Ako zvládnuť stres zo skúšok v autoškole?
Ahoj, o týždeň ma čakajú skúšky v autoškole a mám z toho veľký stres.
Stále robím chyby – niekedy prechádzam zákrutou príliš pomaly, inokedy idem veľmi blízko pri kraji vozovky. Občas mi zhasne motor, niekedy mierne nabehnem na obrubník alebo sa na chvíľu dostanem do protismeru.
Niekedy mám dobrú jazdu, inokedy horšiu.
Som z toho už zúfalá a skúšok sa veľmi bojím.
Chcem sa opýtať, čo vám pomohlo zvládnuť skúšky v autoškole. Robili ste aj vy chyby? A čo dokáže policajt pri skúške odpustiť a čo už nie?
@anonym_autor policajt si všimne všetko dokonca aj to čo ty nie . Zaplať si ešte jazdy, nechoď na skúšky keď ešte nemusíš. Musíš byť na 100% pripravená
Ak robíš toľko chýb, priplať si kondičné jazdy. Sústreď sa a zachovaj pokoj.
To čo popisuješ, skúšobný komisár neodpúšťa, jazdou neprejdeš. Otázne je ako zvládaš cvičisko.
@patka06 Cvičisko mi ide bez problémov
@anonym_autor to že zhasne motor okey, to že prejdeš obrubník okey, aj to, že ideš pomaly.. ale to že vojdeš do proti smeru je za mňa hodne veľký problém. Chyby robí každý začiatočník ale zas odtiaľ potiaľ..
@anonym_autor to že zhasne motor okey, to že prejdeš obrubník okey, aj to, že ideš pomaly.. ale to že vojdeš do proti smeru je za mňa hodne veľký problém. Chyby robí každý začiatočník ale zas odtiaľ potiaľ..
@anonym_4971c2 presne .autorka daj si kondičné aspoň 3 4.. a sustred sa
@anonym_autor Ak ti zdochne motor na skúške tak to nevadí mne sa to stalo a na druhej škúške a nemala som problém.
Vyhodiť ťa môžu ak nedodržíš dopravný predpis, nezapneš smerovku, vojdenie do protismeru je problém, za to by ťa mohli vyhodiť.
Mne nedali na prvej skúške prejsť kvôli tomu, že som nezapla smerovku.

Ak robíš toľko chýb, priplať si kondičné jazdy. Sústreď sa a zachovaj pokoj.
To čo popisuješ, skúšobný komisár neodpúšťa, jazdou neprejdeš. Otázne je ako zvládaš cvičisko.