje. Uz som chcela zaniest plienku k dr. aby sa na to kukla. 😉

julienka
3. mar 2011

Maminy, pise sa tu sice o 8mesacnych.. Dcerka ma coskoro 7. Dnes papala druhykrat lepok a teraz mala straasnu hnacku. Moze to byt tym lepkom alebo skor tym, ze na desiatu spapala celu flasticku hrusky...?

jana776
3. mar 2011

@julienka ahoj, my sme presne po hruskovej vyzive mali tiez straaaaasnu hnacku, surova problem nerobi. Takze ja by som povedala ze asi ta hruska.

balazica26
14. mar 2012

aj ja som sa dnes tak trochu vydesila, čo to v tej plienke je 😀... už som pokojnejšia...skúšali sme trošku banánika 😀