icon

Ach, tá naša opozícia

eva8
27. mar 2025

Alebo
Ach tie politicke kampane?
Prezident zvolal okrúhly stôl k obrane. Koalícia aj opozícia odmietajú účasť Slovákov v mierovej misii na Ukrajine
https://www.ta3.com/clanok/986905/prezident-zvo...
Nemal Korcok pod vplyvom PS poslat nasich muzov bojovat na Ukrajinu? 🙃😔 Pellegrini musi mat obrovsku pokoru (o nej hovoril) toto vsetko ustat. Drzim vsetkym palce, nech najdu spolocnu cestu

pribinak
27. mar 2025

Ja držím palce nám občanom, aby sme prežili, toto čo stvára tato banda je nonsens

eva8
autor
27. mar 2025

@pribinak trochu sarkazmu: Nasa vlada nam ide prikladom. Ukazuje, ako prezit za kazdych okolnosti.

Vysvetlenie
Udrzanie pri zivote v zmysle udrzanie sa pri moci. Co tam po ludoch... Mozno teraz, ked maju vacsinu uz naozaj zacnu robit nieco aj pre Slovensko a Slovakov okrem zadlzovania.

biba_18
27. mar 2025

ja som celkom neporozumela kontextu nadpisu a článku ...

eva8
autor
27. mar 2025

@biba_18 trosku ironicky nadpis.
Totiz prezidentska kampan Pellegriniho bola zalozena na tom, ze Korcok posle bojovat nasich manzelov, deti, otcov, brativ na Ukrajinu. A odrazu je proti vyslaniu nasich vojakov na mierovu misiu?

A naopak, sucasna koalicia hovori o mieri, o vyjednavani, Blanar, Fico, Danke chodili vyjednavat s Ruskom o miri, ale mierovu misiu odmietaju?
Dalej, vraj je PS poskokom EU. Teda by mala s radostou podporit vyslanie vojakov na mierovu misiu, pretoze staty EU to navrhuju.

eva8
autor
27. mar 2025

Ja som naozaj uprimne rada, ze sa zucastnila koalicia, aj opozicia zasadania okolo okruhleho stola. Som rada, ked sa najdu spolocne prieniky. A naozaj drzim palce, aby ich bolo postupom casu co najviac.

danica2711
27. mar 2025

@eva8 síce mi nie je celkom jasné, čo vlastne riešiš, ale niekoľko výrokov mi udrelo do očí:
- Pellegrini a pokora (obľúbený výraz celej arogantnej koalície)? Ten je pokorný akurát tak pred Ficom
- Blanár, Fico, Danko boli s Ruskom vyjednávať o mieri? Celé Rusko na čele s Putinom ich má v paži, sú pre nich akurát tak užitoční idioti, nie že by s nimi o niečom vyjednávali. Putin si natiera na chlieb aj toho amerického oranžového narcistu, nie týchto našich trpaslíkov
- tešia ťa spoločné prieniky opozície a koalície? To ti k radosti stačí málo. Našli jeden jediný spoločný prienik, ak sa to tak dá nazvať, na čisto teoretickej téme, na Ukrajine je stále vojna, Putin o mier ani prímerie nestojí, čiže vyslanie mierových zborov je teoretická otázka bohužiaľ veľmi vzdialenej budúcnosti
Ale inak fajn, že si optimistka...

hopatko
27. mar 2025

@biba_18 ja som sa tiez stratila...

mizoko
27. mar 2025

@danica2711 tiež som nepochopila o čo autorke ide.

11beautygirl11
Autor odpoveď zmazal
petulda333
27. mar 2025

@11beautygirl11 ironia...asi si to nepochopila

mizoko
27. mar 2025

@petulda333 ale blbo napisana

petulda333
27. mar 2025

@mizoko neviem,ja som pochopila hned

eva8
autor
27. mar 2025

@danica2711 no vidis, pochopila si. Zvyknem opisat skutocnosti (absurdnosti) nech si zaver spravi kazdy sam 🙂
Dovysvetlujem
Pokora Pellegriniho - asi sa musi prekonavat pri okruhlom stole, aby priamo vedel pozriet do oci opozicii.
A k prienikom - aj minimalna zhoda je uspech. Plus, v tomto pripade ocividny dokaz, ako sucasna koalicia zavadzalo v prezidentskej kampani

eva8
autor
27. mar 2025

@petulda333 sice neprecitala som zmazany prispevok, ale dakujem

sevrin
27. mar 2025

A už sa fico vyjadril ako veľmi budú prospešné 25% clá na autá pre to naše hrdé a suverénne Slovensko s politikou na všetky svetové strany? Však hádam nešiel za Atlantik vykrikovať "Nech žijú USA" len tak, nie? 😂 😂 😂

Jak by řekl Roman Skamene: Hovado zůstane hovadem.

eva8
autor
27. mar 2025

@sevrin vyjednal cinsku baterkaren pri Suranoch.
Ako vychodisko sa v Europe navrhuje vyrabat zbrojna technika (?) miesto aut. Neviem si to predstavit, odkial vziat investicie na "prerobenie" fabrik.
To zvysenie ciel okem automobiloveho priemyslu zasiahne cele Slovensko. Plus momentalna slintacka, nemame sa na co tesit

dobryden
29. mar 2025

@eva8 čo tam po politike pozerajte ruza pre nevestu,je to zaujímavejšie😂

eva8
autor
31. mar 2025

@dobryden 😃